Esiniz/Sevgiliniz kilonuza karisir mi?

ThirtyFouR

iStaNBuL
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
7.509
434
398
37
evet kizlar,sevdiginiz dikkat eder mi böyle seylere?
karissa tepkiniz ne olur

benimki mesela beni oldugum gibi kabul eder ama son zamanlarda rejim nasil gidiyor diye sIKca sormaya basladi "nedense" :))

hmm öyle derler..seni oldugun gibi severim diye..ama biraz kilo alsan hemen basliyorlar söylemeye...bu ne göbek kiz...kilo aldin galiba falan öyle laf dokundururlar insani komplekse sokarlar..

benim sevgilimde bana sürekli bir kac kilo almami söyler....hatta pazarlik bile ederiz kilo konusunda.....
Ben diyorum iyiyim böyle o diyor en az 3 kilo alacan...hatta bazen tehdit bile eder eger kilon 50 üzerine cikmazsan almacayam seni istemeye geldigimizde tartiya cikaracam eger 50 üzerinde degilsen istemeden cekip gidecem diyor...
lülülülülülü

hangi kiloda olursam olayım çok iyi kilon vermene gerek yok der:)

kilo vermemiş bile olsam "aa bak sanki kilo verdim" derim..

o da hemen " aa çok güzel olmuş" der:))

öyyle geçinip gideriz.. ama bence 5 kg versem hiç fena olmaz yani:)

o değil de ben karışıyorum.
182 boy 82 kg idi.. 72kgya düşürdüm. sevmiyorum göbek möbek.. tombiş yüzlerden de hoşlanmam.. yüz hatları ön plana çıkınca daha bir yakışıklı oldu zaten ...

yemek yemeyi de çok seven sevgilim, korkarım yakında benim ve yemek yeme arasında tercih yapmak zorunda kalacak..
yemekten kesmeyi başardım da bir de düzenli spor alışkanlığı kazandırabilsem,markete gitmeyi spor yapmak sanıyor benimki..
bu arada benim 78kg halimi bile gördü benimkii.. hakkını yiyemem,ağzını açıp tek kelime bile etmedi.. 50li kglara düşünce çok kibar bir şekilde o kadar kglu olmamın çok da gerekli bir şey olmadığını ucundan söyledi kaydirigubbakcemile3

Benimkide aman böyle kal der, bazen dalga geçer çok zayıfsın diye ama (oysaki zayıfta değilim) yinede bu halin çok güzel ne al ne ver der....

bana da kilo aldırıcam sana der kayınvalidem mesela hayır o böyle iyi ellemesin kimse diyo :) herkes çok zayıf olduğumu söyledikçe o memnuniyetini dile getirir. ilerde evlenip hamile kalınca alacağım kilolar nolucak diyorum sorun olmaz diyo, inşallah olmaz

Israrla biraz daha kilo almami ister,zira kendisi patlamak üzerede esitlenelim istiyor..

benimki de aynı cnm kilo al inceciksin uçucaksın yakında diyorkaydirigubbakcemile3
aynı sizin gibi 3 kilo alcam 5 kilo alcam anlaşma yapıyoruz yanındayken kendi yemeğinin bir kısmını bana yediriyor önündeki biticek diyorkaydirigubbakcemile3
ama ben kilo almıyorum alsam da hemen veriyorum..

ay aynı benim sevgilim o önündeki bitmeden kalkmak yok diyo bana da kaydirigubbakcemile3

dikkat eder tabiki.
biraz fazla kaçırsam dikkat etmem için uyarır.
diyet yapmaya karar verirsem beni destekler.
ama memnuniyetsilik anlamında bir karışması yoktur..
şu an hamileyim , doğurunca tüm fazlalıklarımı verebileceğim konusunda bana çok yardımcı oluyo psikolojik olarak sağolsun.

sürekli kilo al diyordu ben zayıflayınca kılo alsan ıyı olur derdi,
cok kilo alınca da bıraz kılo mu almışsın ne dıyorsankı daha zayıf olmalıymışım gıbı ama geenelde ne kadar kılo alırsam alayım hosuna gıdıyor o yuzden almamda sakınca yok zaten patlayacak gıbı aldım kiloları yaz gelıyor ama bır sey demez şişko sevıyor cunku.
artı saclarımı da sureklı bır sarıya bı sıyaha boyat der sureklı fikir degıstırıyor bazen değiştıgım halımı begenmez.
ama ayrıldık bosuna aldım kıloları yani.
kızlar bızı etkılemelerıne ızın vermeyelım

Kilo al ben senin eski halini beğeniyodum diyor ama asla...
:icecream:
Almayacağım ben böyle mutluyum...
aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…