Esiniz/Sevgiliniz kilonuza karisir mi?

Ben diyet yaptıkca kızar zaten bişey yemiyormuşum..
3 Kilo versem anlamaz sanırım zzaten askere gitmesini bekliom bi gitsin başla diyete
Çok şaşırıcak beni öyle görünce kızar mı bilemem şimdiki kilomuseviyo ele avuca geliom diye heralde -tatlicadiarzu-

almamı da istemez vermemi de kiloma karışır ama alırsam da sorun etmez verirsem de etmez ama hep böyle kal askım diyo kaydirigubbakcemile2

benimki kilo almamı istiyor:1rolleyes: aslında 62 kiloyum o 64 kilo ama ben onun yanında daha fazla gibi duruyorum. iri kemikliyim heralde delikafadulden ama ona ragmen kiloo al der hep :) ben seniin zayıflamanı değil tontiiş olmanı seviyorum der.:dance::dance:

Benim hep dilimdedir kilo vericem zayıflıcam buğün kesin kararımı verdim gibi cümleler...
Sevdiğimde hiç yorum getirmez dinler beni...
bir gün dayanamadım ya hiç destek olmuyorsun şöyle olumsuz konuşda hevesleneyim dedim.
Yok yapamam edemem derken bir yorum getirdi maşallah o günden beri kurtuluş yok...
Öhümm iddamız 58 olduğumda sigarayı bırakmaya başlıcak ve 55 olduğumda tamamen bırakıcak...
Önceden paketini alırdım elinden içme diyince içmezdi ama şimdi ağzımı açamıyorum 58 diyip lafı yapıştırıyor:)Ama bu kilomdan rahatsız olduğu için değil ben kilomdan rahatsız olduğum için böyle...Hani versem kiloları kurtulucak dırdırımdan.Her hafta başı tamam hayatım bu sefer başladım diyorum ama nerde:)

55 in altına düşme diyor ama düşmek istiyorum en son 54.5 çıktım ama 56 kiloyum dedim diyetime karışmasın diye ,, ben de karışırım çok zayıftı sağlığı bozulur diye zorla bir senede 7 kilo aldırttım ,,

sen hangi kilodaysan ben ondan hoşlanırım dio :)
ama bi ara 34 bedene düşmüştüm yüzün çöktü aşkım sağlıksız gözüküosun kilo al bence diodu
kısacası sağlık problemim olmasından korkmadığı sürece kiloma karışmaz

benim bitanemde ne al ne ver böyle çok güzelsin der zemuszemus ama 1 2 kilo alıncada söylemeden geçmez :mymeka: tombikim diye dalga geçer hihoyyyt ama asla üzerinde durmaz

Karışır tabi..
Benim eşim istemiyor.Veremesem bile lütfen homili gırtlak yeme derdi:)
Yeni doğum yaptığım dönem çok zorlandık adapte olmakta ama ben kilo verdikçe rahatladık.Sevgimiz kiloyla orantılı değil ama gerçekçi bir kocaya sahibim.

Son düzenleme:
karışmyo olduğum gibi kabul ediyo arada takılıyo off çok yiyon falan diye ama zayıfım yinede dikkat ediyorum koruyorum kilomu alsam da onun için bi sorun olmaz beni olduğum gibi kabul ediyo deli aşkım işte

benimki psikopat denecek derecede kiloma karısıyor. yok çok zayıfsın bilmem ne halbuki yok öyle birsey kilom gayet normal hatta bana fazla bile..ama böyle düşünmesinin nedeni bi haftada hiç bisey yapmadan 7 kilo birden vermem oldu 65 kiloydum su an 57 kiloyum.kendisi kalıplı olduğu için istemiyo zayıflamamı ama ben memnunum kilomdan .iki lafından biri yemek ye oluyo..ama evlenincede zayıfla der durur anlamam bu erkekleri zaten..

Kilo verince kilo alayım diye uğraşır durur,
kilo alınca da göbükümle dalga geçer:78:
Minnak sıska odun nolcakkk

benimkide aynıııı =)))) çok kilo verdiğimde kafan kocaman kaldı diye çok kilo verdiğim dönemlerdede vitaminsiz kaldın diye sürekli beni yedirmeye çalışır =))))

amaaa göbeğimide dile getirmeyi hiç atlamaz =))) ama erkekler göbekte seviyo bence dümdüz karınlı kadınlar sempatik gelmiyo bana =)))

168 boyum 50 kiloyum hala uyarıyo kilolu kızları görünce bak sakın böyle olmıcaksın diye
bi dur accık kilo alıymda öyle tak kafana be adam

diyet yapmama karışı kilomu ben takıyorum ama sevgiliciim zayıflamaaa diyo hep ben şuan kendimi kilolu görüyorum halbukii:26:

nayır
3 günlük fani dünyada canın ne istiyorsa ye, aç gezip deli gibi spor yapma der.
der de bence iyi yapmıyor yani insan sevgilisi böyle diyince zaten meyilli hobaaa diye yemeklere saldırası geliyor :))
balık etli bi arkadaşıma da gayet göbekli hatta memeleri bile olan erkek arkadaşı kızın beline sarılınca oooh simitler çıkmış fln derdi
kız bunu taka taka sıfır beden oldu çok uyumlu bi şekilde dolanıyorlar şimdi hoş böyle diyorum da benim sevgilim de erkeğin sıfır bedeni resmen biz de onların zıttıyız

kafa bulur ilk tanıştığımızda zayıftın neden kilo aldın der çünkü kendisi çok fazla zayıf bende de sadece 3-4 kilo fazlalık var o da göbekte veriyorum ama yavaş yavaş Ciddi bir problem değil yani ama ben göbeğimden çok rahatsız oluyorum

eşim kiloma karışmaz. düğünden sonra 5 kilo aldım telaşla diyete başladım ama eşim hala bana birşeyler yedirmeye çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…