Eşiniz/Sevgilinizle yaptığınız en saçma kavgalarınız ?..

bizim en aptalca kavgalarımızdan demeçler :

1)nişanlımın erkek kardeşiyle sinemaya recep ivedik filmine gittik..
vay efendim öyle bir filmi nasıl seyretmişim. çok küfürlüymüş o tür filmlerde ne işim varmış...
sonuç : rekor; 28 gün konuşmadık.. o kızgın ya aramaz, kavgada kendince haklıdır ve üste çıkmıştır, ve adımı benden bekler. ben bu saçmalıktan ötürü daha kızgınım ve hiç aramam..
28 gün sonra telefon açar , alkol aldığı bellidir.. (ki normalde içtiği görülmez): -ama ben sensiz yapamam.. bunu bize neden yaptın..

2) telefonda konuşuyorduk.. kendisi izne gelmişti, bir hafta istanbulda kalıp mardinde ailesinin yanında gitmişti... sohbet aynen şu şekilde gelişti :
-günün nasıldı prensesim? ne yaptın
-güzeldi, film seyrettim bugün, keyif yaptım evde..
-ee ne filmleri?
-cd'ciden aldım.. işte korku birazda çizgi animasyon..
-cd'ciden mi????? sen gidipte cdciden bir sürü erotik filmin de satıldığı bir dükkandan, bu açık saçık cdlerin arasından film seçiyorsun ve orada ki saçma sapan adamlarla muhattap mı oluyorsUn??
-???!!!!!??!??!?!?!??!?!?
sonuç: ben konuşmayalım artık arama beni dedim.. telefonlarını açmadım. 2 gün sonra istanbula yanıma geldi uçakla. iznin son günüydü ve ertesi günde askeri birliğine teslim oldu tekrar.

3) yine bir telefon konuşması (bu sefer askeriyeden arıyor:)
-ee aşkım neler yapıyorsun akşam.. izlediğin diziler varmı??
-ya yok tv ile aram yok biliyorsun.. kitap okuyorum genelde.. hem dizi sezonu bitti. dizide kalmadı
-peki öncedende mi hiç izlediğin takip ettiğin olmadı mı?
-ya arada yaprak dökümü ile bazen aşk-ı memnu ya bakıyorduk işte.. canım ailem'de güzel gibi..
-neeeee aşk-ı memnu mu.. hani şu öpüşme sahnelerinin ve aldatmaların olduğu. ben geçenler de gazetede okudum da erkek halimle utandım.. sen nasıl izlersin, çokmu güzel, çok mu beğendin diyerek gelişir kavga...

ben dayanamam.. ve artık ayrılalım beni arama derim... 2 saat sonra arar..
-pişman olmadınmı bana o kadar bağırdın çağırdın, terkettin beni.. kızgındın biliyorum o yüzden. der.
-yo hayır.. ben ciddiyim. halen aynı fikirdeyim.!!

3 saat sonra arar..
-beni affet. ben de senin çocuğun gibiyim. seni çok kıskanıyorum.. bir daha yapmayacağım söz..
ve bu aramalar yarım saat arayla hem evden hem cepten olmak süretiyle sürer. telefon susmaz, ben pes ederim. ne olsa asker firar eder endişesi ile konuşurum..
en son söz verdi.. eğer ben bir daha seni üzersem adam değilim diye.. hiç inanmıyorum yaa.. göreceğiz..

bizim tüm kavgalarımız saçma sapandır.. ve her kavganın sonu üstte ki örnekler ile aynıdır..

Son düzenleme:
bnmki giyime kuşama karısmas eer giyiosan hakettiğin için giyiosun der ama bi yre gidip gelirken ona hbr vermemi ister.evden cıkıorum çarşıya geldim eve döndüm fln..bi pazar kuzenimle cafede oturuoruz..evden cıktım cafeye geldim hepsini hbr verdim..çarşıda 10dk işi vardı oda ugradı yanımıza biraz.tam o gitti dedik kalkalım canımız sıkıldı.msj yazdım aşkım biz kuzenin babasının yanına ugrayıp eve gidioruz hbrin olsun..o gun kuzeniminde baya morali bozuktu..kızla ilgileneyim derken eve gelnce msj yazmadım ama nasılsa eve geldik die bilio diorum bende..akşma bulştuk vay efendim neden eve geldim yazmamısımm o mrk ediomus haftasonu carsı asker doluymuş,o saatte beni saldıgına dua etcekmişim.satta 5ten 6dan aşa çarşıya normalde ne ablasını ne annesini salmıomuss cart curt bi kapışma cok gereksizdii ama sonra sarılıstık geçti

biz hiç kavga etmeyiz aslında ama edersekte öle tartışmalar kızmalar şeklinde olur hep benim yemek yememem devamlı hasta olmam yüzümden kendine dikkat etmiyorsun vs vs

bır kacına cok guldum..hele sevgılılyken tavız vermeyın kızlar herseyınıze karısmanıza..

sabah atıstık bızde ,

neymıs gece ona sarılmamısım hıc,sırtımı donmusum boyle rahat oluyor dıye..

dün bizim 10.ayımız doldu..
ben de dedım ben senden once yattım uyutup gıtmedın bıle,
insan yatırır yataga öper oyle gıder ..

kı normalde benden gec gelıcekse mutlaka yatırır oper oyle gıder :)

sabah oyle uykulu uykulu gülerek atıstık işe gitti..aradı gayet ıyıydı :))

bızım sadece triplerimiz oluyor en ufak bıseyden,yada ben surat asarım :)
Allah'a şükür büyük kavgamız olmadı..

*Bizde su markasından tartıştık :roflol:
dayısında pınar su var bi içtim bayıldım kaydirigubbakcemile3
dedim bizde alalım :sinifsinif:
yok efendim diğer suları içen ölürmüymüş :umursamaz:
ben bu güne kadar başka marka içtim bişey olmadı lülülülülülü
tlf ve evde feci atıştık :bbo:
*sona yemek yicenmi dedim bi pazar hayır dedi fisfisfis
çorbayı koydum masaya yicenmi hayır dedi yasakkelime
bende oturdum yemeğe başladım Çok üzgünüm çoook
way efendim ben neden ona kaşık koymamışım :1shok:
*sona koltukta uzanırken ben neden öbür koltuğa uzanmışım :roflol:
(ee yer yok ondan tabii )
*sona eline sağlık demedi diye ben kızdım
o gün çok açtım eşimde fırsat bulup bi türlü gelmedi yemeğe gecikti :dilcikar:
dükkandan gelince tabi bi iştahlı yedi bende enson bi eline sağlık demedin dedim benneyaptımki
surat yaptı benimde bi gücüme gitti :çok üzgünüm:
başladım ağlamaya hemde nasıl ağlama :çok üzgünüm:
dedim bidaha ömür boyu sormucam mafoldumben
çok kırıldım ama :a015:
takdir edilmek istiyo insan a.s.
sona kendiliğinden demeye başladı :jeyyar:

o inatçı ben ondan inatçı olunca heerşeyden tartışma çıkabilir...benneyaptımki
birimiz aslan birimizde boğayız nerden buludysak birbirimizi....fisfisfis

bi yere gezmeye giderken ona msj atıp haber vermedim diye bi gece küs kaldık...
tatilde olunca habire sağa sola gitmekten onla pek ilgilenemedim diye soğuduğumuzu iddia etti:1ninca:

bizden inciler,
-10 yıl bekleyip, daha onla tanışmamışken biletini alarak ,zorla gittiğim metallica konserinde, metallicanın solistini kıskanma kavgası ( brüt 15 gün kadar sürdü )
-Beşiktaşlı bobô yu kıskanma kavgası...( ilişki başladığından beri sürüyo )
-evdeki yavru kedi ben duş alırken yanımda durdu diye kıskanma kavgası:roflol::roflol::roflol:

yavru kediyide mi kıskandı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Her sabah öperek uyandırırdım, bir sabah sınava geç kaldığımı farkettim, apar topar çıktım evden, 2 gün yatakları ayırdı, hiç konuşmadı.. Bir daha sınava giremeyeceğimi bilsem öpmeden çıkmam o evden...

BENCE AĞIR Bİ KIZGINLIK BU
YATAK AYIRACAK KADAR NE VARMIŞ
KALKIP UĞURLASAYMIŞ BEYFENDİ :mymeka:

sevgiliyken rahmetli dayımlara gitmiştik ailecek
çocukları var mı diye sordu var 2 erkek biri evli dedim
oraya gidemessin diye kıyameti kopardı :1closedeyes:
neymiş efem beni alırlarmış oğluna
bizde akraba evliliği yok sizin gibi her birini görüp oğluna almıyolar dedim

Amaannn.taze dün akşam yaşandı..kaydirigubbakcemile2
İşten gelen koçiş elini yüzünü yıkamak için banyoya gitti.
Sıvı sabunlukta sabun bitmiş..
Yüzümü yıkayacağım sabun yok dedi..
Bende lavabonun kenarındaki sabunluktaki Dove sabunu göstererek onunla yıka yüzünü daha iyi dedim..
Haspam..Ben onunla yıkamıyorum,ben bununla yıkıyorum .Hiç gördünmü onunla yıkarken diyoooo:mymeka:
Ne biliiim ben,sabun tahkikatımı yapıyorum...:mymeka:
Bütün dünyanın yüzünü yumuşatan sabun benim kocişe yaramadı..naniknanik
Ayy..bi de tafra yapıyor sanırsın fare zehiriyle yıka dedim..Banane istersen Cifle yıka...:mymeka:
Allaa Allaa..iyilik yapıyosun kötülük anlıyolar...Aaaaa...CADIARZU

dünyayı yumuşattı benim kocayı yumuşatamadı diyonkaydirigubbakcemile3

ay bi ay önce benimkide bikinimin askısı düşüyo diye olay çıkardı, halbuki düştüğünün farkında bile değilim, bin tane kadın arasından millet benim bikinimin askısına bakacak sanki hey allahımlülülülülülü

ay bu harbiden komikmiş
kaydirigubbakcemile3
he sözlenmeye gidiyom zaten deseydin:roflol:

ay bu harbiden komikmiş
kaydirigubbakcemile3
he sözlenmeye gidiyom zaten deseydin:roflol:

valla uçar gelirdi yanıma laelaelaelaelae
düşün gidemedim yani dayıma :1closedeyes:
bi sene sonra da vefat etti pok vardı göndermedin de noldu demiştim çok sinir bozucu oluyo öle ya

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey aY BEN BU BANANE İSTERSEN CİFLE YIKA LAFINA ÇOK GÜLDÜM

haha bayıldım size vallahi kediyi kıskanmış ya kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…