Eşiniz/Sevgilinizle yaptığınız en saçma kavgalarınız ?..

bende bi gün arkadaşımla buluaşacaktım. Buluşacağım günün sabahı söledim.
Vay efendim ne zaman söylemeyi düşünüyormuşum buluştuktan sonra mı?
ışte ben gezip tozup hep geç diyor muşum.
Niye hep bunun geç haberi oluyormu diye bi sürü laf söledi.
en sonunda bana dedik ne yaparsan yap beni ilgilendirmşyorsun dedi çok bozulup çok ağladım.
sonra ben özür diledim. :sinifsinif:

ee durun evlenince ettiğimiz kavgalar genelde kaynanam sebepliydi yani sudan değildi...
daha evlenmeden çok saçma bişii yüzünden kavga etmiştik şindi ben enrique iglessias a hastayımdır ozaman arabada giderken radyoda o çalmıştı ay sesini aç aşkım çıktı dedim gayri ihtyari...
anaaaammm iki gün küstü sebebini söylemedi 3.gün bi cafede buluştuk ben safı hala olayı anlamadım düşünüp duruyorum niye trip yapıyoru bu deyi..
sonra ayrılalım dedi bana niye dedim senin benden başkasına aşkım demeye nası dilin varır dedi ayy tuvalete koştum güldüm güldüm geldim tabi göslerimden süzülen yaşlar yüzünden o ağladığımı sandı ama olsun...
sonra 5 günde ben konuşmadım bunun için bana trip yapmasına ehe...sonuçmu enrique hala benim aşşşşşkıııımmmm...

Bazen yapar bunu ; makyaj yapıp saçımı başıma başka bi şekil verdiğimde zaten sen dışarı çıkarken süslen kime bu süs ben seni makyajsızda beğeniyorum öyle yapma böyle yapma dediğinde...
Askılı giydiğimde....
Göğüs dekoltesine... Tepeden bakınca görünürmüş sanki herkes bana tepemeden bakıyor...
Dövmemi tanıdıklarımız sorup bakabilirmiyim dediğimde...
Gözlerim daldığında ....
Biri bana cımlı cimli konuştuğunda....
Eskiler aklına geldiğinde...
Şort giymek istediğimde...
Küçük ve saçma kavgalarımız arasındadır...
Şimdilik bunlar geldi aklıma daha vardır tabiki:)

ya yazılanalrın hepsi çok hoşuma gitti ooo bende de okadar çok varki hangi birini anlatayım bir keresinde evini temizliyorum yine banyo fayanslarını falan eskisi gibi güzel temizlemiyorum diye tartıştı içten gelerek yapmıyröğretmen servisinde okul çıkışı eve dönüyorum serviste 13 kişiyiz düşünün millet arkada gülüyrdu bende neymiş onlara gülümsemişim diye beyfendi tlfnda gördü sanki gülümsediğimi
vejeteryanım et yemediğim içinnn dahaaa offf kadar çokkk en sonuncu bombada 7 yıl önceki bir arkdaşım için oldu zaten kıskançlıktı yaptığı 7 yıllık bir birlikteliği evlenmemize 1 ay kala bitirdi aman hepsi aynı işte

Ohooooo anlatmakla bitmez ki....
Sabah çok sevdiğim arkadaşıma tatlım dedim, köşeyi dönmeden msj çekti.
"Datlım, gıymatlım.... bizim sevgi sözcüklerimiz sanıyordum"""nasıl o kıza söylersin????XXX???

süper ya:roflol:

dun tlf ıs yerınden bırı ıle tartıstı
tel ı kapattı
parkka yuruyese gıdelımmı acılırsın dedım

ya bı susarsmısın dedı

aglamaya basladım bırden bıde ıkı elımle karnımı tutuyorum :roflol:
geldı karnıma dokunmaya calısıyo dokunma bebegıme benım bebegım o sen bızı sevmıyosun artık dıye aglıyorum
sumuklu şişko dedı:roflol:
ben de ıyıce aglamaya basladım:roflol:
ozur dılerım ınan kırmak ıstemedım bak bebegımıze yazık uzme onu dedı :asigim:
gel yuzunu yıkayalım dısarı cıkalım sumuklu şişko dedı:roflol:
barsıtık kus kalamayızkı zaten:asigim:

arabaya niye fazla su bidonu koyyosn diye
her işe hallederz dedigi için
yoldayım der hala dükkandadr bu yüzden
hiç birşeyi sorun etmez nolck bugn olmzsa yarın our diye elektrk ve su faturasını geç yatrdgı için

Eski sevgilimle şu yüzden çok kötü kavga etmiştik benim orta 1 de iken yani 11 yaşındayken okulun balosuna gidip erkeklerle dans etmem kudurmuştu herif yok böle bişey yaaa

eve kola almayı unuttum dıye
lıkralı kotumu gıydım dıye
gecen gun patlıcan yemegı yaptım dıye
annelerıne ınmedım dıye
para harcamasına ızın vermedım dıye :mymeka:

birgün benim çocukluk arkadaşım falan hep beraber oturuyoruz
benim arkadaş ilkokul aşkımın evlendiği haberini almış onu paylaştı bizimle
sonra ertesi gün bizimki bana çatıyo
neden bana ondan haber getiriyomuş yoksa aklım hala ondamı kalmışmış falan filan
3-5 sene önceki olay olsa anlıcam aradan 16 yıl geçmiş 9 yaşındaki aşkımdan bahsediyoruz yaa :))

Eski sevgilimle şu yüzden çok kötü kavga etmiştik benim orta 1 de iken yani 11 yaşındayken okulun balosuna gidip erkeklerle dans etmem kudurmuştu herif yok böle bişey yaaa

Maziye de karışıyo diycem bu maziden de öte çocukmuşsunuz ayol..Ona ne karışır kıskanırsa..

Benimkisi de lise fotolarına bakıp(grubun çoğunluğu erkeklerden oluşuyor..)HAngisi sana aşıktı falan diyo..Halbuki biz erkek fatma gibi bişeydik..Grubun elebaşı..Artı ben çift dikiş sevdiğimden:1shok: hepsi benden 2-3 yaş da küçüktü..Düşünün artık..

kendisi eski çıktığından beni kızdırmak için bahsetti bende ben sana eski çıktıklarımdan bahsediyormuyum deyince ondan önce çok sevdiğim kişinin evini başına yıkma kararları almaya başadı... oysaki onun adı aklımdan bile geçmemişti. meğer içinde ona karşı kin besliyormuş.
bide bize misafirliğe gelen kadının oğlu bana göz ucuyla baktı die kayın validemi sıkıştırıp onla bidaha buraya gelmesin diye çocukça bi istekte bulundu.... erkekler hiç büyümeyecekk...:1no2:

sokakta kavga olunca cama çıkıp seyrediyorum diye açık yakalı badi giydiğimde ve kışın üst üste giyiniyorum diye hep kavga ederiz kocacımla

Düğünün birinde onun cok yakın bir arkadasıyla (tanışıyor oldugum için)
iyi muhabbet ettim diye kıskandı durduk yere kavga ettik
bi elbisem var onu giymiştim sen bunla cıkmayı düşünmüyorsun degil mi
git üstüne adam akıllı birsey giy diye...
aaayyy cok var aklıma geldikçe yazarımm

bazen sudan sebeblerle kavga edıyoruz hatta suan bıle kavga edıyorz
sacları dokuluyo gıt kafanı kazıttır dıyorum sac daha cok gelır dıyorum
yok gıdıp 100 tl verıp bıoksın alacakmıs al zaten paran cok dedım
hayr alsada fayda verse gene bırsey deıl
bı yıldır surmedıgı sey kalmadı ayyy gene sınır geldıııı

hee ayrıca,
hıc bır erkek arkadasımla konusmıcam yoksa sıgortaları atıyo adamın yada slm verıp gıdıcem sohbet olmayacak
dısarı yanlız cıkmıcam ılla oda yanımda olacak. yolda benı yerler falan
facebooka uye olmıcamm
ama ben ınat ettım uye oldum tabı yasasın kotulukkkkkkkkkkkkk :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…