Eşiniz/Sevgilinizle yaptığınız en saçma kavgalarınız ?..

Garsonların bizim masayla fazla ilgilendikleri için kavga ettik

arkadaşım fazla tanıdık geldi bana bu mevzu daraldım kaçıcam ben konudan

eve kola almayı unuttum dıye
lıkralı kotumu gıydım dıye
gecen gun patlıcan yemegı yaptım dıye
annelerıne ınmedım dıye
para harcamasına ızın vermedım dıye :mymeka:

çok iyisinm ya koptum gülmekten valla evlilikl aynı böyle kola unuttun ha seni varya.......diye biten cümleler ....

biz hiç kavga etmeyiz sadece ben ağlamak istediğim zamanlar onun her cümlesi bana imalı gelir ve oturup ağlar trip yaparımkaydirigubbakcemile3
benim 1 yaşında oğlum var ve şuan 6,5 aylık hamileyim dün ben ne yapacağım bu çocuklarla gece bile birbirlerini uyandırırlar dediğimde bu kadar büyütülecek birşey ypok demesine oturdum 1 saat ağladım ve trip yaptım

ya arkadaşlar hepsi fıkra gibi kimsede ciddiye alınacak bir taraf yok bunlar büyüklerin dediği işin cilvesi denen durumlar diye düşünüyorum barışmanın tadına ulaşabilmek için yapılan şekerlemeler gibi ve hepimizin evliliğide aynıymış neredeyse askılı giydin şunu almadın fazla baktın vs.o çok kızıyorum ama şimdi sizlerden dinledikçe güldüm yaaa ..zaten inandığımda eşler kendileri arasında müdahelesiz kaldıklarında ancak bu sebepleri bulabiliyorlar atışmak için dua edelimde böyle kalsın 3, şahıs ları uzak tutabilelim..

bızım uyku yüzünden tartıştığımız çok olmuştur.ve neden telefonu açmadın diye bağrışmalarımı bunların sonunda da telefonları suratına kapatışlarımı hatırlıyorumm...çok boş ve saçma ama napıyım oluyoo

Bizimkide girdigi odadan çıkarken kapısını ve lambasını kapatmayı bir türlü ögrenemedi her akşam bu yüzden tartışıyoruz. -tatlicadiarzu-

bana sensiz yasayamam dedigi bir gün yasarsin yasarsin ben ölünce unutur da evlenirsin bile dedigim icin .....nasil böle bisey dermisim ...demedigini birakmamisti.....2 saat kavga etmistik ...en sacma kavgamizdi benim icin ....öle degil mi ama kizlar yalan mi sanki ???kaydirigubbakcemile3

hii yok kız ben desem nişanlıma böyle bişi varyaaa... eyvah eyvah.. zehir eder bana o lafı valla.. yok iyi takip ediyorsun dizileri, burjuva kesimleri.. demek sen öyle yaparsın da ondan aklına geliyor bunlar.. vs.. benden böyle bişey nasıl beklersin falan.. aman aman.. 2 gün konuşmazdı benimle.. aşırı hassas adam işte.. yaa herşeyin altında bişey arıyorlar..

ay yaaa bi kapris yaptırmıyorlar insana kuzum.. bence de aynen dediğin gibi hem... :umursamaz:

bundan 2 yil once beraber turkiyeye gittik o almanyaya geldi bende ondan 2 hafta sonra geldim ailemle daha vakit gecirmek icin .bana tel. dedi ki hava alanindan sonra yemege gideriz o yuzden fazla doyurma karnini dedi .
neyse hava alaninda sanatci ege yanima geldi ve oturdu .bende cok siktimhihoyyytbirde onun sanatci oldugunu aldiris etmez gibi davrandim sohbet ettik ve bana giyim tarzin cok yakismis dedi bende tesekkur ettim bu kadar .
almanyaya geldim esimle karsilastik arabaya bindik ben dedimki canim biliyommu bugun egeykle sohbet ettik .sonra bana dediki cok sik giynmisin dedi dedim .demez olaydim biz yemege gitcektikya rotayi eve cevirdi eve geldik bir kavga bir tartisma nasil onun karisina oyle derlermis v.s.kaynanam herkes toplandi .sankii cokk buyuk bisey.benimle 2 ay o konuyu yuzume vurdu .bende o olaydan sonra o giysileri giymedim halbuki kendi begenmisti.aklina gelirde konuyu acar diye.
ama nafile bazen ege ciokiyo hemen bana bakiyo:jeyyar:cok sacma bir konuydu bence:dilcikar:

EŞİMLE ÇOK MUTLUYUM .BİRBİRİMİZİDE ÇOK SEVİYORUZ AMA KAVGA BİZDEDE VAR TABİİKİ.EN SON OLARAK EVDE BUZDOLABINDA YİYECEKLER BİTTİĞİNDE YADA EKSİKLİKLERİ SÖYLEDİĞİMDE NEDEN ERKEN SÖYLEMİYORSUN BİTMEDEN SÖYLESENE HİÇ EVLE İLGİLENMİYORSUN DEYİP FIRÇAYI BASTI.ÜSTELİK RAHATSIZ OLDUĞUM İÇİN RAPORLUYDUM.BİRDE BANA KIZGINKEN ÖNÜNE GEÇİP TV Yİ KAPATMAMA ÇOK KIZAR KIZSIN BENİM HOŞUMA GİDİYOR.ÇÜNKÜ ONU ÇOK:1hug:SEVİYORUM

kaydirigubbakcemile3 ay bu konu cok guzelmiş..en saçma kavgamız; dudaklarıma parlatıcı sürmemden çıkmıştı. ben burdayım dıyo dudakların sürünce dıye çıkmıştı. bunun yanı sıra, askılı gıymemden, beyaz rengi giymemden, saclarımı topuz yapmamdan lise yıllareımı hatırlamamdan hee bide camları silmemden çıkıyor..,

bende evleneli bikaç ay olmuştu
taze fasulye kırıyodum içerde
eşimde tv izliyodu
yardım etsene dedim
benmi yapcm ne anlarım dedi
tabii kavga çıkardım sona
bende bi başladım ağlamaya bi gücüme gitti ki sormayın
o da şaşırdı noluyo diye
o aralar yeni evliliğin psikolojisinden heralde ne dese ağlardım
tam komediydi ama
şimdi düzeldim şükü :))

dün öğlen aradığında meşgule atmadım diye.:1ninca:
işimin arasında aradı. bende önemliyse söyle yoksa kapatıyorum yoğunum şu an dedim.
onu söylemek için açacağıma meşgule atsaymışım diye başlamaya kalkınca kendisi akşama süper bir iftar geçirdi.:lepi:
sonuç; hala konuşmuyorum kendisiyle..:1closedeyes:

Nelerden tartismiyoruzki nerdeyse her kelimemiz tartisma, yatak disinda.. Insaninin ayni ana dili konusmamasi, arkadaslaiyla bulustugumuzda benim bir kosede uyuklamam ve bir daha gitmek istememe.. Cek kizlrin yilisik hareketleri kahkalari.. Gunun cogunu ailesi ile gecirmesi... Bizim tartismalar da keske sizinkiler gibi tatli olsa.. Keske beni kiskansa mesela yada ben kiskaninca kavga cikarmaktan vazgecse..

cekoslavakya dada türkler varmiydi yaaa.....bizde almanyanin cek sinirina yakin oturuyoruz.ara sira sigara almaya gidiyoruz oraya...hic sevmiyorum orasini kizlari da malum ....enistem orada araba kazasi yapmisti ...sevgiliyle beraber.....sen nasil giitin oraya ???

kardeşim kapıya "aynı odayı paylaştığım kardeşimle evlenecek biri aranıyorrr" diye bi çıkartma yapıştırmıştı. Ben de sevgilime msj attım "bak beni odadan göndermek istiyo bu çocuk ama bende gidecek göz var mı daha çok bekler" diye :)
Sonra bi kavga ettik ki sormayın. Meğer ben onunla evlenmek istemiyomuşum da neden öyle demişim de....... amann

ben her ay hiç sektirmeden adet öncesi bir kavga patlarım..gerekçe bulmama da gerek yok, o an her yaptığı battığı için yok terliksiz dolaşma, yok suyu açık bıraktın, yok neden bu kadar çok tv izliyorsun diye kavga çıkarırım sonra da oturur bir ton ağlarım...kaydirigubbakcemile3

ama herdefasında bunun geçici birşey olduğunu bu ayki kotamı doldurduğu söyler özür dilerim:bbo:

eski bir departman müdürüle konuşuyodum
elimi çeneme koydum tatlı tatlı konusuyorum
efenim ben elimi niye çene koymuşum
niye tatlı tatlı konuşuyomuşum,
o herif bana asılırsa imiş..
adam onla beni yemeğe davet etmiştide
beyfendi kendi davet edildiğini görmüyo sadece benimkini duyuyo
ben bağırınıncada
seni çok seviyorum elimde değil dmişti
ve konu kapanmıştımafoldumben
ah ah keşke böle kavgalarımız olsa gene ama artık o yok mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…