arkadaslar kimimizin eşi nişanlısı sözlüsü askerde yada gidecek bu süreçte neler yapmalıyız örneğin ben zamanımı nasıl onsuz gecırcem dıye dusunmekteyım önerileriniz yada ben şunu yapıcam diyck olan?
canım ben başlarda da çok bunalırım diye düşünüyordum ama 1.5 ay o kdr çabuk geçtiki kendime uğraşlar yarattım hep.
mesela son birkaç ay askerim gidecek diye tüm vaktimi ona ayırıyordum şimdi kız arkadaşlarım ve ailemle vakit geçiriyorum. onlara yöneldim sağolsun onlarda beni hiçç yalnız bırakmıyorlar. bilmiorm çalışıyormusun ama çalışınca tabiki çok daha kolay h.içi hiç anlaşılmıyor zaten. onun dışında spora başlayacağım haftaya. kitap aldım bir sürü kitap okuyorum. izlemek isteyip de vakit bulamadığım filmleri izliorm teker teker.. böyle böyle geçiyor işte zaman
ders çalışıyorum, işe gidiyorum, yemek yapıyorum, ders çalışıyorum, işe gidiyorum, yemek yapıyorum.. bunları sürekli yapıyorum işte...
bir şey yapsan da zaman geçecek, yapmasan da...
ama günü dolu dolu yaşadığında daha kolay geçiyormuş gibi geliyor insana..
bende çalışmıyorum ama vakit bişekilde geçiyo ama sıkıcı tabi mutlaka uğraş lazım bende arkadaşlarımla vakit geçiyorum ders çalışıyorum .bide yanına gideceğin günü yada onun geleceği günü hayal ederek geçirebilirsin :) ne giycem nereye gitcez falan fln gibi işe yarıyo bence