Eşiniz siz istemediğiniz zamanlarda ilişki için sizi zorlarsa ne hissedersiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Y_LİZ27
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

Y_LİZ27

Ziyaretçi
Arkadaşlar evliyiz diye her türlü tacize uğramalıyız mı eşimiz tarafından?görevimizmi sizce?galiba dinimizde görevimiz diye bişey varmış. ben katılmıyorum.herzaman istemek zorunda değilizki?bizim hislerimiz yok mu?

başım ağrıyor deyin:Roflol::Roflol::Roflol:

buna asla izin vermem olaki oldu sonrasi ne olur bilmem:mymeka:hic bir kadin hak etmez bunu istemedigi bir seyi zorla zorbalikla yapilmasini

karı koca temel ile fadime ormanda geziye çıkmışlar...ormanın içlerine doğru ilerlediklerinde önlerini 5_6 eşkiya kesmiş...temeli ağaca bağlamışlar fadimeyi yanlarına alıp biraz daha ileri iç kısıma geçmişler birazdan fadimenin çığlıkları gelmeye başlamış:
_temeeeeeeeellll imdaaaaaatttt!! bu adamlar bana t.......z edecekler!!kurtar ulaa benuuu!!!
temel de fadimeye bağırarak:
_ulaa fadumee paşım ağrıyiir de,paşım ağrıyiiirr de.....:mymeka::Roflol::Roflol::Roflol:

ıstemedıgım zaman kesınlıkle yaklasmaz ama ben her daım hazır oldugum ıcın ıstedıgı zaman ALLAH derım :Roflol: :tatlicadiarzu:

ıstemedıgım zaman kesınlıkle yaklasmaz ama ben her daım hazır oldugum ıcın ıstedıgı zaman ALLAH derım :Roflol: :tatlicadiarzu:

yani senin hiç başın ağrımıyormu şimdi :Roflol::Roflol::Roflol:

esim böyle bisiyi asla yapmaz istemedigimde...zaten bende biter hersey...ayrica deli zetaaaaaaaaa sen harbi delisin :)))))))))))))

benim istemediğim anlarda eşim beni havaya sokmayı biliyor :utangac: zaten sadece ona kızgın olduğum zaman istemiyorum yasakkelime

benimkide sırnaşır sırnaşır baktı iş çıkmayacak daha fazla ısrar etmez ama zorlama asla olmaz

ona sinirlendiğimde ve hakikaten rahatsız oduğumda olmaz,oda rahatsız olduğumu anlar zaten,ama bazen içime fenalık verecek kadar ter döktürmesi beni sinirlendirir...başım ağrıyor yalanları hakikaten ideal,,,:)alışılmış olsada işe yarıyor

benimkide sırnaşır sırnaşır baktı iş çıkmayacak daha fazla ısrar etmez ama zorlama asla olmaz

aynen canım benimkide sırnaşır şirinlik yapar sonra bişey olmayacağını anlayınca çok ısrarcı olmaz.ama ben elimden geldiğince geri çevirmemeye çalışıyorum.erkek sonuçta yaradılışlarında var.

Hkafamçokkarıştıergünde olmuyo ki be zetacım.allah diyeceğim boşluk bıraksa bende dicem ama!

Beni ikna edinceye kadar asla vazgecmez,olmadi zorla ,zorla dedigim kotu anlamda degil yani,sarilir birakmaz ikna edinceye kadar,bukalemun gibi iste.

ben çok yaşadım o psikolojik baskıyı,zorla bişey yapmadı hiç ama çocuk gibi küsüyor.bunuda üstü kapalı yapıyo.yani hiç tepki göstermeyeceği bir şeye tepki gösteriyo,istediğim bir şey olursa zorla yapıyo,sorun çıkıyo

Back
X