- 23 Haziran 2018
- 28
- 53
- 88
- Konu Sahibi Plasebo etkisi
-
haklisiniz çok üzülüyorum ben yaptım böyle. bir kez çok ciddi tartıştık kaybetme korkusunu yaşadı biliyor hicbir mecburiyetim yok ama çok sakin ve uyumluyum genel anlamda tartışma çıkmasın isterim hepValla hasta ol sana bakmak zorunda kalsın gidemesin falan dicem de bunlar geçici çözümler olur.
Sizin iletişim sorununuz var.
Adama cümle kurmaya çekiniyorsunuz trip atacak diye korkup.
Siz böyle taviz vere vere bu hale gelmişsiniz.
Ne demek ya eşini 3.5 aylık bebeğiyle bırakıp gezip tozmak.
En azından nezaketen bi sorsaydı.
Kötü alıştırmışsınız.
Sessiz kaldığın sürece aynı şeyler olacak.haklisiniz çok üzülüyorum ben yaptım böyle. bir kez çok ciddi tartıştık kaybetme korkusunu yaşadı biliyor hicbir mecburiyetim yok ama çok sakin ve uyumluyum genel anlamda tartışma çıkmasın isterim hep
çok haklısınız. yazdıktan sonra zihnim açıldı sanki rahatladım. benim bi resti çekmem laızm başka türlü bu hep böyle sürecek.Sessiz kaldığın sürece aynı şeyler olacak.
Söyle içinden geleni. Uyumlu yapıcı olmak güzel birşey ama bu iyi niyet suistimal edilince çirkefe bağlamazsan üzülen sen olursun sadece.
Bağır :)çok haklısınız. yazdıktan sonra zihnim açıldı sanki rahatladım. benim bi resti çekmem laızm başka türlü bu hep böyle sürecek.
inanirmisiniz bayram temizliğini bile kendim yaptım ki bebekle çok zor temizlikçi çağırmadım sırf masraf olmasin diye ama o uçak bileti alıp zaten bunun katlisını harcayacak bu bana karşı çok büyük haksızlık.
şuan başka bir sebepten limoniyuz, ilk uygun fırsatta konuyu açacağım. bana sormadan bu sekilde plan yaptığı için arkadaşlarına mahcup olsa da umrumda değil bi şekilde halletsin.
benim en büyük zaafim aman tartışma cikmasin sesler yükselmesin huzursuz olmayalım.diye düşünmem
sizce bunu nasıl.yenerim
durumumuz iyi çok şükür ev alalım demistik ama o dönem eşim çalışmıyordu tek maasla kredi zor olur dedik vazgeçtikBağır :)
Bağırdıkça rahatlıyor insan.
Lohusalık sonrası depresyonu falan de üstüme gelme de sonra da :)
İnan en çok huzursuzluk çıkmasın diye çırpınan mutsuz oluyor her zaman.
İşte sen fedakarlık yaptın da ne oldu değmiyor cidden. Gerekirse borca sok onu gidemesin :)
evet muhtemelen dediginiz gibi. ben de yaparım bazen öyle ama, yani bebekten önce, arkadaşlarla günü belirlerdik şu gün filancalarlayim derdim bişey demezdi ki bu çok normal bişeyHafta sonu icin sana sorup onayini alan biri, sehir degistirmek icin emrivaki yapmazdi. Sana sormasinin sebebi sikinti cikartmayacagini bildiginden laf olsun diye soruyormus ama istemesende gider muhtelemen.
Cocuksuz olsaydiniz yorum yapardim ama cocuktan sonra evlilikler degisiyor herkeste olmasa da... Ben hep oyle gordum. O cocugu sirtina alip gezmeleri herkes yapamiyor.
kesinlikle çok haklısın erkek erkeğe muhabbete ihtiyaçları var ben de oyuzden sesimi çıkarmadım ama bizim şuan bebeğimiz var ve oldu bittiye getiriyor nezaketen de olsa sormuyorCanım biz de her zaman birlikte plan yapan ayrı takılmayı sevmeyen bir çiftiz. Ama mesela erkek arkadaşım erkek erkeğe plan yapmışsa pek katılmamaya özen gösteriyorum. O mutlaka çağırır çevresindekiler yakın arkadaşları olduğundan gitsem bir şey olmaz ama ben kendine de vakit ayırmasını isterim. Kızların dedikodu zirveleri gibi erkek erkeğe muhabbet de onları rahatlatıyor. Ben de şehir dışına ayrı giderim o da bana bir şey demez ama öncelik çift olarak takılmak
evliler evet. farklı bakış acılarına ihtiyacım var. aynen yalnız kalmak gidememek çok koyuyor ama ben bir de herşeyi eşimle yapmayı tercih ederim. böyle ayri ayri farklı sehirlere gezmeye gidildi mı evli olmanın bir anlamı kalmaz kiGittiği adamlar evli mi peki?
Yerinizde olsam giyinip, süslenip ondan sonra ben de tatile giderdim. Aynı duruma onu sokardım. Böyle bir durumda girme demek bana mantikli gelmedi. Arkadaşları ile gezebilir insan sonuçta evlenince de. Siz ben de gitmek istiyorum dediğiniz ve yalnız kaldığınız için kötü.
aynen oyle işte demek istediğim buIlk ogluma gebeyken yurt disina gitti esim.. ikincidede gitti:) sorun etmedim niye edimki:) son numarada istedi rizam olmadi valla.. kolay degil onlarla ugrasmak vs. Anlayisla karsiladi arada sakasini yapiyo sadece.. birde en cok tatile ohtiyaci olan benim yani ona noluyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?