Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acmasi gayet normalde neden inkar ediyor orasi ilginc..daha once sosyal medyayla alakali sorunmu yasamistinizEşinizin sizden habersiz Facebook ve mail açtığını görseniz ne yapardınız
Ve bunu inkar etse ne düşünürsünüz
Özellikle 10 yıllık evlilikte
Merak ediyorum
Çünkü artık ne düşüneceğimi bilmiyorum
Bu nasil bir yorum? Erkek olsam aldatirim ne demek? Aldatmak kisilik bozuklugudur hanimefendi. Sen de boyle cag disi dusunuyorsan ohooo hic ilerleme katedememisiz demektir.10 yıllık evlilikten sonra çok dert etmezdim ya .peşine de düşmem açıkçası .oca zamandan sonda belli güven oluşmuştur zaten . Hadi bir iki senelik evli olsam neyse .aklımı kurcalardı . Ama görüyorum bazen 10 15 yıllık evli Kadınlar ,kıskançlıktan adamları boğuyorlar , zırt pırt aramalar , görüntülü aramalar .. bazen diyorum erkek olsam ben bile aldatırım .
Sapkayi onume koyar bir dusunurdumEşinizin sizden habersiz Facebook ve mail açtığını görseniz ne yapardınız
Merak ediyorum
İnkar ediyor
Kabul etmiyor
Bana dese ki evet açtım diye
Birşey demicem
Ama kendi mailiyle Facebook açılmış
Kendi telefonuyla başka bir mail açılmış
E ben salak mıyım
Böyle birşey mümkün olabilir mi
Aman tanrım, bir anda Ufkumu genişlettiniz . Teşekkür ederimBu nasil bir yorum? Erkek olsam aldatirim ne demek? Aldatmak kisilik bozuklugudur hanimefendi. Sen de boyle cag disi dusunuyorsan ohooo hic ilerleme katedememisiz demektir.
Sapkayi onume koyar bir dusunurdum
Demek ki ben bu adama sosyal medyayi yasaklamisim,tepkimden korkmus,yalancinin teki olmus. Esime biraz daha kisisel zaman tanimaliyim derim.
Bir de soyle soyluyorlar ya komik geliyor bana “biz esimle konustuk,anlastik,birlikte hesaplarimizi kapamaya karar verdik”Bende sizin gibi düsünüyorum..bastan birine sosyal medyayi yasaklamak bana baski gibi geliyor. Erkek olsun bayan olsun bu fark etmez. Aldatilmaktan korkuyorlarsa aldatmak isteyen onu her kosulda basarir. Buna facebook lazim degil.ayrica inkar etmesi hic de sasirtici degil. Kiyametin kopucagini biliyor ya adam.
Bir de soyle soyluyorlar ya komik geliyor bana “biz esimle konustuk,anlastik,birlikte hesaplarimizi kapamaya karar verdik”
“Ben sosyal medya kullanmayacagim ama sen de kullanmayacaksin” cumlesinin kibarcasi. O an kavga cikmiyor ama sonradan ya kavga kiyamet gidiyor ya da eslerden biri digerinden gizli hesap aciyor. Sosyal medya kullaninca noluyor ki? Kadinlar telefonun/bilgisayarin ekranindan iceri elini sokup kocamizi mi alıyorlar napiyorlar ben cozemedim
Eşinizin sizden habersiz Facebook ve mail açtığını görseniz ne yapardınız
Merak ediyorum
İnkar edilen herşey de kötü niyet vardır bence.Eşinizin sizden habersiz Facebook ve mail açtığını görseniz ne yapardınız
Merak ediyorum