• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz sizden habersiz Facebook ve mail açsa tepkiniz ne olurdu

Esimin facesinden haberim yoktu sifresini ogrendim bisey bulamadim o yuzden sorun etmedim

Hemen fake hesap la bende onu takip ederim. Belli etmem hiç , amacı anlayana kadar...
Diğer bir ihtimal , akşam eve geldiğinde ağzına küreği çarparım. İnkar ettiği için...

Eşinizin sizden habersiz Facebook ve mail açtığını görseniz ne yapardınız
Ve bunu inkar etse ne düşünürsünüz
Özellikle 10 yıllık evlilikte
Merak ediyorum
Çünkü artık ne düşüneceğimi bilmiyorum
acmasi gayet normalde neden inkar ediyor orasi ilginc..daha once sosyal medyayla alakali sorunmu yasamistiniz

10 yıllık evlilikten sonra çok dert etmezdim ya .peşine de düşmem açıkçası .oca zamandan sonda belli güven oluşmuştur zaten . Hadi bir iki senelik evli olsam neyse .aklımı kurcalardı . Ama görüyorum bazen 10 15 yıllık evli Kadınlar ,kıskançlıktan adamları boğuyorlar , zırt pırt aramalar , görüntülü aramalar .. bazen diyorum erkek olsam ben bile aldatırım .

10 yıllık evlilikten sonra çok dert etmezdim ya .peşine de düşmem açıkçası .oca zamandan sonda belli güven oluşmuştur zaten . Hadi bir iki senelik evli olsam neyse .aklımı kurcalardı . Ama görüyorum bazen 10 15 yıllık evli Kadınlar ,kıskançlıktan adamları boğuyorlar , zırt pırt aramalar , görüntülü aramalar .. bazen diyorum erkek olsam ben bile aldatırım .
Bu nasil bir yorum? Erkek olsam aldatirim ne demek? Aldatmak kisilik bozuklugudur hanimefendi. Sen de boyle cag disi dusunuyorsan ohooo hic ilerleme katedememisiz demektir.

Merak ediyorum
Sapkayi onume koyar bir dusunurdum
Demek ki ben bu adama sosyal medyayi yasaklamisim,tepkimden korkmus,yalancinin teki olmus. Esime biraz daha kisisel zaman tanimaliyim derim.

Gecen kocam mail acmis, kendisi soyledi, yeni mailim bu diye. Eger o soylemese, ben gorseydim yine umursamazdim ama inkar etseydi icimde bi suphe olusurdu. Bence takip edin kocanizi ...

Bu nasil bir yorum? Erkek olsam aldatirim ne demek? Aldatmak kisilik bozuklugudur hanimefendi. Sen de boyle cag disi dusunuyorsan ohooo hic ilerleme katedememisiz demektir.
Aman tanrım, bir anda Ufkumu genişlettiniz . Teşekkür ederim :KK53:

Sapkayi onume koyar bir dusunurdum
Demek ki ben bu adama sosyal medyayi yasaklamisim,tepkimden korkmus,yalancinin teki olmus. Esime biraz daha kisisel zaman tanimaliyim derim.

Bende sizin gibi düsünüyorum..bastan birine sosyal medyayi yasaklamak bana baski gibi geliyor. Erkek olsun bayan olsun bu fark etmez. Aldatilmaktan korkuyorlarsa aldatmak isteyen onu her kosulda basarir. Buna facebook lazim degil.ayrica inkar etmesi hic de sasirtici degil. Kiyametin kopucagini biliyor ya adam.

Bende sizin gibi düsünüyorum..bastan birine sosyal medyayi yasaklamak bana baski gibi geliyor. Erkek olsun bayan olsun bu fark etmez. Aldatilmaktan korkuyorlarsa aldatmak isteyen onu her kosulda basarir. Buna facebook lazim degil.ayrica inkar etmesi hic de sasirtici degil. Kiyametin kopucagini biliyor ya adam.
Bir de soyle soyluyorlar ya komik geliyor bana “biz esimle konustuk,anlastik,birlikte hesaplarimizi kapamaya karar verdik” ;)
“Ben sosyal medya kullanmayacagim ama sen de kullanmayacaksin” cumlesinin kibarcasi. O an kavga cikmiyor ama sonradan ya kavga kiyamet gidiyor ya da eslerden biri digerinden gizli hesap aciyor. Sosyal medya kullaninca noluyor ki? Kadinlar telefonun/bilgisayarin ekranindan iceri elini sokup kocamizi mi alıyorlar napiyorlar ben cozemedim

Bir de soyle soyluyorlar ya komik geliyor bana “biz esimle konustuk,anlastik,birlikte hesaplarimizi kapamaya karar verdik” :KK66:
“Ben sosyal medya kullanmayacagim ama sen de kullanmayacaksin” cumlesinin kibarcasi. O an kavga cikmiyor ama sonradan ya kavga kiyamet gidiyor ya da eslerden biri digerinden gizli hesap aciyor. Sosyal medya kullaninca noluyor ki? Kadinlar telefonun/bilgisayarin ekranindan iceri elini sokup kocamizi mi alıyorlar napiyorlar ben cozemedim

Bende anlamiyorum. Ben esimin mail adreslerini ve facebook sayfasini kurcalamam. Ben sosyal medyayi hep ondan fazla kullanirdim. Kime yaziyorsun bu kim gibi sorular simdiye kadar hic sormamistir. Bende öyle. Cep Telefonlarimizda sifre yok. Istese benim tüm hesaplarima bakabilir. Güven oldugu yerde bence böyle kavgalar cikmaz. Ben esimin kisisel alanini hic kisitlamadim. Oda benimkini de.Aldatmak isteyen onu internetsiz eski nokia telefonlarla da yapar

Bunu resmi gazetede yayımlatması gerektiğini hatırlatırım.

Sana haber verse, daha beter.
Hep okuyorum konularını, o kadar şüphecisin ki, daima tetiktesin, hep suçluyorsun, güvenin hiç YÖK

Merak ediyorum
İnkar edilen herşey de kötü niyet vardır bence.

Eski eşimin başka bir isimle açılmış hesabı vardı. Pek çok erkeğin de böyle hesapları var. Adamın içinde varsa her türlü bir haltlar karistirir.

Çoğumuzda var facebook, email hesabı. Ne oluyormuş ki bunları açınca? İkincisi, ben anama babama bile haber vermemiştim hesap açarken. Eşiniz niye size haber versin açmadan önce? 5 yaşında çocuğunuz mu bu adam sizin? Son olarak, hesap açıp bunu bile inkar ediyorsa sorunu kendinizde arayın. Başlıktan bile belli ne kadar bunaltıcı olduğunuz. Baskıyla, izinle, boğucu ilişkiler bu kadar oluyor işte. Çoluk çocukta bile olan hesaplara yalan söylemek zorunda kalıyor koskoca insanlar. Eğer ki haklıysam, siz baskıcıysanız, kocanızın yerinde olsam sizden boşanırdım. Böyle yaşanmaz.

Back
X