• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz sizden habersiz Facebook ve mail açsa tepkiniz ne olurdu

Ayrılmalısın adam kurtulsun :KK66:
Yanlız boşanırsan bak takip et kocanı nasılda kabak çiceği gibi açılacak bıkmış çünkü baskıdan sudan çıkmış balığa dönüp oraya buraya saldıracak adam :KK70:
Nerden bu kadar eminsin
Eşimi ve beni çok mu iyi tanıyorsun

Bu ingilizce mailleri birine çevirttirdiniz mı? Yabancı kullanıcı adıyla yabancı insanlarla konuşuyor olabilir mi
İngilizce bilen birisi değil ki
Nasıl konuşucak
Bir de aktif olmayan bir hesap ama anlamadım

Vaktinde açmıştı bizzat kendisi söyledi bikaç gün oluyo açalı diye.. telefonu duvara fırlatmıştım tuşlu telefon kullanıyor bi süredir :63:
Hayır açsın iyi hoş banane de kendisi bana sosyal medya kullanmayalım diyip hesaplarımı kapattırıp bencilce hesap açması normal değildi tabi. Neyse artık telefonu yok hesaplarına benim telfndan giriyor haketti ama.

Yanlış anlamayın, sizi üzmek kırmak gibi bir niyetim yok ama bence eşinizi çok bunaltmışsınız. Eski konularınızı da biliyorum. Bu sosyal medya hesabı, mail adresi, telefon olayına ağır derecede saplantılısınız ve sağlıklı bir durum değil. Bu saplantınızın altında belli ki bir şey var. Bilinçli ya da bilinçdışı... Muhtemelen adam nefes almak istiyor ve bu ağır saplantınız yüzünden eşinizi kendinizden iyice uzaklaştırabilirsiniz. Ben çift terapisine başlamanızı öneriyorum, terapistiniz belki bireysel olarak da terapiye alabilir duruma göre. Çünkü sizin bu saplantınız ilişkinizi de çok sağlıksızlaştırmış, yalanlar başlamış anlatabiliyor muyum?

Adamo bunalttiginiz icin muhtemeln bir sorgudan kaçınmak adına gizli bir sekilde hesap acmis olabilir.

Anladım canım umarım kötü bişey çıkmaz
Akşam baktım hesaba
Kullanıcı ismi yabancı
Gelen mailler yabancı
Maillerin içinde haberler var ama oda yabancı
Türkçe birşey yok
En son 2015 de açılmış
O yıla ait mailler var 6-7 tane
Onlarda yabancı haber gibi şeyler
Pek birşey anlamadım

Akşam baktım hesaba
Kullanıcı ismi yabancı
Gelen mailler yabancı
Maillerin içinde haberler var ama oda yabancı
Türkçe birşey yok
En son 2015 de açılmış
O yıla ait mailler var 6-7 tane
Onlarda yabancı haber gibi şeyler
Pek birşey anlamadım
sizin başka işiniz yokmu Allah aşkına

Ya sen şeyapsana adamın ayagına bi kelepçe tak göz hapsine al evdende kesinlikle salma dısarı, telefon internet vs hepsini yok et! Bu nasıl bişey o adam yine iyi dayanıyor seni derhal boşasa yeridir bu kadar boğmak niye ?

Eşinizin sizden habersiz Facebook ve mail açtığını görseniz ne yapardınız
Ve bunu inkar etse ne düşünürsünüz
Özellikle 10 yıllık evlilikte
Merak ediyorum
Çünkü artık ne düşüneceğimi bilmiyorum
insan evlenince herseyi soyleyerek haber vererek yapmak zorunda mi heleki boyle onemsiz bir detayi bence sizin dirdir yapicanizi bildigi icin inkar etmistir hakli olarak tartismamak icin bu kadar kasmayın evlilikleri

Ciddi derecede saplantilisin sen bak vallah8 sonun iyi değil bilmiyorum yaşın kaç ama muhakkak tedavi ol kendin için en önemlisi de bak kardeşim teknoloji bu kadar hayatımızın içindeyken mail instagram face vs hepsi her insanda mevcutken sen hala 3 sene önce mail açmış diyorsun adam bıkmıştır belki artık direk onlar ediyor olabilir ki çok haklı actigin konulara şöyle bi bak hepsi aynı takıntı halinde sorup kendin cevapliyorsun yazık kendine eşine lütfen destek al

yahu konu sahibi sitede bile 14 üyelik açmışsınız kazen profilinize yazmış
yani 14 mail hesabı demek
kocanız bunları biliyor mu mesela?
kendinizden yola çıkarak mı adamı suçlayıp duruyorsunuz?
belki de kendiniz açtınız unuttunuz kimin aklında kalır o kadar hesap
iğneyi önce kendinize batırın.

Back
X