- 8 Eylül 2017
- 2.092
- 4.307
- 53
- 30
Ne demisler? Anlayana sivrisinek saz anlamayana sazi..... neyse ban yemek istemiyorumAman tanrım, bir anda Ufkumu genişlettiniz . Teşekkür ederim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demisler? Anlayana sivrisinek saz anlamayana sazi..... neyse ban yemek istemiyorumAman tanrım, bir anda Ufkumu genişlettiniz . Teşekkür ederim![]()
Kesin birseyler karistiriyor diye dusunurum.Eşinizin sizden habersiz Facebook ve mail açtığını görseniz ne yapardınız
Ve bunu inkar etse ne düşünürsünüz
Özellikle 10 yıllık evlilikte
Merak ediyorum
Çünkü artık ne düşüneceğimi bilmiyorum
Bu kadar gücüne gittiğine göre, bahsettiğim o kıskanç , 7 24 kocasını darlatan kadınlardan birisin . Allah başka dert vermesin . neyse ban yemek istemediğin o cümleyi internetten araştır doğrusunu yaz tatlım. Argo cümleler kurma bir hanımefendiye yakışır ol .Ne demisler? Anlayana sivrisinek saz anlamayana sazi..... neyse ban yemek istemiyorum
Aynen ya yazık acıyorum bu erkeklere ciddenAllahım konular hep kocasınin face i telefonu maili yazık adama ya bi sal adamı sal artık
Allahım konular hep kocasınin face i telefonu maili yazık adama ya bi sal adamı sal artık
Adamı yalana itmek bu oluyor galibadünde eşim yahoo adlı bir siteye girmiş diyordu.
adam inkar etmesinde ne etsin?
niye bu eziyeti çekiyor onu çözemedim henüz..
Konuyla alakası yok ama şu profil fotoğrafınızı ne zaman görsem korkuyorum valla ciddenBu kadar gücüne gittiğine göre, bahsettiğim o kıskanç , 7 24 kocasını darlatan kadınlardan birisin . Allah başka dert vermesin . neyse ban yemek istemediğin o cümleyi internetten araştır doğrusunu yaz tatlım. Argo cümleler kurma bir hanımefendiye yakışır ol .![]()
Konuyla alakası yok ama şu profil fotoğrafınızı ne zaman görsem korkuyorum valla cidden![]()
Kabul etmiyorAlışveriş sitesi için vs vs açtım dese neyse de inkar ediyorsa sıkıntı.
Aman neyse sormuyorum birşey uğraşamam deyip takip edin sahte hesap falan açıp.
Daha önce vardı evetNeden saklama gereği duyuyor
Sizin baskınızı hissettiği için mi yada birşeyler karıştırdığı için mi
Ki bana kalırsa eşinizin üzerinde ciddi bir baskınız var