• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz sizden habersiz Facebook ve mail açsa tepkiniz ne olurdu

Eşinizin sizden habersiz Facebook ve mail açtığını görseniz ne yapardınız
Ve bunu inkar etse ne düşünürsünüz
Özellikle 10 yıllık evlilikte
Merak ediyorum
Çünkü artık ne düşüneceğimi bilmiyorum
Kesin birseyler karistiriyor diye dusunurum.

Ne demisler? Anlayana sivrisinek saz anlamayana sazi..... neyse ban yemek istemiyorum
Bu kadar gücüne gittiğine göre, bahsettiğim o kıskanç , 7 24 kocasını darlatan kadınlardan birisin . Allah başka dert vermesin . neyse ban yemek istemediğin o cümleyi internetten araştır doğrusunu yaz tatlım. Argo cümleler kurma bir hanımefendiye yakışır ol .:halay:

Artık herkesin bir fake hesabı var ama eşiniz ne için kullanıyor bu hesabı o önemli. İnkar ettiğine göre gizli işler çeviriyor olabilir gibi geldi bana.

Genel olarak acmasinda sorun yok ama gizliyosa, bi isler karistiriyo veya karistiracak demektir.

ben eşinin yerinde olsam bende inkar ederim.
ne zaman tedavi olmayı düşünüyorsunuz?

Gizli açtı diyelim açsın sorun yok sonuçta dakika başı hesap verecek değil tabikide onunda bi hayatı var. Peki niye inkar ediyo ben olsam birsüre takip ederdim ama bişey yakalarsamda burnundan getirirdim o hesabı.. ses etme kullansın bakalım napacak.

Bu kadar gücüne gittiğine göre, bahsettiğim o kıskanç , 7 24 kocasını darlatan kadınlardan birisin . Allah başka dert vermesin . neyse ban yemek istemediğin o cümleyi internetten araştır doğrusunu yaz tatlım. Argo cümleler kurma bir hanımefendiye yakışır ol .:halay:
Konuyla alakası yok ama şu profil fotoğrafınızı ne zaman görsem korkuyorum valla cidden :D:D

Neden saklama gereği duyuyor
Sizin baskınızı hissettiği için mi yada birşeyler karıştırdığı için mi
Ki bana kalırsa eşinizin üzerinde ciddi bir baskınız var

Alışveriş sitesi için vs vs açtım dese neyse de inkar ediyorsa sıkıntı.
Aman neyse sormuyorum birşey uğraşamam deyip takip edin sahte hesap falan açıp.
Kabul etmiyor
Ben nasıl açıldığını bile bilmiyorum diyor

Neden saklama gereği duyuyor
Sizin baskınızı hissettiği için mi yada birşeyler karıştırdığı için mi
Ki bana kalırsa eşinizin üzerinde ciddi bir baskınız var
Daha önce vardı evet
Ama artık yok
Aç diyorum ama istemiyorum diyor
Baskıdan mı neden bilmiyorum
Ama boşanmayı gerektiriyor mu

Akşam eşim kardeşime sordu
O biraz anlıyor