- Konu Sahibi yasemintalay
-
Bende senden soğudum nankör diyip kovardım evden.. öylemi dedi size?
Benden 6 aylık hamileyken boşanmak istedi. Ben çok iyiymiim çok güzemişim kariyerim herşeyim çok iyiymiş ama evin temizliğini onun istediğini gibi yapamıyormuşum bu nedenle benden boşanmak istedi. Bende bu sebepten boşanmak olur mu dedim. Kabul etmedim. Kızım doğdu 1 aylıktı. Bana ilgisi o gün bugundür yok. O zaman söyledi benden soğumuş, ben çok kilo almışım, kendime bakmıyomuşum. Öyle dedi.
Siz ne yapardınız?Beni aldattığını düşünüyorum. Bebeğimizi o istemişti ama şimdi ne benle ne bebeğimizle ilgileniyor.
aldattığını düşünüyorsunuz? hiç sizi şüphelendirecek şeyler yaşadınızmı? telefon mesaj gec saatte gelmeler gibi?
Sonucta biolojik olarak değişim gösterirler insanalr hamileyken sizden soğumak için sebep sadece buysa çok ayıp .. O bebeği tek başınamı yaptın sen..
yasemincim,kusura bakma ama eşin sanırım kompleksli bir insan..Hamileyken tabiiki 4-4 lük ev işi yapamazsın...Kariyerin şuyun buyun varsa kazancın da tatmin edicidir muhakak..Olmadı arada kadın tutarsın ne olucak..Eşin kendisine eş mi arıyordu yoksa hizmetçi mi anlamadım..Ne demek yani evde istediği şekilde temizlik yapamadığın için soğuması ? bahane gibi geliyor bana..Madem sen yapamıyorsun,çok biliyorsa o yapsın da göstersin o zaman sana değil mi ?
Eve hep geç geliyor benden boşanmak istediğini söylediğinden beri. Parfüm kullanmayan eşim parfüm banyosu yapıyor. Bensiz kendine kıyafetler almaya başladı. Yeni kıyafetleri üzerinde görüyorum bana aldığını bile söylemiyor. Sorduğumda almıştım arabadaydı diyor. 10 aydır karıkoca olmadık.
Benden soğuduğunu söyleyen adamı ısıtacak bişiy yapmam...
Söylemesi kolay gibi gelebilir ama kendinizi eşiniz bile olsa bu kadar kırdırmayın,ezdirmeyin!
Boşanmak isteyen adamı iple mi bağlıyacaksınız kendinize,olmuyorsa olmuyordur!
İlla size zarar mı vermesini bekliyorsunuz ihanet,şiddet gibi...
Yolu açık olsun!
Bana kalırsa eşin bahaneler arıyor canım. Elbetteki her hamile bayan gibi kilo alırsın, ona güzel bir eş ve çocuğunun annesisin. Sana destek olacağı yerde, böyle yapması çok adice, kusura bakmada. Biran senin yerine koydum kendimide, valla yol veririm defolur gider canım, canı cehenneme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?