Eşiniz sizden soğudum dese ne yapardınız?

Bende senden soğudum nankör diyip kovardım evden.. öylemi dedi size?

Benden 6 aylık hamileyken boşanmak istedi. Ben çok iyiymiim çok güzemişim kariyerim herşeyim çok iyiymiş ama evin temizliğini onun istediğini gibi yapamıyormuşum bu nedenle benden boşanmak istedi. Bende bu sebepten boşanmak olur mu dedim. Kabul etmedim. Kızım doğdu 1 aylıktı. Bana ilgisi o gün bugundür yok. O zaman söyledi benden soğumuş, ben çok kilo almışım, kendime bakmıyomuşum. Öyle dedi.

Siz ne yapardınız?Beni aldattığını düşünüyorum. Bebeğimizi o istemişti ama şimdi ne benle ne bebeğimizle ilgileniyor.

aldattığını düşünüyorsunuz? hiç sizi şüphelendirecek şeyler yaşadınızmı? telefon mesaj gec saatte gelmeler gibi?

Sonucta biolojik olarak değişim gösterirler insanalr hamileyken sizden soğumak için sebep sadece buysa çok ayıp .. O bebeği tek başınamı yaptın sen..

yasemincim,kusura bakma ama eşin sanırım kompleksli bir insan..Hamileyken tabiiki 4-4 lük ev işi yapamazsın...Kariyerin şuyun buyun varsa kazancın da tatmin edicidir muhakak..Olmadı arada kadın tutarsın ne olucak..Eşin kendisine eş mi arıyordu yoksa hizmetçi mi anlamadım..Ne demek yani evde istediği şekilde temizlik yapamadığın için soğuması ? bahane gibi geliyor bana..Madem sen yapamıyorsun,çok biliyorsa o yapsın da göstersin o zaman sana değil mi ?

Benden soğuduğunu söyleyen adamı ısıtacak bişiy yapmam...
Söylemesi kolay gibi gelebilir ama kendinizi eşiniz bile olsa bu kadar kırdırmayın,ezdirmeyin!
Boşanmak isteyen adamı iple mi bağlıyacaksınız kendinize,olmuyorsa olmuyordur!
İlla size zarar mı vermesini bekliyorsunuz ihanet,şiddet gibi...
Yolu açık olsun!

Eve hep geç geliyor benden boşanmak istediğini söylediğinden beri. Parfüm kullanmayan eşim parfüm banyosu yapıyor. Bensiz kendine kıyafetler almaya başladı. Yeni kıyafetleri üzerinde görüyorum bana aldığını bile söylemiyor. Sorduğumda almıştım arabadaydı diyor. 10 aydır karıkoca olmadık.

Eve kadın almak istediğimde evde yabancı kadın istemiyorum dedi. Şimdi eve kadın alıyorum ayda bir istesede istemesede.

Bana kalırsa eşin bahaneler arıyor canım. Elbetteki her hamile bayan gibi kilo alırsın, ona güzel bir eş ve çocuğunun annesisin. Sana destek olacağı yerde, böyle yapması çok adice, kusura bakmada. Biran senin yerine koydum kendimide, valla yol veririm defolur gider canım, canı cehenneme..

Yani bunlar varsa aklımada başka birşey gelmiyor benim.. Çok fazla uzatmayın derim ben ? Boşanmanız için herşeyi yapmış, yapmaya devam ediyor.. eşinizi seviyor olabilirsiniz, bebeğinizi düşünüyor olabilirsiniz ama bu şekilde bir hayat devam etmeniz ne sizin nede bebeğiniz için çok sağlıklı değil..

Haklısınız, son günlerde bende böyle düşünmeye başladım.

Kalbim paramparça, canımda çok acıyor. Halbuki severek evlenmiştik. Ben bir ömürlük sevmiştim. Ama o beni hiç sevmemiş anladığım kadarıyla. Demekki kanser gibi ölümcül bir hastalığım olsa bana nelere yapacaktı kimbilir.

Canım arkadaşlar çok haklı...Seni sevmeyen,saçma bahaneler yaratan adamı koy kapının önüne gitsin bence de....

bi an kendimi sizin yerinize koydum bi sızı cöktü yüreğime.. bilmiyorum ne yapılabiklir.. sanırım emin oldugum bişey aldatıldıgınız cünkü aldatan erkeler koku giyim vb seylerde cok özen gösterirler..

Aldattığını düşünenlerdenim...
Yoksa hamile bir eşe böyle saygısız cümleler kullanan, seni geçtim kendi bebeğine canından kanından olan bir varlığa ilgi göstermeyen bir adamı normal karşılayamam...
Boşanma lafı çok soğuk bir kelime evet ama bir an önce en azından şimdi için evlerinizi ayırın belki de annenin yanına gitmek ya da abin ablan varsa onun yanında kalıp bir süreliğine kafa dağıtmak senin ve bebeğin için iyi olacaktır.
Kafanı topla ve kararını ver.
Önünde 2 seçenek var: Sor kendine...
Bu adamla hayat bu haliyle geçer mi? Yapabilir misin?
Yoksa fiziksel varlığı olmadan da aynı şekilde bebeğinle hayatına devam edebilir misin?
:97:

Davulun sesi bize uzaktan hoş geliyor. Çık git bosver demesi kolay.

Konuşmaya calıs, ciddi ciddi konuş. Konuşmak istemiyosa zorla. Dik dur konuşurken sakın ağlama. Boşanmayı istemiyosan bile "tamam boşanalım" ama sorun ne benm bunu bilmeye haklkım var de. Laf lafı acar niyetini öğrenirsin.

Aldatmak o kadar basit bir iş deil. Belki eşin bunalımdadır. Yardıma ihtiyacı vardır. Bütün hırsını en yakınındakinden yani senden alıyodur olamaz mı?

Bana kalırsa arkadasım önce konuş, zaman tanı, baktın olmuyo boşa..

madem 6 aylık hamileyken bu şekilde başından atmaya çalışmış sizi,hala da devam ediyo bu mücadeleye,
hemen tedbir nafakası bağlatın..
boşanmanın ardından da kendiniz için yoksulluk,bebek için de iştirak nafakası bağlatın..
görsün parfüm banyolarını,kılık kıyafet alışverişlerini..
atın başınızdan gitsin arkadaşım..

yaptığı saygısızca bir davranış.gemileri hemen yakmak kolay ama.bu saygısızlığa ben tahammül edemezdim.herkes kendi yoluna der önüme bakardım.nasıl olsa sizi asla unutamayacak...pişman olup geri dönecek.böyle yanında durarak hiç bir şey çözülmez.daha beter olur.aranızda nasılsa bebeğiniz var.sen geri çekil geri dönecek.arkadaşım yaşadı biliyorum

O kadar basit bir sebepten bosanmak istemesi cok cok sacma ve cocukca kesinlikle baska birsey var. Kendinizi ezdirmeyin ne hali varsa görsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…