Eşiniz sizden soğudum dese ne yapardınız?

Merhaba.Aradan 3 ay geçmiş durumlar hala aynı mı?Aslında güçlü durmak en önemlisidir diye düşünüyorum.Üzüntünden dolayı ezik olmamak,bakımlı ve kendine güvenli olmak.Kaçmak ve kovalanmak.Ben bilmiyorum ama arkadaşların yazdığı bu doğrultuda.Kendilerine güvenmişler kaçmışlar ve sonra kovalanmışlar.

yaseminciğim sana bir örnek vermek istiyorum...

öncelikkle yaşadığın durum çok zor, hiçbir kadın bu tip yaklaşımı haketmiyor, ne olursa olsun terkedilmek hemde eşine en çok ihtiyacın olduğu zamanda bunun olması kötü bir durum..allah yar ve yardımcın olsun inşallah en kıza zamanda bu düzelir...

gelelim söylemek istediğim duruma...

benimde kardeşim evli, evleneli 3 yıl olacak...fakat eşiyle neredeyse 1, 5 yıldır ilgilenmiyor, ilişki durumu yok, ve eşinden çok sogudu, okulunu bitirir bitirmezde boşanmayı düşünüyor....

neden mi?

eşi ile evlendiğinde kızcağız 80 kiloydu..ve zayıflamaya çalışıyordu..
evlendiler ve şimdi 128 kilo.........
kızda temizlik , düzen, tertip, kendine bakım yok.
kardeşimin zor durumda kalıpta bana mecburen açılmasıyla olan sistemini ve yakarışını sana anlatayım....
''
onunla konuşamıyorum, ne zaman konuşmaya kalksam beni hiç dinlemiyor,eline cips, şeker,çukulata alıp yiyor, yeme diyorum yine yiyor...
inan elimi sürmüyorum 1,5 yıldır, kendisi giyinirken odadan dışarı çıkıyorum, tiksiniyorum, heryeri yağ, kendine hiç bakmıyor...temzilik sıfır....ev toz içinde kendide öyle.. elbise dolabını görsen içinde kendini kaybedersin...çok düzensiz........diyor...''

açıkcası ben bir bayan gözüyle bu durumda kardeşim diye değil, hiçbir erkeğin dayanamayacağını söylemek istiyorum...temzilik konusu çok önemlidir bence, ister evli olun istere bekar..fakat eşlerde kadınlara bu konuda yardıdmcı olmalıdır...tüm temzilik bayana yüklenmemeli, fakat kadın tertibini düzenini bilmelidir...

belki senin durumun bundan farklıdır, sana karşı asla bişey söylemiyorum sadece fikir olması açısından bir erkeğin gözünden temzilik konusunu göstermek istedim...

eğer eşin evlendiğiniz sürece sana temizlik konusunda bir çok defa uyarı yaptıysa, seninle bu konuyu defalrca konuştuysa ve sen buna ragmen önlem almadıysan belki bu sonuç kaçınılmaz olmuştur...fakat eşin durduk yere sana bu temizilik konusunu bahane ettiyse, daha önce böyle bir sorun olmadıysa..o zaman aklıma tek bir durum geliyor başka bir kadının varlığı....
ne diyeyim inşallah en yakın zamanda düzelir...

Son düzenleme:

arkadaslar konu sahibi zaten yazmis tek celsede bosanmis diye, ALLAH yar ve yardimciniz olsun size ve kiziniza hayirli mutlu ömürler diliyorum

İyi yapmışsınız oh olsun o adama

Son düzenleme:

okudum ve yıkıldım resmen bu nedir ya nasıl güvenip yuva kursun insan. Ben daha evlenmedim ama neler görücez kim bilir.İnsan bu durumda ne yapacağını bilemezki. çocuk küçük birde. Allah yardımcın olsun işin çok çok çok zor. o bebeğin suçu günahı nedir.
Allah ıslah etsin oyle insanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…