sizin adınıza üzüldüm, üzüldüm derken ne kadar kolay söylüyor diyebilirsiniz ama üzülmenize üzüldüm..gerçekten değmez sadece kendinize edersiniz..bazı arkadaşlarım konuşun eşinizle demiş bunun ne kadar aşağılık bir şey olduğunu yapan ve bu sözleri sarfedip hala yüzünüze bakan bir insan konuşmadan ne anlayacak...bende aynı şeyleri yaşadım. eşimle 20 yıl oldu şu an evliyiz. 4 yıl oldu bende bunları yaşayalı ama inanın dün gibi.. çok üzgünüm ama aldatılıyorsunuz..ben bunu konduramadım, inanamadım ama anlayınca hastanelik oldum , sakın aynı şeyi yapmayın..sakın kendinize sorular sormayın. yanlış siz değilsiniz bunu çok iyi bilin..çok acı çektim..17 yaşında evlendim onunla inanarak..bunu haketmedim. hep ondan çok mücadele ettim..dedim..çok ağladımm..ama bir gün yeter dedim.. kariyerim var diyorsunuz demek çalışansınız çalışmıyorsanızda derhal işinize dönün...kendinize çok iyi bakın...herşeyden önce siz gelirsiniz..herşey bekler ama siz kendinizi bekletmeyin..arkadaşlarınıza zaman ayırın..her şeyin hesabını sizde ona vermeyin..ne münasebet siz hizmetçimisiniz hem kabul etmiyo hem beğenmiyor nerde böyle saltanat.. derhal yardımcı bulun maddi problemler vs. varsa bile hiçç tınmayın o nasıl parfümüne kıyafetine harcıyorsa hiçç sizde önemsemeyin..kulaklarınızıda tıkayın ona..eve geç geliyormuş sizde arkadaşlarınızla çıkın.. yemeğe sinemaya vs. her aradığında cevap vermeyinn..cevap verdiğinizde yabancı ile konuşur gibi kısa kesin işlerinizi bahane edin.. velhasıl çok uzattım.. baştan bende çok konuştum olmadı, kendimi yedim hastanelik oldum depresyona girdim.. ama bende aynısını yapmaya başlayınca ona ben bana yeterim gidene güle güle derim mesajını vermek değil tabiri caizse
yedirince kendilerine geldiler beyefendiler..
böyle olunca ne hikemtse aşık olduğu kadın oldum, merak edilir oldum, yanlız bişiler yapmak istenen oldum..aslında neden boşanmadın diyebilirsiniz kızım.. sınavları vardı zaten beni gördükçe zor günler yaşadı kıyamadım ailem destek olmadı..verdiğimiz iyi niyet ve fedakrlıklar bir süre sonra kendilerini hint kumaşı sanmalarına neden oluyor..evet kendime güvenim geldi...başarılıyım..şimdi nerede ise wc ye giderken bile yanında beni götürecek
ama hiç bir şey eskisi gibi değil, olmuyor, en olmadık zamanlarda aklınıza geliyor zaten pekde çıkmıyor..kapamayın gözlerinizi bahanelere sığınmayın..kaçarken gerçekle yüzleşmek çok acı. oyüzden derhal harekete geçin kendi hayatınızın direksiyonuna geçin..ister devam ister tamam deyin sizin kararınız.. ne olursa olsun güçlü olduğunuzu ona gösterin önce..
ama bilinkiii hiç bir şey eskisi gibi olmuyor..güven yok bir defa..şimdi diyorum keşke baştan böyle yapsaydım.. ben ağlarkn etrafta bana acıyıp ağlamasaydı , neden derseniz yanlız kalınca zaten kendi kendinize yeterince ağlıyorsunuz.. ama bunu sadece siz bilmeyi seçin.. size yol göstermek asla değil niyetim.. sadece içimden geçenleri ve yaşadıklarımı paylaşmak istedim...yavrunuza sarılın..inanın sizin tek gerçek ve asla ihanet görmeyeceğiniz mutluluğunuz o.. sevgiler