o kaldırdığı eli alıııııııırr
tekrar bırakırımdelikafadulden
4 sene oldu mutluluğu sonsuz yaşamaya başlamayı bırakın el kaldırmayı yalandan eli havaya bile kalkmadı sevgilimin ilk zamanlarda bazı reflexler icabı ben tokatlar attım ama ona rağmen eli 1 kere daha geri reflex ile kalkmadı Rabbim de yaşatmasın bu durumu zaten (AMİNNN)
tehdit amaçlı değil ama sürekli söylerim ona seni 2 sebepten dolayı asla affetmem diye 1.beni aldatırsan 2.de her ne sebepten ötürü olursa olsun beni dövmeye kalkarsan seni asla affetmem diye hatta tokat dahi olsa ayrılma sebebimiz olur diye büyük konuşmayayım ama gerçekten ayrılık sebebidir ki bu da zaten çiftlerin birbirine saygısının bittiği noktadır. yanlışmıyım?
ben bırakmam. iliştiriveririm bi yerlerineo kaldırdığı eli alıııııııırr
tekrar bırakırımdelikafadulden
Ben bekar değilim...Boşanırım bu durumda...Başına gelirse söylemesi zor demeyin.....Dayak ve aldatma olduğunda fedakarlık falan yapmam evliliği yürütmek için.
Böyle gördüm,böyle gidecek.......
sanki ben yazmışım gibi hissettim benim eşimde asker ve çok kötü davranıyor bana ilk tokatından sonra devamı geliyor ama çocuk olduğundan mı bilmiyorum affediyordum defalarca ayrıldık saygı sevgi bitiyo tabi ah kızlar o kadar yalnız hissediyorum ki çok zor yaşayan biliyorgecenlerde bişey okumustum bi ititraf sitesinde kadın benim psikoloğa gitmem gerekio dior kocasına o da neden diyor
senin gibi ii eğitimnli kültürlü ve saygıdeger bi kişilikten dayak yiyorsam demekki ben de sorun var
bu mesajı bende eşime gösterdim ve gıkını bile cıkaramadı
bi arkadasın dediği gibi bende karsılık veriorum bazen cünkü beni, kaba kuvvetle susturmaya calışıyor ne yazıkki o kadar cok korkuyorum ki artık onun bana el kaldırmasından bir de asker ve asırı sinirli hep alttan alan taraf ben oluyorum doldugum zamanda cok konusuyorum bunun için bana el kaldrırıyor gözüm bir hafta mor gezdim bi keresinde ve akıllandı zannederken artık görünmeyen yerlere calışıo ne yazıkki ben de fazla cekecegimi sanmıyorumsabrım giderek tükendi
Aynen canım..Dayak yemenin ve aldatılmanın fedakarlığını yapmak bana göre değil..Bir kere oldu mu gerisi de gelir diye düşünüyorum...Hani bir hastalık olur,geçici işsizlik olur,maddi sıkıntı olur işte o zaman yapılır elden gelen fedakarlık..Bu tarz şeylere katlanılır,karı-koca bu gibi durumlarda birbirine destek olur benim anlayşıma göre...Evlilik,dayanışma demek,zor günlerde birbirine destek demek benim için...Aynen. başka konular belki konuşarak anlaşarak çözümlenir de dayak ve aldatma konusunda kendimi tanırım hiç taviz vermem düşünmem de.
Üç günlük ömrümü böyle bir insana adayamam.
sanki ben yazmışım gibi hissettim benim eşimde asker ve çok kötü davranıyor bana ilk tokatından sonra devamı geliyor ama çocuk olduğundan mı bilmiyorum affediyordum defalarca ayrıldık saygı sevgi bitiyo tabi ah kızlar o kadar yalnız hissediyorum ki çok zor yaşayan biliyor
valla benim eşim denedi kafasına abajur yedikten sonra kafaya 9 dikiş atıldıktan sonra bir daha bulaşamıyor :)bir dahakine allah korusun ne diyeyim :)
kızlar tırnaklarınız neden uzunki....kaydirigubbakcemile3ben suratına sağlı sollu yollar çizdim elkaldırdığında .tabi eli indi kalkınca. iş yerindekilere kedimiz var o üstüme atladı çizdi demiş:jeyyar: bide elini kaldırır kaldırmaz barbar bağırdım. saygın kişiliği zedelenecek diye çok korktu garibim.
susmayın. şaka biryana sustukça
korktuğumuzu ve utandığımızı düşünüp iyice kendilerini bi b..k sanıyorlar. asla korkmayııııııın. buyrunnnnnnnnn
şimdiki sevgilimin asla el kaldırmayacağina eminim ama.. garibimi o kadar sinirlendiriyorum bağirmiyor bile öyle sakin öyle uysal ki canım benim.. ilk ayriliğimizda çoook sinirlenmişti.. gece 4 de evimin önüne geldi gelme dedim.. in aşşaği alacam seni dedi.. çoook sinirliydi ama kükrüyordu resmen.... haklıydı da.. bana görücü gelecekti.. biz de daha çok yeniydik.. çok evlenme meraklısıysan ben çekilim aradan gelsin görücün dedi.. tamam söylicem anneme gelsinler dedim... sen beni deli mi edeceksin ben daha okuyorum seni istetemem dedi.. ben senden böle bişi istemedim ille gelelim bi kahvenizi içelim demişler annem de seni bilmediği için tamam demiş dedim.. deliye döndü... evime geldi.. gel dedi seni götürecem.. gelmem dedim bak dedi kapiyi çalar annenleri uyandiririm.. tamam iniyorum dedim aldı beni evlerine götürdü.. o gece kesin bana bişi yapar dedim.. çook sinirliydi.. yerınde duramıyodu sinirden.. sadece bağirdi.. elini masaya vurdu elini incitti.. sonra bana sarılıp annene söyle sakın gelmesin kimse okulum biter bitmez evlenecez dedi... suan düşünüyorum çok haklı sinirlenmekte
valla benim eşim denedi kafasına abajur yedikten sonra kafaya 9 dikiş atıldıktan sonra bir daha bulaşamıyor :)bir dahakine allah korusun ne diyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?