Eşiniz size el kaldırsa...

4 sene oldu mutluluğu sonsuz yaşamaya başlamayı bırakın el kaldırmayı yalandan eli havaya bile kalkmadı sevgilimin ilk zamanlarda bazı reflexler icabı ben tokatlar attım ama ona rağmen eli 1 kere daha geri reflex ile kalkmadı Rabbim de yaşatmasın bu durumu zaten (AMİNNN)
tehdit amaçlı değil ama sürekli söylerim ona seni 2 sebepten dolayı asla affetmem diye 1.beni aldatırsan 2.de her ne sebepten ötürü olursa olsun beni dövmeye kalkarsan seni asla affetmem diye hatta tokat dahi olsa ayrılma sebebimiz olur diye büyük konuşmayayım ama gerçekten ayrılık sebebidir ki bu da zaten çiftlerin birbirine saygısının bittiği noktadır. yanlışmıyım?

maşallah, Allahta yaşatmasın inş.
Vallahi haklımısın değilmisin bilememde,o noktaya gelindiğinde söylendiği gibi kolay olmuyo..

bekarlara koca boşamak kolay geliyor ben zizi evlenince göreyim hemen boşanılıyormuşmu

hayat okadar kolay dğil içine girince belli oluyor benneyaptımki
bende evlenmeden öyle diyordum asla affetmem diye ama olmuyor işte

çok zor bir evliliği yürütmek :teselli:

Ben bekar değilim...Boşanırım bu durumda...Başına gelirse söylemesi zor demeyin.....Dayak ve aldatma olduğunda fedakarlık falan yapmam evliliği yürütmek için.
Böyle gördüm,böyle gidecek.......

Ben bekar değilim...Boşanırım bu durumda...Başına gelirse söylemesi zor demeyin.....Dayak ve aldatma olduğunda fedakarlık falan yapmam evliliği yürütmek için.
Böyle gördüm,böyle gidecek.......

Aynen. başka konular belki konuşarak anlaşarak çözümlenir de dayak ve aldatma konusunda kendimi tanırım hiç taviz vermem düşünmem de.
Üç günlük ömrümü böyle bir insana adayamam.

sanki ben yazmışım gibi hissettim benim eşimde asker ve çok kötü davranıyor bana ilk tokatından sonra devamı geliyor ama çocuk olduğundan mı bilmiyorum affediyordum defalarca ayrıldık saygı sevgi bitiyo tabi ah kızlar o kadar yalnız hissediyorum ki çok zor yaşayan biliyor

valla benim eşim denedi kafasına abajur yedikten sonra kafaya 9 dikiş atıldıktan sonra bir daha bulaşamıyor :)bir dahakine allah korusun ne diyeyim :)

Aynen. başka konular belki konuşarak anlaşarak çözümlenir de dayak ve aldatma konusunda kendimi tanırım hiç taviz vermem düşünmem de.
Üç günlük ömrümü böyle bir insana adayamam.
Aynen canım..Dayak yemenin ve aldatılmanın fedakarlığını yapmak bana göre değil..Bir kere oldu mu gerisi de gelir diye düşünüyorum...Hani bir hastalık olur,geçici işsizlik olur,maddi sıkıntı olur işte o zaman yapılır elden gelen fedakarlık..Bu tarz şeylere katlanılır,karı-koca bu gibi durumlarda birbirine destek olur benim anlayşıma göre...Evlilik,dayanışma demek,zor günlerde birbirine destek demek benim için...

Allah yardımcınız olsun..:Saruboceq:

kızlar tırnaklarınız neden uzunki....kaydirigubbakcemile3ben suratına sağlı sollu yollar çizdim elkaldırdığında .tabi eli indi kalkınca. iş yerindekilere kedimiz var o üstüme atladı çizdi demiş:jeyyar: bide elini kaldırır kaldırmaz barbar bağırdım. saygın kişiliği zedelenecek diye çok korktu garibim.
susmayın. şaka biryana sustukça
korktuğumuzu ve utandığımızı düşünüp iyice kendilerini bi b..k sanıyorlar. asla korkmayııııııın. buyrunnnnnnnnn

tırnaklarına sağlık bacııııııııııııım :hulya: ben eski nişanlımdan ilk okkalı tokatımı yediğimde nevrim döndü.. hemen oturdum ağladım.. ayaklarımı öptü yalvardı ağladı.... affettim.. sonra gerisi geldi.. bu sefer ben de ona giriştim.. böyle böyle sürdü 2 sene.. en sonunda sokak ortasında kafamı cama vurdu ayrılmak istiyorum diye.. anladım ki bi kere olunca gerisi geliyor.. herkes benim gibi şanslı değil ki nişanlıyken görsün.. hadi evlenince baslasaydı bu tokatlar.. nişanlıyken görmeseydım ne olacaktı.. :hulya:

şimdiki sevgilimin asla el kaldırmayacağina eminim ama.. garibimi o kadar sinirlendiriyorum bağirmiyor bile öyle sakin öyle uysal ki canım benim.. ilk ayriliğimizda çoook sinirlenmişti.. gece 4 de evimin önüne geldi gelme dedim.. in aşşaği alacam seni dedi.. çoook sinirliydi ama kükrüyordu resmen.... haklıydı da.. bana görücü gelecekti.. biz de daha çok yeniydik.. çok evlenme meraklısıysan ben çekilim aradan gelsin görücün dedi.. tamam söylicem anneme gelsinler dedim... sen beni deli mi edeceksin ben daha okuyorum seni istetemem dedi.. ben senden böle bişi istemedim ille gelelim bi kahvenizi içelim demişler annem de seni bilmediği için tamam demiş dedim.. deliye döndü... evime geldi.. gel dedi seni götürecem.. gelmem dedim bak dedi kapiyi çalar annenleri uyandiririm.. tamam iniyorum dedim aldı beni evlerine götürdü.. o gece kesin bana bişi yapar dedim.. çook sinirliydi.. yerınde duramıyodu sinirden.. sadece bağirdi.. elini masaya vurdu elini incitti.. sonra bana sarılıp annene söyle sakın gelmesin kimse okulum biter bitmez evlenecez dedi... suan düşünüyorum çok haklı sinirlenmekte

Ayy ne güzel yaa kaydirigubbakcemile3 duygulandım bak:)

Aman allah kimseye yaşatmasın böyle bişeyi kimbilir nekadar zordur..
Bi insan bi insana ne hakla dayak atar ki

Vurmak şöyle dursun,el kaldırdığı anda biter herşey.
Çok hassasım bu konuda.
Asla taviz vermem,boşarım.

Yasamadım Allah da yasatmasın hıc kımseye.Ama bırgun yasarsam el kaldırabıldıgıne gıre bana saygısını yıtırmıs gozuyle bakarım.Saygının olmadıgı yerde de evlılık neden olsun der cekılırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…