valla benim eşim denedi kafasına abajur yedikten sonra kafaya 9 dikiş atıldıktan sonra bir daha bulaşamıyor :)bir dahakine allah korusun ne diyeyim :)
şimdiki sevgilimin asla el kaldırmayacağina eminim ama.. garibimi o kadar sinirlendiriyorum bağirmiyor bile öyle sakin öyle uysal ki canım benim.. ilk ayriliğimizda çoook sinirlenmişti.. gece 4 de evimin önüne geldi gelme dedim.. in aşşaği alacam seni dedi.. çoook sinirliydi ama kükrüyordu resmen.... haklıydı da.. bana görücü gelecekti.. biz de daha çok yeniydik.. çok evlenme meraklısıysan ben çekilim aradan gelsin görücün dedi.. tamam söylicem anneme gelsinler dedim... sen beni deli mi edeceksin ben daha okuyorum seni istetemem dedi.. ben senden böle bişi istemedim ille gelelim bi kahvenizi içelim demişler annem de seni bilmediği için tamam demiş dedim.. deliye döndü... evime geldi.. gel dedi seni götürecem.. gelmem dedim bak dedi kapiyi çalar annenleri uyandiririm.. tamam iniyorum dedim aldı beni evlerine götürdü.. o gece kesin bana bişi yapar dedim.. çook sinirliydi.. yerınde duramıyodu sinirden.. sadece bağirdi.. elini masaya vurdu elini incitti.. sonra bana sarılıp annene söyle sakın gelmesin kimse okulum biter bitmez evlenecez dedi... suan düşünüyorum çok haklı sinirlenmekte
:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile5kızlar tavalar nerdeeee delikafadulden
Eşimle yaklaşık 4 senedir beraberiz, bırakın el kaldırmayı ima bile etmedi.Hatta çok sinirlendiğimde ben bir iki kere ittim.O dokunmadı bile bana.Eğer böyle bir şey olsaydı hemen boşardım demek çok kolay geliyor insana.Evlilik emek istiyor, eğer dayak bir kere olan bir etki-tepki meselesi olursa insanın içinde bir yerlerde bir şeyler kırılır ama dayak alışkanlık yapmışsa da kendinize acı çektirmenin alemi yok.
Eşimle yaklaşık 4 senedir beraberiz, bırakın el kaldırmayı ima bile etmedi.Hatta çok sinirlendiğimde ben bir iki kere ittim.O dokunmadı bile bana.Eğer böyle bir şey olsaydı hemen boşardım demek çok kolay geliyor insana.Evlilik emek istiyor, eğer dayak bir kere olan bir etki-tepki meselesi olursa insanın içinde bir yerlerde bir şeyler kırılır ama dayak alışkanlık yapmışsa da kendinize acı çektirmenin alemi yok.
valla benim eşim denedi kafasına abajur yedikten sonra kafaya 9 dikiş atıldıktan sonra bir daha bulaşamıyor :)bir dahakine allah korusun ne diyeyim :)
sürekli döven kocalar veya dayak yiyen bayanlar için konuşmuyorum..şiddet hoş değil..bu konuda tabiikide herkesle hemfikirim..
erkek arkadaşımla tartışıyoruz diyelim ve ben onun sınırlarını bildigim halde onu zorladım,hem lafla hem fiziksel olarak,bayanım ya nasılsa ben el kaldıramaz diye sabrinin sonuna kadar getirdim cocuğu ve Tokat attı diyelim..böyle bir durumda suc bendedir,bana göre..akıl saglıgı yerinde olan kimse durduk yere birine Tokat atmaz..ben atmam,sizde atmazsınız..bunlar etki tepkidir..Tokat atti di mı?ama neden attı?ne yaptım da o tokati bana attı?bı de olayın bu boyutu var..bazen bizler de bayana el kaldıramaz nasılsa diye düşünüp bazı seyleri abartıyoruz..hadi dürüst olalım..hatta bazıları sucluyken suçsuz konumuna gelebilmek için bile erkeği tokat atsın diye zorluyor..
ben erkek arkadasımı coooooook denedim..sınırlarını öğrenmek için,bana el kaldırabiliyor mu diye görmek için..bir kere boynuna tırnaklarımı bir geçirdim kaç hafta izi kaldı cocuğun boynunda..sukur hiç böyle bir seye kalkışmadı..ama ben onun boynuna sinirle tırnaklarımı geçirdiysem o da bana pek ala vurabilirdi..cani yanıyor o an beni mı düşünecek..patlatır bı tane o aciyla..bende gikimi çıkaramam..
artık o da beni çok iyi tanıyor bende onu..nelere nasıl tepkiler verebileceğimizi biliyoruz,ona göre ya o alttan alıyor ya da ben..olması gereken de bu zaten..
ha bı vuran bı daha vurur..buna da katılmıyorum çünkü ben onun boynuna o tirnaklari geçirdim ve bir daha da asla yapmadım..tekrar etmedi,asla da etmiyecek..
yaptığı bir seyden gercekten pişman olduysa ve üzüldüyse hatasını anladıysa bir insan neden aynı şeyi bir daha yapsın ki??
aklima bisey takildi kizlar
sevgiliniz onunla sakalasirken bak böyle böyle yaparsan döverim diyorsa yani sakadan...
acaba bilincaltinda bunu yapma ihtimalimi var yani istemeyerekte olsa yaparmi böyle bisey hani bilincaltiyla bi lakasi var bileniniz varmi merak ettim?
cevap verirseniz sevinirim
ayri bi konu daha acmak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?