Eşiniz size el kaldırsa...

valla benim eşim denedi kafasına abajur yedikten sonra kafaya 9 dikiş atıldıktan sonra bir daha bulaşamıyor :)bir dahakine allah korusun ne diyeyim :)

bence olması gerekende bu zaten ne kadar ezik ne kadar sessiz olursan o kadar eziliyorsun Alın süper örnek kendini ezdirmemiş "MENTALİST" indirmiş abajuru süper şekilde aklı başına gelmiş damat beyin ohhh ellerin dert görmesin valla eline koluna kuvvetine sağlık olsun ki yediği dayağı unutup bir daha denerse şansını daha beterini yapasın kaydirigubbakcemile3

olmaz olursada boşanmam heralde
asıl önemlisi öyle birşey olsa dilim afetse bile kalbim asla afedemez

tamam canımda önemli olan aceba öfkesine hakim olabilecekmi. ya herdaim kontrol edemezse öfkesini.akannehir

Bende sevgilimle konuşuyorum bazen bu konuyu..
Bana el kaldırırsan boşanırım tabiki..
Bir kere yapan gene yapar demiştim..
Oda ben öyle birşey yapmam zaten yaparsam herşeyi göze almışımdır demişti.
Zaten canım yakması değil,gözünü kırpmadan beni üzebileceği canımı yakardı eminim kii!!:sinifsinif:

ben babamin bana el kaldirmasini bile cekmem.elin oglununkini ne cekecem..ipini cek gitsin

saygisizlarla kaybedecek vaktimiz yok

Eşimle yaklaşık 4 senedir beraberiz, bırakın el kaldırmayı ima bile etmedi.Hatta çok sinirlendiğimde ben bir iki kere ittim.O dokunmadı bile bana.Eğer böyle bir şey olsaydı hemen boşardım demek çok kolay geliyor insana.Evlilik emek istiyor, eğer dayak bir kere olan bir etki-tepki meselesi olursa insanın içinde bir yerlerde bir şeyler kırılır ama dayak alışkanlık yapmışsa da kendinize acı çektirmenin alemi yok.

alkisalkisalkis

alkisalkisalkis bencede ben bekarım ama evet sözlümü boşamazdım
alışkanlık değilse sadece kast ettiğiniz gibiyse :asigim:
ama böyle bişey yaşatmasın allah:Saruboceq:

valla benim eşim denedi kafasına abajur yedikten sonra kafaya 9 dikiş atıldıktan sonra bir daha bulaşamıyor :)bir dahakine allah korusun ne diyeyim :)

hihoyyyt Harikasın ya valla bnm eşimde denedi ama bende de evliliğin biteceği sinyallerini aldı şimdilik tartışmalarda sakın davranıyor..

sürekli döven kocalar veya dayak yiyen bayanlar için konuşmuyorum..şiddet hoş değil..bu konuda tabiikide herkesle hemfikirim..
erkek arkadaşımla tartışıyoruz diyelim ve ben onun sınırlarını bildigim halde onu zorladım,hem lafla hem fiziksel olarak,bayanım ya nasılsa ben el kaldıramaz diye sabrinin sonuna kadar getirdim cocuğu ve Tokat attı diyelim..böyle bir durumda suc bendedir,bana göre..akıl saglıgı yerinde olan kimse durduk yere birine Tokat atmaz..ben atmam,sizde atmazsınız..bunlar etki tepkidir..Tokat atti di mı?ama neden attı?ne yaptım da o tokati bana attı?bı de olayın bu boyutu var..bazen bizler de bayana el kaldıramaz nasılsa diye düşünüp bazı seyleri abartıyoruz..hadi dürüst olalım..hatta bazıları sucluyken suçsuz konumuna gelebilmek için bile erkeği tokat atsın diye zorluyor..
ben erkek arkadasımı coooooook denedim..sınırlarını öğrenmek için,bana el kaldırabiliyor mu diye görmek için..bir kere boynuna tırnaklarımı bir geçirdim kaç hafta izi kaldı cocuğun boynunda..sukur hiç böyle bir seye kalkışmadı..ama ben onun boynuna sinirle tırnaklarımı geçirdiysem o da bana pek ala vurabilirdi..cani yanıyor o an beni mı düşünecek..patlatır bı tane o aciyla..bende gikimi çıkaramam..
artık o da beni çok iyi tanıyor bende onu..nelere nasıl tepkiler verebileceğimizi biliyoruz,ona göre ya o alttan alıyor ya da ben..olması gereken de bu zaten..
ha bı vuran bı daha vurur..buna da katılmıyorum çünkü ben onun boynuna o tirnaklari geçirdim ve bir daha da asla yapmadım..tekrar etmedi,asla da etmiyecek..
yaptığı bir seyden gercekten pişman olduysa ve üzüldüyse hatasını anladıysa bir insan neden aynı şeyi bir daha yapsın ki??

Aynen katılıyorum tam benim düşündüklerimi yazmışsın kaydirigubbakcemile5

valla bu konuda ben çok pişmanım,eşim değil ama ben eşime vurdum malesef.çok zor anlarımdan biriydi,sinir krizleri geçiriyordum,makinalı gibi indirdim valla çatır çatır tokatları,ne engel oldu ne bişi dedi ben durunca sarıldı sadece sımsıkı bana.Sevgiliydik o zaman,daha hala içimde onun acısı nasıl kıydım diye.Bazen insanın elinde olmadan oluyor böyle şeyler,olayları değerlendirirken içinde bulunulan duruma bakmak lazım bence.Şimdi düşününce o gün beni sakinleştirmek için o da bana iki tokat atsa kendime daha çabuk gelirdim belki:)
bu olay dayak katagorisine girmiyor belki ama öyle bile olsa çok üzülüyorum yani.

aklima bisey takildi kizlar
sevgiliniz onunla sakalasirken bak böyle böyle yaparsan döverim diyorsa yani sakadan...
acaba bilincaltinda bunu yapma ihtimalimi var yani istemeyerekte olsa yaparmi böyle bisey hani bilincaltiyla bi lakasi var bileniniz varmi merak ettim?

cevap verirseniz sevinirim
ayri bi konu daha acmak istemedim

soruna cevap veriyim :)
walla bu pek belli olmaz yani dediği şey; beni aldatirsan döverim veya yalan söylersen döverim gibi bir sey ise yapabilir de yapmayabilir de ama basit bir şey ise saka yapıyor olabilir :) bende bazen sevgilime sunu söyle yaparsan döverim diyorum ama tabiikide dövmem :) bilinç altında varmış yokmuş bilemem..

ya benim nişanlımı şakayla kolunu sıkıyordum sürekli. Ama aşırı derecede sıkıyordum. Sonra bu benimkini bir sıktı 1 hafta mor gezdim. Ama sonradan o kadar acıyacağını tahmin etmedim özür dilerim falan dedi. Kadına şiddete karşı olan bi insan bunu yapar mı eyvahedigeldismile

benim eşimde son zamanlarda iki de bir sen kaşınıyorsun diyip duruyor sinir oluyorum.
bende seni kaşırım diyorum ama öyle bir durumla karşı karşıya kalsam
o an nasıl davranırdım bilemiyorum.
şimdiye dek böyle bişey yaşamadım ama ima etmesi bile beni çok kırıyor.
zaten son zamanlarda çok konuşma,çeneni kapa,üzerine vazife olmayan işlere karışma diyor
bende uzak duruyorum eğer öyle bişey yaparsa (o raddeye getirmemeye dikkat ediyorum)
tamamen soğutur kendinden.neden böyle olduğunu hiç anlamıyorumsenağlama

Kendini Kontrol edebilme meselesi canım bunlar sevgilin sinirlendiğinde ne yapar hemen yumruğunu masaya çarpıosa şiddet eğilimi vardır onunn, ama kontrol edebiliyordurda, belki sana karşı bitek ölede olabilir, erkeğe çok rahat yumruğunu indirebilirde okişi.. Sinrlendiğinde gözü hiçbişey görmiyen erkektee vardırr, onun ne yapacağı belli olmaaz.. Hepimiz zamanı gelicek çok şiddetli kavgalar yaşıcaz eşlerimizle ama Kendimizi Kontrol edebilme yeteğine sahip olmalıyızz.. Ağızdan çıkıcaak her kötü kelimenin, kulaklarda herzamn yankısı kalıcaktır,izleride kalır...

Karı-koca arasındaki şiddetde kalp kırıklıkları oluşturur her defasında kalbiniz daha çok kırılırr ve tamiri asla olamazz ..

Şiddet eşler arasında saygı ve sevgiyi yok eder.
Saygı ve sevgide bir evliliğin temel taşları olduğuna göre o evlilikte biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…