sürekli döven kocalar veya dayak yiyen bayanlar için konuşmuyorum..şiddet hoş değil..bu konuda tabiikide herkesle hemfikirim..
erkek arkadaşımla tartışıyoruz diyelim ve ben onun sınırlarını bildigim halde onu zorladım,hem lafla hem fiziksel olarak,bayanım ya nasılsa ben el kaldıramaz diye sabrinin sonuna kadar getirdim cocuğu ve Tokat attı diyelim..böyle bir durumda suc bendedir,bana göre..akıl saglıgı yerinde olan kimse durduk yere birine Tokat atmaz..ben atmam,sizde atmazsınız..bunlar etki tepkidir..Tokat atti di mı?ama neden attı?ne yaptım da o tokati bana attı?bı de olayın bu boyutu var..bazen bizler de bayana el kaldıramaz nasılsa diye düşünüp bazı seyleri abartıyoruz..hadi dürüst olalım..hatta bazıları sucluyken suçsuz konumuna gelebilmek için bile erkeği tokat atsın diye zorluyor..
ben erkek arkadasımı coooooook denedim..sınırlarını öğrenmek için,bana el kaldırabiliyor mu diye görmek için..bir kere boynuna tırnaklarımı bir geçirdim kaç hafta izi kaldı cocuğun boynunda..sukur hiç böyle bir seye kalkışmadı..ama ben onun boynuna sinirle tırnaklarımı geçirdiysem o da bana pek ala vurabilirdi..cani yanıyor o an beni mı düşünecek..patlatır bı tane o aciyla..bende gikimi çıkaramam..
artık o da beni çok iyi tanıyor bende onu..nelere nasıl tepkiler verebileceğimizi biliyoruz,ona göre ya o alttan alıyor ya da ben..olması gereken de bu zaten..
ha bı vuran bı daha vurur..buna da katılmıyorum çünkü ben onun boynuna o tirnaklari geçirdim ve bir daha da asla yapmadım..tekrar etmedi,asla da etmiyecek..
yaptığı bir seyden gercekten pişman olduysa ve üzüldüyse hatasını anladıysa bir insan neden aynı şeyi bir daha yapsın ki??