Eşiniz size en son ne aldı?

derence76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2007
98
0
86
İstanbul
Selam Kızlar,

Hadi bakalım herkes eteğindeki taşları döksün. Sorumuz gayet basit eşiniz size en son ne aldııııyasakkelime

hımmm eşim bana en son cep telefonu aldı şimdide bana bilgisayar alcakmış evimize ben çok isityorum diye geceleri sizlerden uzak kalıyorum napayım

Kırmızı bir elbise aldı kocacım..:asigim:
Doğumgünümde giymem için..:içelim:

valla en son sevgililer gününde bana bi gecelik almıştı sağolsusn bende onun içine bi güzel ettim

eşortman takımı
spor ayakkabı
saat
parfüm
rimel
çizme

son iki yıldır birşey almıyordu da alırken tam alıyım dedi.. :roflol:

Yaaa sen çok şanlısın vallaaaaa :) Benimki bir internet sitesi keşfetmiş sürekli oradan birşeyler gönderiyor ama seninki resmen aşmış

Umarım güzel birşey alır. Benimkinin takıldığı sitede ve ayrıca internetteki diğer sitelerde de çok güzelşeyler var

Site adını vermeseniz bile sürekli eşimin takıldığı bir site var diye bahsederseniz uyarı alırsınız yönetimden ya da mesajlarınız silinir.
Konu hakkında yorum yapmanızı tavsiye ederim.
Kolay gelsin..yerimseniben

heee bu arada benimki geçenlerde bir hediye göndermiş. Ürünün adı çok ilginçti ama kendisi muhteşemdi.

Aynen şöyle yazıyor "Ferforje Saplı Seramik"

İçimden yine bu adam abuk sabuk birşey aldı dedim ama bu seferki gerçekten güzeldiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…