Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
haftasonu laptop aldı :kedi:aralık 11 de doğumgünüm var erken oldu biraz ama istiyodum ne zamandan beri.indirim yapmışlardı kaçırmayalım dedi yerimseniben
doğum gününde hemde maddi kriz icerisinde o sırada ev tasıyorduk boya badana tasıma derken elinde bir kücük takı kutusu ve yesil altından kücük bir kolye ucu oysa ne böyle seyler almayı sever nede süpriz hediye almayı canım kocam benimmm
elbise ceket ayakkabı takım yani baştan aşağı yeniledi içinden geldi aldı evlilik yıdönümünde ama malesef ben hiç giyemedim hamile kaldım içine giriyorum ama karnım çıkıyor hoşuma gitmiyor
beraber bi kolye ve yaka iğnesi almıştık ama ben daha eve gelmeden kırdım iğneyi ilk kez aldım acemilik işte çok üzüldüm benieve bıraktı 10 dk sonra arayıp asağı iner misin dedi bi baktım ilk beğendiğim yaka iğnesini almış yanındada gül askım ya