• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz size en son ne aldı?

En sevdigim yemegi alip paketleyip getirmisti aksam yemegi icin (ben calisiyordum yemek yapamamistim)

öğretmenler günü için parfüm almış. ama öyle pahalı bişi değil,Avon.

Fiyat etiketine değil kokusuna bak
Ayrıca avonda çok güzel kokular var
Benim eşim bana asla parfüm almaz
Kullandığım şişeden bitane daha alır gelir
Oysa ben onun tercih ettiği kokuyu merak ediyorum

ıkitane uzub kazak aldı bır tane mont.yarında cok guzel bır elbıse begendım:jeyyar: onu alıcak tabı bırde sıyah cizme ögretmenler gunu vede bayram hedıyesi olarak.:asigim:

banada eşim 2 tane pijama takımı almış.doğumdan sonra kilo veremdim kışlık pijamam yoktu.hihoyyyt

Ben bayram alışverişin kendim yaptım , oğlumla eşim kendileri erkek erkeğe alışveriş yaptılar. Banada beğendiği bir gömlekle , hırka almış opuyorumnanaktan Çokkk hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3

en son giyisi olarak hamilelik kıyafetleri almıştı tabi beraberdikk...
ama ben sürpriz bensiiz bana bişii getirsin isterim getirmez öyle yaaaa :gitme:
şu bi gerçek Allah razı olsun öyle sürprizler yapmasa da bana herzamn çık kendine bi şii ler al şunu al bunu al diye hep söyler ve aldırır..ama kendigidip alma gibi kabiliyeti yok maaaaaalesefffffff :sinifsinif:

bu soruyu dün akşam kendisine sordum.çok uzun süre düşündü bir şey bulamadı.sonra sabah

kahvaltısı için poğaça almıştım dedi. ben de benim istememle değil,kendi içinden gelerek ne aldın dedim.

yine bir şey bulamadı.yani koca bir hiç........

en son nazar boncuklu altın takı seti aldı.. birde dün akşam haribo almış ::)))

bi çift çorap nereden aklına geldiyse
kendine bişiler almış
benim payımada çorap düşmüş :oklava:

fisfisfis fisfisfis fisfisfis
ne almıştı yaaa...
sevgiliyken çok alıyordu tanışma, çıkmaya başlama, nişan hepsini kutlardı hemde yıl değil ay dönümü olarak.
sevgiliyken aldıkları
-çiçek
-giyecekler(pantolon, tişört,kazak,hırka, etek,ceket falan)
-epilatör
-saç kurutma makinesi
-mutfak robotu
-saç düzleştirici
-blluetooth kulaklık
-2 cep telefonu
bi de evlilik teklifi yapacakken bi tek taş hediye etti...
6aylık evliliğimizde düşündüm düşündüm akşam eve gelirken getirdiği çikolatalar dışında
aklıma bi hediyesi gelmedi...

Bir adet kırmızı gül ve(öğretmenler günü hediyesi), kolye(doğum günü hediyesi) aldı yerimseniben
Düğün borçlarımızı ödüyoruz, para sıkıntısı var haliyle. özel günler de olmasa hediye yüzü göremicem mafoldumben

Konuyu dağıtmış gibi olacağım ama onun adına kerane tatlısı derler bizim orda. Kızmayın sakın, aklıma gelince çok güldüm burda, paylaşmak istedim. kaydirigubbakcemile5 :lepi:

Neyse konumuza dönersek en son bana da ekler aldı eşim, gece canım çok istemişti. Biz de tatlılardan gidiyoruz. Şimdi de birşey almış, fişini gördüm ama ne olduğunu söylemiyor hain. Bayramda görecekmişim.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay çok güldüm o nasıl isim öyle delikafadulden
dün akşam loreal temizleme sütü ve 1 tane coton kilotlu çorap aldı.
ama bunları ben istiyorum o alıyor.
bazende akşam gelirken en sevdiğim tatlıdan ya da çikolatadan alıp süpriz yapar.
doğum günü hediyesi olarak bol pantolon birde görünce aşık olduğum bir çantayı almış kociş. :asigim:

Back
X