• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz size en son ne aldı?

Dün akşam gelirken toblerone almış aşkım... Ben çok severim de....

Şaka bir yana heralde hediye anlamında sordunuz soruyu...
9 Elül evlilik yıldönümümüzdü. ışyerine çiçek göndermiş Evde de tek taşımı tamamlıycak tamtur yüzük almış.. Çok para vermiş, kızdım fiyatını öğrenince ama çoook güzel durup durup elime bakıyorum.. ırıl pırıl şıkır şıkır....

Dondurma almış özel siparişle getirtmiş :icecream:
Dün akşam 10 kilo maraş dondurması getirdi canım isterse evde bulunsun diye
Kışa erzak depolama babında
Valla tek taş alsa bu kadar sevinmezdim :asigim:
Gözlerim parladı resmen dondurmayı görünce
Hemde hakiki maraş dondurması

en son ekmek aldı yoğurt aldı bide sadece kendi yediği en sevdiği tatlısı höşmerimi aldı çiçek alacak değil ya onlar yenmez :enbuyukkk:

cumartesi taksimde bir panco görmüştüm aklım kalmıstı ama kullanmam die almamıştım askım dun sabah gitmiş onu almıs banada metrobus bozuldu işe gec kaldım dioopuyorumnanaktan montunun içine saklamıs deliopuyorumnanaktan montunu bi cıkardı baktım yerde poset ayyy nasıl sevindim sıcacık tutuo hemde dolu model vardı benim begendigimi nasıl bilmişse almıs

pazar günü çorap aldı.
dün akşam da tatlı aldı. küçükkken çok yerdim. tulumba tatlısının halka olanı adı neydi unuttum.
böyle küçük şeylere bayılıyorum.

en son dun aksam buhar soguk buhar makınası alıp gelmış.bebiş gelıyorda.bana da almış sayılır mı?

benim aşkım da resmimizi kristal içine bastırmış..ışıklı falan çok güzel :asigim: yatak odamıza koyucam evlenince

pazar günü çorap aldı.
dün akşam da tatlı aldı. küçükkken çok yerdim. tulumba tatlısının halka olanı adı neydi unuttum.
böyle küçük şeylere bayılıyorum.

Konuyu dağıtmış gibi olacağım ama onun adına kerane tatlısı derler bizim orda. Kızmayın sakın, aklıma gelince çok güldüm burda, paylaşmak istedim. kaydirigubbakcemile5 :lepi:

Neyse konumuza dönersek en son bana da ekler aldı eşim, gece canım çok istemişti. Biz de tatlılardan gidiyoruz. Şimdi de birşey almış, fişini gördüm ama ne olduğunu söylemiyor hain. Bayramda görecekmişim.

Son düzenleme:
Back
X