- 4 Nisan 2015
- 162
- 17
- 18
Şimdi arayıp çağırcam.Madem öyle emrivaki yapacaksınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi arayıp çağırcam.Madem öyle emrivaki yapacaksınız.
Dün geldi beni yemeğe götürdü saat yedi gibi.sarhoşda değildi. Ama kayınvalidem evde yoktu mecbur çocuğuda götürdük üstelik yolda bi arkadaşına tel açıp sizde gelin dedi.kızdım. sen benle yanlız kalmaktan korkuyormusun, belki aylardır senle bişi konuşmak istiyorum dedim.ne konuşmak istediğimi anlamışcasına hıı dedi.suratımı astım yol boyunca. Neyse ki arkadaşlarıda gelmekten vazgeçtiler. Ama gel gelelim çocukla konuşmak mümkünmü bi benim tepeye çıkıyor bi onun tepesine çıkıyor. Bir taraftan ona yediriyor bir yandan biz yemeye çalışıyoruz.ağzımamı yedim burnuna bilemedim. Dedimki: anne gelmiştir çocuğu yemekten sonra ona bırakıp sakin biyerde bi bira içelim arabada dedim. Şimdi içmeyin dedi. Ya konuşmak istiyorum dedim iyi konuş işte şimdi dedi.yan masadakiler şuan bize bakıyorlar ne konuştuğumuzu duyuyorlar burda olmaz dedim.oda yeter eve gidelim dedi saat 9 da eve döndük.tabi ben yine konusamadım sinir oldum.bugünde arkadaşının cenazesine gitti dönünce canı sıkkın olur. Böyle böyle aylar geçiyor işte
sız baslatın olayı arada da tersleyın red edın erkekler oyun oynamayı severlerŞefkat anlamında çok yanaşirım. Ama diğer anlamda yanasmam. Utanıyorum.bide gururumdan Reddedilme korkusu.sık sık sarılır öperim. Güzel sözler söylerim. O soguktur. Pek konusmazda. Herşeyi içinde saklar duygularını dışa vurmaz.
Eşinin onu aldattığını oturduğumuz semtte 6 kişiden duydum. Hatta olay duyulunca eşimin eski eşinin sevgilisi çok güzel bi mevkiye sahipken istifa edip buraları terketmiş. Kadın evde bulamadığı mutluluğu dışarda aramış. Hani erkeklerin bahanesidir ya hep, karım beni dışarı itti diye. Demekki erkekde kadını dışarı itebiliyormuş. Aldatması tasvip etmiyorum tabiki. Ama Benimkide haketmiş. Kadın 5 yıl iyi bile dayanmış sevgisizliğe. Keşke boşanma öyle yapsaymış adını çıkarmasaymış. Allah Şeytana uydurmasın. Doğru yoldan şaşırtmasın. Benim kafama takılan eşine yetemeyen bi erkek eşini kıskanır kaybetmekten korkar elinde tutmak için hiç olmazsa şefkat gösterir. Bunda şefkat de yok.kıskançlık yok.hiç bişey anlamadım bu iştenAslinda hersey net.
Ilk esi erkeklik görevini yapmiyor diye bosamis. Aradiginiz cevap ilk esinde.
Ne malum eski esinin onu aldattigi ? Esinize inanmis güvenmissiniz. Ama adam sir kutusu gibi.
Derdi olan ve cözmek isteyen insan doktora gider veya arastirir ve sizinle paylasir. Ama beyimiz derdini biliyor ..sizin sorularinizi da gecistiriyor..
Onunlada iliskiye girmiyordu bosanmis belli iste kadin niye aldatsin ....ayni sein durumun gay bu tür adamlarikinci evliliğimiz bizim.onceki karısına boşanma sebeplerinin icinde kocalık görevini yerini getirmiyor diye yazdirmis. Her akşam onda uyuyor demiş. Bunları eşim anlattı. Böyle bi suçlamalarına bulundu ama yalan demişti. Yıllar önce konustugumuzda. Kadın onu aldatmıs. .Aldatilan bir adam neden ikinci evliliginde de karısını ilgisiz bırakırki.
Hanımefendi,biraz zaman geçti üzerinden ama çözdüğünüzü düşünmüyorum.Bu yüzden de şimdi yazıyorum.Konunun eşcinsellik ile alakası yok.Eşcinsellerde sorun yaşayabilirler.Siz eşiniz ile olan ev içi münasebetinizden bahsetmemişsiniz.Hiç eşinizi aşağılayıp yetersiz olduğunu hissettirdiniz mi?Yetersizlik konusunun üzerine çok gittiniz mi? İnsanların içinde bu konuları açtınız mı?Eski eşi ile ilgili konusuyor musunuz?Kendinizi kıyas edip geçmiş ile ilgili sorular soruyormusunuz?Konuşacak ortamı birtürlü bulamadım . Bende mektup yazmaya karar verdim. Tam yedi sayfa.Kafamdaki binbir çeşit senaryoya bir son vermem için sana inanıp güvenmem icin hormon testi yaptır ve bana getir gerçekten hasta olduğunu bana ıspatla bende aldatıyormu, beni mi sevmiyor, eşcinselmi diye çelişki içinde kavramaya dedim.oda öyle bir test yaptırmayacağını çünkü öyle bir sorunu olmadığını benden uzak durmasının sebebinin benim ev işlerine yetemezsem olduğunu bundan dolayı istemediğini söyledi.daha öncede yani ben hamileykende aynı şeyi söylemişti.ama ben inanmadım. Çalışıyorum artı küçük bi bebeğim var elimden bu kadar geliyor dedim.
Çözemedim.Yazdığınız için teşekkür ederim. Asla aşağılamadım.o münasebete hiç girmediğimiz için yeterlidir yetersizmiHanımefendi,biraz zaman geçti üzerinden ama çözdüğünüzü düşünmüyorum.Bu yüzden de şimdi yazıyorum.Konunun eşcinsellik ile alakası yok.Eşcinsellerde sorun yaşayabilirler.Siz eşiniz ile olan ev içi münasebetinizden bahsetmemişsiniz.Hiç eşinizi aşağılayıp yetersiz olduğunu hissettirdiniz mi?Yetersizlik konusunun üzerine çok gittiniz mi? İnsanların içinde bu konuları açtınız mı?Eski eşi ile ilgili konusuyor musunuz?Kendinizi kıyas edip geçmiş ile ilgili sorular soruyormusunuz?
Doğumuma 3 ay kala munasebetimiz son buldu.bır dahada hiç yaşanmadı.bu konuyu insanlar içinde hiç açmadım. 1 yıldır bu konuyu dört kere açtım konuştum.zırt bır bunu konuşmuyorum.ev içi münasebetinizde yaz saatine göre 20:00 kadar dışarda.o gelmeden yemek yemem .o yedikten sonra çocuğu sever tv karşısında bir saat içinde uyur kalır.Hanımefendi,biraz zaman geçti üzerinden ama çözdüğünüzü düşünmüyorum.Bu yüzden de şimdi yazıyorum.Konunun eşcinsellik ile alakası yok.Eşcinsellerde sorun yaşayabilirler.Siz eşiniz ile olan ev içi münasebetinizden bahsetmemişsiniz.Hiç eşinizi aşağılayıp yetersiz olduğunu hissettirdiniz mi?Yetersizlik konusunun üzerine çok gittiniz mi? İnsanların içinde bu konuları açtınız mı?Eski eşi ile ilgili konusuyor musunuz?Kendinizi kıyas edip geçmiş ile ilgili sorular soruyormusunuz?
arkadaslar bende 3 aydir evliyim benimde vajinismus sikintim
Doktora gittinizmi?arkadaslar bende 3 aydir evliyim benimde vajinismus sikintim var yatdimci olur musunuz
Yok uyanıyoruz gidemiyoruzDoktora gittinizmi?