Eşiniz size kardeş gibi olsa ne düşünür ne yapardınız?

Iki sey var sanirim esinizin ciddi cinsel problemleri var ve sirf bunun tersini gostermek icin bebek yapmis. Ikincisi escinsel.
Sanirim bir doktora gitme zamani gelmis. Isin garip tarafi doktora gitmek istememesi ve problemi oldugunu dusunmemesi. Cunku bu kadar uzun sure birliktelik yasamayan birisi ortada bir sorun oldugunu dusunur. Oysa esiniz bunu sorun olarak gormuyor. Diger secenegi dusunmek istemiyorum aslinda...

Iki sey var sanirim esinizin ciddi cinsel problemleri var ve sirf bunun tersini gostermek icin bebek yapmis. Ikincisi escinsel.
Sanirim bir doktora gitme zamani gelmis. Isin garip tarafi doktora gitmek istememesi ve problemi oldugunu dusunmemesi. Cunku bu kadar uzun sure birliktelik yasamayan birisi ortada bir sorun oldugunu dusunur. Oysa esiniz bunu sorun olarak gormuyor. Diger secenegi dusunmek istemiyorum aslinda...

Kendinde sorun olmadığını düşünüyor değil. Çok Afedersin "kalkmıyor napayım bosancakmıyız yani" diyor. Evlilikte cinselliğin önemli olmadığını düşünüyor. Bu yüzden evliligimizde sorun yok diyor. Sizin düşünmek istemediginiz diger secenek ne ihanet mi. Yani aldatıyormudur.?

Kendinde sorun olmadığını düşünüyor değil. Çok Afedersin "kalkmıyor napayım bosancakmıyız yani" diyor. Evlilikte cinselliğin önemli olmadığını düşünüyor. Bu yüzden evliligimizde sorun yok diyor. Sizin düşünmek istemediginiz diger secenek ne ihanet mi. Yani aldatıyormudur.?

bunu söylüyorsa.aldatma olduğunu hiç sanmam ben

Y
Yok escinselligi kastetmistim aslinda. Aldatma durumlarinda da uzak davraniyorlar gerci. Ama siz pek aldattigini dusunmuyorsunuz sanirim.
Tek bildigim bunun cozumu onda. Cozum aramak icin caba gostermeli. Oysa o bunu kabullenip hic birsey yapmadan yasamaya devam ediyor anladigim kadariyla. Tuhaflik burda. Doktora gidebilir bu ayip degil ki.

Y

Yok escinselligi kastetmistim aslinda. Aldatma durumlarinda da uzak davraniyorlar gerci. Ama siz pek aldattigini dusunmuyorsunuz sanirim.
Tek bildigim bunun cozumu onda. Cozum aramak icin caba gostermeli. Oysa o bunu kabullenip hic birsey yapmadan yasamaya devam ediyor anladigim kadariyla. Tuhaflik burda. Doktora gidebilir bu ayip degil ki.

Ben herşeden şüpheleniyorum. Her şey olabilir ama hangisi? Onu bi bilsem .evet hiç bir yapmıyor.

Aldattığını sanmıyorum. Çünkü erkekleri doyumsuz buluyorum, aldatıyor olsa bile seni de ister nasıl olsa onunsun. Yani hiç yapmaması onun problemi olduğunu gösterir ki sen iktidarsız olduğunu onun söylemiyle belirtmişsin.
Tabiki cinselliği önemser ama yapamadığı için gururuna yediremeyip aman canım ne gerek var böyle de mutluyuz ayağına yatar. İçten içe kendini yiyodur tabi.
Eşini tedaviye ikna etmelisin.

Benzer şeyleri ben de yaşadım istememek uzaklaşmak ama ben sebebini biliyorum tartışma bedeli bizimkisi....siz de belli bi neden olmaması garip...ama şunu biliyorum ki nasıl basladiysa öyle gidiyo maalesef :( zamana Bırak dicem de ben de işe yaramadı... :(
Allah yardım etsin cnm yaa...

Evlendik karısı oldum ve çekiciliğimi kaybettim.sevgilisi olarak kalsaydı cekiciydim. Doğru evlilik aşkı öldürüyor Muş.
evlilik aşkı fln öldürmüyor.yada şöyle ki aşk bitiyor sevgi kalıyor . ben 8 yıllık evliyim tabiiki öpüş kokus cicim ayları coktan bitti ama sizdeki sorun hiç olmadı.acıl bir doktora gitmelisiniz.

Aldattığını sanmıyorum. Çünkü erkekleri doyumsuz buluyorum, aldatıyor olsa bile seni de ister nasıl olsa onunsun. Yani hiç yapmaması onun problemi olduğunu gösterir ki sen iktidarsız olduğunu onun söylemiyle belirtmişsin.
Tabiki cinselliği önemser ama yapamadığı için gururuna yediremeyip aman canım ne gerek var böyle de mutluyuz ayağına yatar. İçten içe kendini yiyodur tabi.
Eşini tedaviye ikna etmelisin.

5 yıl flört 9 ay nişanlı lik döneminde dolu dizgin aşk yaşadığım adamın bi anda iktidarsız olmasi normalmi? İnandırıcı geliyormu? inanmalimiyim?

Ben herşeden şüpheleniyorum. Her şey olabilir ama hangisi? Onu bi bilsem .evet hiç bir yapmıyor.

İnşallah olmasın. Benden çok erkek arkadaşlarıyla beraber.uykuda geçirdiği zaman hariç yanımda geçirdiği vakit sadece 1 en fazla iki saat.yemekten sonra tv karşısında dedeler gibi oturur vaziyette uyuyakaliyor.

Bazen bazi sorularin cevabini bulabilmek icin gereginden cok fazla vakit harciyoruz. Belkide tam olarak ne oldugunu hic bir zaman ögrenemeyeceksin, bir ömür kafani kurcalayacak duracak.

Eger esiniz escinsel ise, bunu sadece o itiraf ederse ögrenebilirsin. Onun disinda anca tahmin yürütebiliriz.

Esinizin iktidarsiz oldugunu hic zannetmiyorum. Dolu dizgin ask yasiyorduk demissiniz. Peki evlilik ve cocuktan sonra ne degisti? Belkide iktidarsizim diye yalan söylüyor size. Escinsel bir erkek icin bir kadinla iliskiye girmek iskence gibi. Kadinin cinselliginden neredeyse igreniyorlar. Escinsel bir arkadasim var, o söylüyor bunlari.

Bazen sorularin cevabini ögrenmemek daha hayirlidir arkadasim. Cünkü bu sizi haddinden fazla sarsabilir. Mühim olan, sen mutlumusun degilmisin, ona bak. Sevildigini, arzulandigini hissediyormusun evliliginde? Bunlar olmazsa evlilik olmaz. Hayat gecmez. Mutsuz olursun.

Esiniz doktora gitmek istemiyor, belliki doktorun halletmesini istemedigi bir problem var. Kocaniz gercektende iktidarsiz olsaydi, bu problemi cözmek icin caba gösterirdi.

Size tavsiyem, eger aklinizdan gay olabilecegi geciyorsa, bunu ona asla söylemeyin! Böyle birseyin ortaya cikmamasi icin, size zarar bile verebilir Allah korusun. Kafanizdan ne geciyorsa sizde kalsin, aciga atmayin.

Duruma bakin, hatta egoist olun, ”BEN mutlumuyum?” diye bir sorun kendinize. Eger cevabiniz hayir ise, bosuna beyninizi mesgul etmeyin, degmez. Akip giden hayatiniza sahip cikin, hic bir sey, siz ve evladinizdan önemli degil. Kocanizi siz dogurmadiniz, tek kanatlada kus ucmaz.

Biraz acik konustum kusura bakmayin ne olur, maksadim sizi kirmak degil, sadece yardim etmek amacim. Insallah hersey gönlünüzce olur.

basliga bakarak yorumumu yapiyorum :
"yeterince kardeslerim var, sende ne olursun kardesim olma" derdim

Benzer şeyleri ben de yaşadım istememek uzaklaşmak ama ben sebebini biliyorum tartışma bedeli bizimkisi....siz de belli bi neden olmaması garip...ama şunu biliyorum ki nasıl basladiysa öyle gidiyo maalesef :KK43: zamana Bırak dicem de ben de işe yaramadı... :KK43:
Allah yardım etsin cnm yaa...

Back
X