Eşiniz size karşılık koyuyor mu?

Ay30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
346
541
53
Arkadaşlar eşimin ailesine iyi davranınca ayrı oturmamıza rağmen hizmetlerini sürekli yapınca herşeylerine koşturunca bana ilgiler sevgiler metiyeler diziyor ve bunu ailesinin yanında da yapıyor tamam buraya kadar herşey güzel amaaa olduki ailesine karşı bişe de yapmak istemeyim yaptığım onlarca iyiliği unutuyor bana laf vuruyor ve benin aileme kötü davranarak karşılık koyuyor bende aman ailem kırılmasın kiii çok hassas gururlu insanlardır ailem eşimden yana kırılırlarsa çok üzülürüm diye bende herşeye evet demek zorunsa kalıyorum neymiş eşim ailemi görünce aman surat asmasın diye.yoruldum herşeye evet demekten çünkü kullanılıyorum.kv iki tane hapşurur Aaa annem hasta gidelim temizlik yapar aa gidelim yardım edelim onu yapalım bunu yapalımdan çok sıkıldım ne yapmalıyım resmen ailem için katlanıyorum ailem çünkü onla asla görüşmez bidaha bi kaba hareketinde ve bende üzülürüm yıprandım gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var

Sanırım sen onun ailesine kötü davranınca oda senın ailene davranıyor.

Çok yanlış bır hareket.
Al karşına konuş. Neden ailesine gitmek ıstemedıgını falan anlat. Anlarsa anlar anlamazsa kusura bakma ya böyle devam etcen ya da ayrılcan.

Yukarıda yazdım yani benim aileme karşı hemen tavır alıyor onlar ona hiçbişe yapmamasına rağmen hemen surat asmalar kaba hareketler falan neymiş binlerce kez ailesine evet demişim ama bişeyede evet dememişim hemen öncekileri unutuyor aileme karşı kötü olarak karşılık koyuyor

böyle adamları çok mu arıyosunuz? yani işler bu raddeye gelene kadar neden karşı çıkmıyosunuz? siz de bi insan evladısınız o da bi insan evladı. bu hayata onlara hizmet etmeye de gelmediniz. kimse kusura bakmasın da aşkımdan da ölsem böyle konularda taviz vermem. aha kapı orda ya kendi çıkar ya ben çıkarım. bi tane hayatım var, onu da kendim için yaşarım.

Anladim karsilik vermek hayir yapmiyor .
Cunku ben kayinvalidemi bayramdan bayrama goruyorum .
Belki iki bayram arasi 2 defa falan daha olabilir ama oldukca az ..
Aramiz kotu mu hayir ..
Iki tane daha eltim var ,hem kavga ederler ,surat asarlar hemde gidip isini gucunu yaparlar ,sirf kocalarina iyi gozuksunler diye.
Ben kv yle evlendigim ilk gun konustum .
Ben digerleri degilim .
Her gun gelip isini gucunu yapamam .
Bana habersiz gelinmesinden hoslanmam .
Bunlar benim prensibim .
Sagolsun bu cizgiyi hic asmadi .
Esim isterse her gun gidebilir ,hatta cok lazimsa kalabilir ama ben yapmam.
Kisacasi nasil alistiriyorsaniz oyle gidiyor
Bastan kibarlik diye yaptiklariniz sonra vazifeniz oluyor
Ve bunu siz yapiyorsunuz !

Ailemin üzülmesine dayanamıyorum evet beni çözmüş gerçekten ve benim ailem malesef öle yapılanları pekte unutan aile değil eşimin bi kaba hareketine surat asmasına rastlarlarsa bidaha kapımızı açmazlar ve sonrasına bende dayanamayacağım için sonumuz eminim boşanma olacak çocuğum var boşanmakta istemiyorum iş oralara varmadan çözmek istiyorum defalarca konuştum yaptığın nankörlüğe girer ben iyiyken iyisin kötü olunca kötü böle olmaz benim ailemin olanlardan haberi bile yok senin nazınla oynayan insanlar bende senin ailenle öle olcam ne demek diyorum ama boşşşş

İşte bende bunu soruyorum siz böle yaparken eşiniz ne yaptı o da sizin ailenize karşı uzak mı

e sizin ailenizle eşinizin arası iyi olmasa ne oluyor ki?
siz köle olacağınıza görüşmesinler daha iyi.
siz kendi ailenizle o kendi ailesi ile görüşsün, herkes mutlu olsun.

Hizmetcimisiniz siz?
Degilseniz gitmeyin isterse küssün isterse cekip gitsin..
Kayınvalidemin küsmesi umrumda değil eşim benim hassas noktamı biliyor ve ona göre davranıyor hemen ailem kötü olmakla tehdit ediyor resmen

“Karşılık koymak” ne ola ki?
Ben onun ailesiyle kötü olunca o da benim ailemle arada hiç bi olay yokken kötü oluyor.olursa olsun demeyin çünkü ben hassasım bu konuda

Kayınvalidemin küsmesi umrumda değil eşim benim hassas noktamı biliyor ve ona göre davranıyor hemen ailem kötü olmakla tehdit ediyor resmen
Kastettigim kayinvalideniz degildi kocanizdi..neden bu kadar korkuyorsunuz ki?
Bosansaniz ne olacak?Size saygi duymayan sürekli kullanan siz iyi iseniz iyi olan bir adamdan nasil bir gelecek bekliyirsunuz

Kastettigim kayinvalideniz degildi kocanizdi..neden bu kadar korkuyorsunuz ki?
Bosansaniz ne olacak?Size saygi duymayan sürekli kullanan siz iyi iseniz iyi olan bir adamdan nasil bir gelecek bekliyirsunuz
Bi.çocuğum var ve boşanmanın benim için en son seçenek olmasını istiyorum

Keşke ilk baştan ağırlığınızı koysaydınız
İş yapınca kıymet bilen o kadar az ki
Yüzde yüzü görev olarak görüyo
Ben nadir iş yaparım
Saçma gelio

Benim esim hicbisey yokken aileme tavir yaparsa birdaha net bi sekilde asla aileme onu goturmem bende onun ailesine gitmem. Guler yuzlu yardimsever olunur ama her islerine kosmak zorunda degilsiniz. Ben annemin bile her isini yapmiyorm senin ailenin niye isini ben yapayim derim. Bence kirilma olacaksa o kirilma yasansin. Nankor erkek her zmn nankordur. Bence siz fazla hassas oldugunuz icin esiniz bu durumu kullaniyor. Bir kere kestirip at bak noluyo. Bi daha bisey diyebiliyo mu

Sizin bu durumunuzun sebebi kendi aileniz o zaman. Kendi aileniz esinize tabir alacak diye sevmediginiz insanlara katlaniyorsunuz. Siz nasil ki esiniz sizin ailenize guler yuzlu iyi davransin istiyorsaniz esiniz de ayni seyi sizden istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…