İşte bende bunu soruyorum siz böle yaparken eşiniz ne yaptı o da sizin ailenize karşı uzak mıAnladim karsilik vermek hayir yapmiyor .
Cunku ben kayinvalidemi bayramdan bayrama goruyorum .
Belki iki bayram arasi 2 defa falan daha olabilir ama oldukca az ..
Aramiz kotu mu hayir ..
Iki tane daha eltim var ,hem kavga ederler ,surat asarlar hemde gidip isini gucunu yaparlar ,sirf kocalarina iyi gozuksunler diye.
Ben kv yle evlendigim ilk gun konustum .
Ben digerleri degilim .
Her gun gelip isini gucunu yapamam .
Bana habersiz gelinmesinden hoslanmam .
Bunlar benim prensibim .
Sagolsun bu cizgiyi hic asmadi .
Esim isterse her gun gidebilir ,hatta cok lazimsa kalabilir ama ben yapmam.
Kisacasi nasil alistiriyorsaniz oyle gidiyor
Bastan kibarlik diye yaptiklariniz sonra vazifeniz oluyor
Ve bunu siz yapiyorsunuz !
Kayınvalidemin küsmesi umrumda değil eşim benim hassas noktamı biliyor ve ona göre davranıyor hemen ailem kötü olmakla tehdit ediyor resmenHizmetcimisiniz siz?
Degilseniz gitmeyin isterse küssün isterse cekip gitsin..
Ben onun ailesiyle kötü olunca o da benim ailemle arada hiç bi olay yokken kötü oluyor.olursa olsun demeyin çünkü ben hassasım bu konuda“Karşılık koymak” ne ola ki?
E boşverin, kötü olsun. Sanki çok mu şeyBen onun ailesiyle kötü olunca o da benim ailemle arada hiç bi olay yokken kötü oluyor.olursa olsun demeyin çünkü ben hassasım bu konuda
Kastettigim kayinvalideniz degildi kocanizdi..neden bu kadar korkuyorsunuz ki?Kayınvalidemin küsmesi umrumda değil eşim benim hassas noktamı biliyor ve ona göre davranıyor hemen ailem kötü olmakla tehdit ediyor resmen
Bi.çocuğum var ve boşanmanın benim için en son seçenek olmasını istiyorumKastettigim kayinvalideniz degildi kocanizdi..neden bu kadar korkuyorsunuz ki?
Bosansaniz ne olacak?Size saygi duymayan sürekli kullanan siz iyi iseniz iyi olan bir adamdan nasil bir gelecek bekliyirsunuz
Keşke ilk baştan ağırlığınızı koysaydınızArkadaşlar eşimin ailesine iyi davranınca ayrı oturmamıza rağmen hizmetlerini sürekli yapınca herşeylerine koşturunca bana ilgiler sevgiler metiyeler diziyor ve bunu ailesinin yanında da yapıyor tamam buraya kadar herşey güzel amaaa olduki ailesine karşı bişe de yapmak istemeyim yaptığım onlarca iyiliği unutuyor bana laf vuruyor ve benin aileme kötü davranarak karşılık koyuyor bende aman ailem kırılmasın kiii çok hassas gururlu insanlardır ailem eşimden yana kırılırlarsa çok üzülürüm diye bende herşeye evet demek zorunsa kalıyorum neymiş eşim ailemi görünce aman surat asmasın diye.yoruldum herşeye evet demekten çünkü kullanılıyorum.kv iki tane hapşurur Aaa annem hasta gidelim temizlik yapar aa gidelim yardım edelim onu yapalım bunu yapalımdan çok sıkıldım ne yapmalıyım resmen ailem için katlanıyorum ailem çünkü onla asla görüşmez bidaha bi kaba hareketinde ve bende üzülürüm yıprandım gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var
Arkadaşlar eşimin ailesine iyi davranınca ayrı oturmamıza rağmen hizmetlerini sürekli yapınca herşeylerine koşturunca bana ilgiler sevgiler metiyeler diziyor ve bunu ailesinin yanında da yapıyor tamam buraya kadar herşey güzel amaaa olduki ailesine karşı bişe de yapmak istemeyim yaptığım onlarca iyiliği unutuyor bana laf vuruyor ve benin aileme kötü davranarak karşılık koyuyor bende aman ailem kırılmasın kiii çok hassas gururlu insanlardır ailem eşimden yana kırılırlarsa çok üzülürüm diye bende herşeye evet demek zorunsa kalıyorum neymiş eşim ailemi görünce aman surat asmasın diye.yoruldum herşeye evet demekten çünkü kullanılıyorum.kv iki tane hapşurur Aaa annem hasta gidelim temizlik yapar aa gidelim yardım edelim onu yapalım bunu yapalımdan çok sıkıldım ne yapmalıyım resmen ailem için katlanıyorum ailem çünkü onla asla görüşmez bidaha bi kaba hareketinde ve bende üzülürüm yıprandım gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?