Hastaneye götürmek hizmet değil, evine gidip temizliğini yapmayı kastetmiştim ama zaten onu da yapmıyormuş. Vallahi oyuncak olmuşsunuz elinde. Bir de uzaktaymış aileniz. Zaten ayda yılda bir görüşüyor sizinkilerle onda da surat mı yapıyor? Her konuda kısasa kısas olacaksa onunkilerle de ayda yılda bir görüşün.Ailemle zaten farklı şehirlerdeyiz öle bi durumla karşı karşıya kalmadı bi kaç bizdeyken rahatsızlandıkları oldu tansiyon gibi falan doktora götürdü tabi hemen.ayda yılda bir böle durum olduğu için yapıyor sürekli olsa napar bilmiyorum
Zaten anladım ki konuşmak çözüm olmuyor ailem nazıyla oynuyor diye en küçük şeyde beni şikayet edeceğini yada bende senin ailene öle olcamla beni tehdit ediyor.vende bu laflar karşısında kavgayı koparsamda yine ailesinin işlerini koştururken buluyorum kendimi evet görevim olarak görüyor gelin olarak ne faydam dokunacakmış eğer yapmazsak evlat olarak ne işe yarıyormuşuz
Eşiniz hiçbirşey yapamaz ailenize, kuru tehdit.Ailemle zaten farklı şehirlerdeyiz öle bi durumla karşı karşıya kalmadı bi kaç bizdeyken rahatsızlandıkları oldu tansiyon gibi falan doktora götürdü tabi hemen.ayda yılda bir böle durum olduğu için yapıyor sürekli olsa napar bilmiyorum
Yukarıda yazdım yani benim aileme karşı hemen tavır alıyor onlar ona hiçbişe yapmamasına rağmen hemen surat asmalar kaba hareketler falan neymiş binlerce kez ailesine evet demişim ama bişeyede evet dememişim hemen öncekileri unutuyor aileme karşı kötü olarak karşılık koyuyor
Emin olun o ayda yılda bir geldiklerinde asar suratını kindardır malesef kendileri illa bana dediğimi yaptım der ve durumu toparlamak için uğraşmaz hemen sıkıştığı cevap veremediği için orayı terk eder çıkar giderEşiniz hiçbirşey yapamaz ailenize, kuru tehdit.
Sizin ailenize olan hassasiyetinizi anlamış oradan vuruyor, zaten aileniz şehirdışındaymış, ben de ailenizle aynı yerde oturuyorsunuz sanmıştım, ayda yılda bir geldiklerinde surat asabileceğini mi sanıyorsunuz?
Cesaret dahi edemez, diyelim ki cesaret etti, edemez ya etti diyelim, siz ailenize x size surat asıyor çünkü geçen gün hayatımda ilk defa annesinin işini yapmadım diye, zaten bana da annesinin işlerini sizle tehdit ederek yaptırıyor deyin bakın, durumu toparlamak için nasıl ecel terleri döker.
Yaparsa siz de ben de dediğimi yapıyorum, ailene yardım etmiyorum dersiniz, sonu ne olur? Boşanma mı? Valla kusura bakmayın ama böyle bir koca ailemden daha kıymetli değil, gurbette beni ailesine ezdirecek, işlerini yaptırtacak, aileme surat asmakla tehdit edecek, yılda belki bir defa gördüğüm aileme beni rezil edecek, onları kullanarak benim canımı yakacak, ben de ona eyvallah paşam diyeceğim, çok bekler, ailem ve çocuğum diyeceksiniz tamam haklısınız lakin nereye kadar böyle devam edecek, adam sizi ailesine iş yaparsanız sevip sayıyor.Emin olun o ayda yılda bir geldiklerinde asar suratını kindardır malesef kendileri illa bana dediğimi yaptım der
Arkadaşlar eşimin ailesine iyi davranınca ayrı oturmamıza rağmen hizmetlerini sürekli yapınca herşeylerine koşturunca bana ilgiler sevgiler metiyeler diziyor ve bunu ailesinin yanında da yapıyor tamam buraya kadar herşey güzel amaaa olduki ailesine karşı bişe de yapmak istemeyim yaptığım onlarca iyiliği unutuyor bana laf vuruyor ve benin aileme kötü davranarak karşılık koyuyor bende aman ailem kırılmasın kiii çok hassas gururlu insanlardır ailem eşimden yana kırılırlarsa çok üzülürüm diye bende herşeye evet demek zorunsa kalıyorum neymiş eşim ailemi görünce aman surat asmasın diye.yoruldum herşeye evet demekten çünkü kullanılıyorum.kv iki tane hapşurur Aaa annem hasta gidelim temizlik yapar aa gidelim yardım edelim onu yapalım bunu yapalımdan çok sıkıldım ne yapmalıyım resmen ailem için katlanıyorum ailem çünkü onla asla görüşmez bidaha bi kaba hareketinde ve bende üzülürüm yıprandım gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var
Keşke tek istek güleryüzlülük olsa ben fazlasıyla güleryüzlüyüm ailesine eşim benden her işe koşmamı herşeyi yapmamı istiyor sorsan mecbur değilsin der ama yapmayınca anında o da benim aileme durduk yerde kötü olur
Canım eğer baban sert bir insansa alır karşısına gerekli göz dağını verir gör bakayım öyle kısasa kısas yapabiliyor mu bir daha sen gelinlik görevini dört dörtlük yapıyorsun da o damatlık görevini yapıyor mu ? Sen evlatsın da o ne ?Ailemle görüşmezsen görüşme aşamasına başta da dediğim gibi gelmek istemiyorum başka çözüm sunan da malesef yok başka bi yol bulmak istiyorum
Korku değil üzülmesinler istiyorum onlar canım oğlum diye dolaşırken böle nankörlükle karşılaşmasınlar istiyorum.ailemin üzülmesine bile dayanamadığımdan oluyor bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?