Esiniz size sevgisini nasil gösterir?

bizim eşlerimiz aynı özelliklere sahip, senle bende öyle. anlattıklarında bizi gördüm :) haftada iki konusuda aynı ya, bana yetmiyo ama ona göre yeterliymiş. haydar dümen bile haftada 2 kere öneriyomuş. şimdi hepsini harcarsak 10 yıl sonra napcakmışız alıştım artık bu konuda beklentim yok. bizim adamlar hareketleriyle gösteriyolar aşkını sevgisini ama bize yetmiyo. benim gibi doyumsuz birini daha buldum çak çok istiyorum güzel sözleri söylesin, çokta dile getirdim ama değişen bişey yok. söylemekten çok hareketlerine davranışlarına yansıtıyo. bunada şükür millet nelerden şikayet ediyo. eşlerimizin kıymetini bilelim

High 5

Ama yinede yoruyor beni bu durumlar. Icten icten sinir oluyorum, üzülüyorum. Niye böyle diye. Gecenlerde sevismek istedim, Saat aksam 10 gibiydi. Tabi direk demedim seviselim diye, "hadi yatalim" dedim. O da haliyle daha cok erken filan dedi. Ee tek uyumak icin mi gidiyoruz yataga dedim. Ne dese begenirsniz? "Tamam seviselim ama ben sonra yine salona tv izlemeye gidicem, uykum yok ve sende kizacaksin biliyorum". nasil sinir oldum tabi anlataam.

bende kalktim gittim disimi fircaladim, uyumaya gidiyorum dedim, sen nasil istersen öyle takil dedim. gittim yattim. 5 dk sonra yanima geldi sevismek icin. geri cevirmedim onu. ama dedigi gibi de yapti sevisme bitince. 1 Saat tv izledi sonra yanima geldi ... sizce bu normal mi?

çok normal. sen filmlerdeki gibi,herşey bitince yatakta sohbet etmek, romantik anlarmı yaşamak istiyosun. bunu yaşayan varmı bende çok merak ediyorum. tvde izlediğimiz herşey gerçekten çok uzak zaten.

Öyle degil iste, hep sanki ben cok daha fazla ilgi veriyorum.
Anca ilgi göstermeyince aklina geliyor sarilmak öpmek. Trip yaptigim zamanlar.

yani çoğu kriteri karşılıyor.
bence sorun yok
ilk öpmeyi de ona bırakın madem. siz gidip önce sarılıyosanız ona fırsat kalmıyordur

Ve ben ona hic ters davranmiyorum, kizmiyorum etmiyorum. O ise cok cabuk sinirleniyor ve bana karsi öfkesini gösteriyor. Mesela, yemek yaparken onun istedigi gibi yapmadiysam, "yaa bunu niye böyle yaptin" diye kiziyor (mesela salataligi daha Kücük dogramadigimdan). O alkolluyken bana arabayi verir, ama yinede öff pöffleyip kizgin sekilde araba kullanma seklime karisir. Insan sevdigine böyle yaparmi ufacik sey yüzünden?

Herkesin sevgi gosterme sekli farklidir.
Benim esim hareket adamidir mesela.
Bunu zamanla anladim.
Evvelden ben kelimeler beklerdim, demek ki benim sevgi anlayisim bu yondeydi, esimse bir icraat yaparak gosterirdi.

Esim ben yorgunsam ve sabah benden once kalktiysa bulasik varsa yikar, makinedeyse bosaltir, kahvalti hazirlar, kizimizin beslemek haric (ki uyaniksa yanima yatirir emzir der) her turlu ihtiyacini giderir ben uykusuz ya da yorgunsam vs.
Bu onun bircok sabah "seni seviyorum" deme sekli.

Zamanla birbirimize uyum sagladik.
Ben hareketlerle gosterdigini ogrendim o ise konusmanin bendeki onemini anladi.
Eger ben herhangi bir sey icin kusmussem bir tatli yapar bir de kahve (bu kisim onun gosterme sekli olur) beni cagirir ve hadi konusalim, der (bu kisim da benim ihtiyacima binaen ortaya cikmistir)

Siz sevginin hangi dilinden anliyorsunuz ya da esiniz hangi dille sevgisini gosteriyor bunu bulmali ve ortak paydada bulusmalisiniz.

Birinin sizi istediginiz gibi sevmemesi, onun sizi butun kalbiyle sevmedigini gostermez, derler.

Of ben hic hoslanmam sarilmaktan opusmekten.
Gelip de elini soyle belime dolamasi bana yetiyor da artiyor da.
Dokunmak benim dogamda yok, otururken falan bir yerim degecek diye aklim cikar.
Ama cok seviyorum orasi ayri.
Esimden de bu şekilde beklentim olmuyor hic.
Cocukla ilgilensin ev islerine falan yardim etsin daha ne isterim.

şu kırmızılı yeri yaşamak için neler vermezdi burdaki bi çok kadın.
nankörlüğün alemi yok.
öp başına koy kocanı...

@bendeuyeolcam yourumunuzu cok begendim, cok tesekkür ederim.

beni sIkan nokta su ama, esimin farkli davranabildigini biliyorum. hani hep böyleydi bu Adam desem, icim yanmiyacak. ama ilk cikmaya basladigimiz zamanlar harikaydi.

sürekli dokunmak istiyodu bana, kafede otururken elmi bi Saniye oksamadan birakmiyordu, sohbet ederken, ki kafelerde bile, her cümlenin ardindan bi öpücük kondururdu dudagima, abartmiyorum.

ben dustan cikmis (bornozla giyinik halde) saclarmimi kuruturken gelir beni izlerdi.. makyajimi yaparken yanima gelip hayran hayran bakardi. bi kere hatirliyorum, disari yemege cikacaktik, o Hazir giyinikti, bende hazirlandim, siyah etek ve bluz giydim, odadan ciktim, deli gibi asik sekilde beni duvara yapistirdi ve resmen evde holde sevistik! o kadar yani..

bunlar sirf hafta da bir görüstügümüz icin mi oldu ki? cicim aylari buna mi denir?

simdi ise 3 hafta ayri kaldik is geregi ve ilk göürstügümüz an tabi sarildi öptü, ama böyle simsiki degil. gece de cok sükür sevistik (ki korktum vallahi sevismek istemicek diye) ama önceden 3 hafta görüsmeyince ilk bulustugumuz an deli oluyoduk asktan.

Revna haklisin belkide. ama isin icinde olunca bunun farkinda varmiyorumdur, ya da beni önceden cok simartti asiri sevgisiyle ve simdi ariyorum o günleri. evlenince bircok sey degisiyormus.

gün icerisinde mesaj yazmasini da isterdim, yazmiyor. sirf isi düsünce arar sorar. ama "Özlem" mesaji yok.
onun mesaj tarzi "askim bunu halledermisin" "tatlim bunu da yapacaktin, unutma hallet" gibi.

Sabah ondan önce ise gidiyorum, keske bana Günaydin mesaji filan atsa diye bekliyorum, yapmiyor.

Ne bekliyordunuz, onu anlayamadim.
Yani tv izlemesine mi kizginsiniz yoksa seksi sizin baslatmaniza mi?
Bu baslatma islemi konusunda bence haklisiniz.
Ben olsam ben de takardim sanirim.
Cunku uyuzum :)

Ama sonrasinda tv izleyecegini belirtmis zaten, kizmanizi da istemiyor belli ki ama tvde de muhtemelen hoslandigi bir seyler vardi.
Hemen kalkip gitmedi muhtemelen.
Azicik sarilip yattiysaniz tamamdir iste.
Ki emin olun cogu o fasillari pek sevmiyor.
Biz de sarilip yatmayi, konusmayi severiz esimle yatakta ama oyle uzuun uzuuun olmaz.
Dolayisiyla biraz ondan biraz benden gider, oh yeter.

Bir aksamlik da boyle olsa n'olur, deyiverin bazi seyler icin.

Revna haklisin belkide. ama isin icinde olunca bunun farkinda varmiyorumdur, ya da beni önceden cok simartti asiri sevgisiyle ve simdi ariyorum o günleri. evlenince bircok sey degisiyormus.

ee tabi, heycanla buluşmaya geldiği günlerdeki halini hepimiz arıyoz.
ama yazdığın şeyler de çok güzel şeyler.
şükretmeyi bilmek lazım.
onun bu hallerini takdir et ki, fazlası ve devamı gelsin...

Peki, bundan hic bahsettiniz mi?
Ne diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…