Esiniz size sevgisini nasil gösterir?

Müthişsin seph

arkadaslar hepiniz yorumu icin tesekkür ediyorum. gercekten aydinlattiniz beni. var olan güzel seyleri görmeyip, olmayan seyler üzerine kafa bozuyorum.

megerse birlikte 1-2 Saat aksam yemeginde oturup, yemegimizi birlikte bitirmek bile aslinda cok güzel ve özel bisey mis. ben gercekten biraz simariklik yapmisim.

Çocuğundan başka kimseyi bu kadar sevme

bir yandan Dogru bir yandan üzücü bir yorum.

insan esini sevemez mi böyle. ES diyoruz, Hayat yoldasi. Ayni yastiga yattigin kisi. Ben cok seviyorum kocami, ama fazla sevgimle onu simartmaktan korkuyorum.

Bdv yi çok mu okuyorsunuz, benim de bir sorunum olsun mu diyorsunuz?

Hiç kafanızı bulandırmayın. Herşey yolunda görünüyor.

Eskiden yemek yerken, araba kullanırken elimi tutardı diyorsunuz. Bunlar normal mi sizce? Özlediğiniz şey bunlar olsun, olmasa da olur çünkü.

Mutluluklar dilerim

Rahatsız ediyordu önceden konuşmaya çalıştım olmadı hep tartışmayla bitiyor hep üste çıkıyor ben de yoruldum artık valla bıraktım

bende beni rahatsiz eden konulari söyleyince kiziyor, kavga ediyorduk. suclu ben cikiyordum.

benim suan uyguladigim Taktik ise yariyor: ayni onun gibi davraniyorum, yani rahatim, üstüne gitmemeye calisiyorum, öpmüyorum o öpmedikce, sarilmiyorum o sarilmadikca. ve gel gör ki ne yapiyor. o öpüp koklamaya basliyor.

bu erkekler cok basit galiba "kacan kovalanir" oyununa bayiliyorlar!!!!!!!!!!!!!

Ben de bıraktım artık taktik olarak değil belki üstelemenin bir manası yok bana göre de :))
Ama haklısın çok basit yaratıklar. Benim 8 aylık bir oğlum var o da anlamıyor beni kızıyorum bön bön bakıyor yüzüme hepsi aynı bence :))

Bizde surekli sarılma halindeyiz.Yaz sicak ama alistik birakilmiyor Sizin esinizde ilgili bnce.Eşim de yemek yapar ,kahvalti hazırlar, mutfagi toplar .Temizlik yaparken görürse öper sende olmasan halim nolu der.Ask doluyuz bnce

Ay ben sicaklarda sarilmaya hic gelemem.

Hele mutfakta yemekle falan ugrasiyorsam. Esim gelir sarilir (hep en sacma zamanlari bulur kendisi) ben darlanirim mesela o sicakta. Her insanin yapisi farkli. Ayrica esiniz gayet ilgili sizinle. Abartmayin bu kadari da mıç mıç olur sanki.

Şöyle düşünün dünya dönüyor, hiç kimse şuanki haliyle durmuyor
Farklı farklı şeyler yaşanıyor gün içinde,
Evlilik aşamaları , evliliğin ilk ayları bunlar çok güzel ve özel zamanlar
Ama önemli olan bu şekilde sevgi saygı içinde devam ettirmek. Eşiniz emin olun elinden geleni yapıyor
Çok şey beklemektesiniz sadece şükredin halinize

illa mıç mıç öpmek öpülmek mi lazım ilgi göstergesi olarak
öpmeyi, sık sık sarılmayı hiç sevmem zorla öptürür eşim
belki eşinizde öyle düşünüyordur zorlamayın
sizin kocanızın yaptığının 10da birini bulamayan kadınlar var

Benim koca beni hard sever Geçenlerde farkettim, nasıl sıkıyosa parmak izleri çıkmıştı kolumda mor mordu.
Aynı yerde çalıştığımız için gün içinde özleme durumu söz konusu olmuyor. Sabah beraber çıkıp beraber geliyoruz. Gün içinde her dakika görmesemde özlemeye fırsatımız olmuyor.
Bi zaman sonra mıç mıç ilgi beklemiyorum açıkçası.

Ay ne sıkıcıyız biz

iste malimi bilmezmiyim, suan mesaj atti bana. bilin bakalim ne yazdi??

"askim, ...yi arastirirmisin kac para".

ayy sinir vallahi

O dediginiz şeylerin yarısının çeyreğini gormedim rahat mı batti bacım ne güzel işte sevgi mevgi gormedim ben ne yapayım ??????

Bence sizin beklentileriniz yüksek
Eğer beklemek yerine elinizde olanla mutlu olmaya çabalarsanız yapılanlar size daha fazla memnuniyet verebilir.
Eğer sadece gelip öpüp sarılsaydı(ki bu haller kesintisiz olmuyor) ozamanda anca öpüp sarılıyor başka icraat yok diyebilirdiniz.

Sıfır beklenti sonsuz mutluluk

yinede sevgisiz hissediyosunuz öylemi hangi gezegende yasıyosunuz siz

Canım ya kusura bakmada senin canın sıkılıyor herhalde.
Öküz altında buza aramak derler buna.
Oyuzden sorun yapılmayacak şeyleri sorun yapma kendine.
Evliliğin gayet iyi ve evliliği iyi olmayan kişilerinde bunları okuyupta daha çok üzülmesine sebep olma...
Mutluluklar...
Not: Hemen cocuk yapmayın yaşayın doya doya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…