- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
Müthişsin sephBenimki işten gelince üç parende atıp göğsünden "seni seviyorum" yazılı pankart çıkartıp önümde diz çöküyor.
Şaka bir yana her insanın yapısı, sevgisini gösterme biçimi farklıdır. Eşiniz gayet iyi bu konuda. Beklentiniz çok fazla.
Ayrıca işten gelince koltukta oturup, sarılıp, mıç mıç yapılmaz. Bütün günün tozu, pisliği teri üzerinizde. Gider kıyafetlerinizi çıkartır duşunuzu alır temiz temiz giyinir gelirsiniz.
Çocuğundan başka kimseyi bu kadar sevme
Rahatsız ediyordu önceden konuşmaya çalıştım olmadı hep tartışmayla bitiyor hep üste çıkıyor ben de yoruldum artık valla bıraktımpeki bu huyunu degistirmeye calistinizmi hic? yoksa sizi rahatsiz etmiyor mu?
Rahatsız ediyordu önceden konuşmaya çalıştım olmadı hep tartışmayla bitiyor hep üste çıkıyor ben de yoruldum artık valla bıraktım
Ben de bıraktım artık taktik olarak değil belki üstelemenin bir manası yok bana göre de :))bende beni rahatsiz eden konulari söyleyince kiziyor, kavga ediyorduk. suclu ben cikiyordum.
benim suan uyguladigim Taktik ise yariyor: ayni onun gibi davraniyorum, yani rahatim, üstüne gitmemeye calisiyorum, öpmüyorum o öpmedikce, sarilmiyorum o sarilmadikca. ve gel gör ki ne yapiyor. o öpüp koklamaya basliyor.
bu erkekler cok basit galiba "kacan kovalanir" oyununa bayiliyorlar!!!!!!!!!!!!!
Merak ediyorum kizlar, esiniz size sevgisini ve deger verdigini nasil gösterir?
Sözlerden ziyade, hareketlerini merak ediyorum. Gün icerisinde yaptigi kücük seyler gibi.
Ben mi fazla beklenti icerisindeyim diye merak ediyorum. Dokunmayi, öpmeyi sarilmayi cok seviyorum. Yapiyorum da, ama esim ilk adimi atmiyor bu konuda. Bende sevgisiz hissediyorum o zaman.
Sonra bakiyorum ve sevgi belirtilerini baska seylerde ariyorum.
Yemekte kendi tabagina daha güzel bisey geldiyse, gelir onu bana verir, besler cocuk gibi. Sabah ondan önce ise gidiyorum, saatim caldiginda öpüp hadi askim kalk der. Birlikte yemek yapariz her gün, bazende bak sana yarin su bu yemegi yapayim cok seveceksin der. Sokakta yürüken mutlaka elimi tutmak ister.
Bana kalsa isten geldigimiz gibi sarilalim, öpüselim koltukta, ama o cok rahat. Benden önce geliyor isten, kapiyi acip hosgeldin ve öpücük. Bitti. Sonra tv keyfi yapiyor. Insan hic özlemezmi gün icerisinde esini?
Ve neden böyledir, biz kadinlar kendimizi geri cekince, anca o zaman üzerimize düsmeleri?
Şöyle düşünün dünya dönüyor, hiç kimse şuanki haliyle durmuyoröyle mi kizlar? ne bileyim, bana sanki suan yaptiklari "normal" ve evlilikte zaten olmasi gereken seyler gibi geliyor.
ya da dedigim gib belki ben fazla ilgi bekliyorum.
eskileri özlüyorum. ilk aylarimiz. yemek yerken bile elimi tutardi, zar zor tek elle yemek yerdik. araba kullanirken de hep elimi tutardi. bunlar neredeyse yok artik
aksam da farkli zamanlarda uykumuz geliyor. o benden daha gec uyukluyor. bende yanliz uyumak istemiyorum. sinir oluyorum. uykun yoksa gel yinede yanimda yat, saril bana diyorum, 5 dk geldi sarildi sonra da gitti.
Merak ediyorum kizlar, esiniz size sevgisini ve deger verdigini nasil gösterir?
Sözlerden ziyade, hareketlerini merak ediyorum. Gün icerisinde yaptigi kücük seyler gibi.
Ben mi fazla beklenti icerisindeyim diye merak ediyorum. Dokunmayi, öpmeyi sarilmayi cok seviyorum. Yapiyorum da, ama esim ilk adimi atmiyor bu konuda. Bende sevgisiz hissediyorum o zaman.
Sonra bakiyorum ve sevgi belirtilerini baska seylerde ariyorum.
Yemekte kendi tabagina daha güzel bisey geldiyse, gelir onu bana verir, besler cocuk gibi. Sabah ondan önce ise gidiyorum, saatim caldiginda öpüp hadi askim kalk der. Birlikte yemek yapariz her gün, bazende bak sana yarin su bu yemegi yapayim cok seveceksin der. Sokakta yürüken mutlaka elimi tutmak ister.
Bana kalsa isten geldigimiz gibi sarilalim, öpüselim koltukta, ama o cok rahat. Benden önce geliyor isten, kapiyi acip hosgeldin ve öpücük. Bitti. Sonra tv keyfi yapiyor. Insan hic özlemezmi gün icerisinde esini?
Ve neden böyledir, biz kadinlar kendimizi geri cekince, anca o zaman üzerimize düsmeleri?
Canım ya kusura bakmada senin canın sıkılıyor herhalde.Ve ben ona hic ters davranmiyorum, kizmiyorum etmiyorum. O ise cok cabuk sinirleniyor ve bana karsi öfkesini gösteriyor. Mesela, yemek yaparken onun istedigi gibi yapmadiysam, "yaa bunu niye böyle yaptin" diye kiziyor (mesela salataligi daha Kücük dogramadigimdan). O alkolluyken bana arabayi verir, ama yinede öff pöffleyip kizgin sekilde araba kullanma seklime karisir. Insan sevdigine böyle yaparmi ufacik sey yüzünden?
Benimki işten gelince üç parende atıp göğsünden "seni seviyorum" yazılı pankart çıkartıp önümde diz çöküyor.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?