Peki, bundan hic bahsettiniz mi?
Ne diyor?
Onun böyledir. Serbest sevme stili :)
cok fazla iyi niyetliyim, bu yüzden kiymetini de biliyorum. o nekadarda beni kirdiysa da..
adamin keyfi yerinde tabi, ben ona sürekli özledigimi söylüyorum, siki siki sarilip kokusunu icime cekiyorum. hatta o der hep "ya terliyim igrenmiyomusun" bende hayir mis gibi kokuyosun diyip icime cekiyorum, ki bana gercekten mis gibi geliyor ten kokusu.
tabiki mest oluyor. ama keske o da bana aynisini yapsa, üzerime ziplasa
seks konusuda beni düsündürüyor, hep ilk adim atan benim hadi seviselim diye. ben hep istiyorum, ona kalsa hafta da iki kez yetiyor. he seks güzelmi, güzel. cok istekli geciyor ikimiz icin. ama ben hadi yapalim demesem aklina gelmiyecekmis gibi. .
bakimli genc bi bayanim, bazen özelikle üzerimi degistiriken yavas giyiniyorum ki beni ic samasirla görsün diye, belki tahrik ederim diye, ama sirf popoma saplatip geciyor yanimdan ya da bazen görmüyor bile.
Canim bence esinde sorun yok sen fazla sey bekliyorsun adamdan :))Merak ediyorum kizlar, esiniz size sevgisini ve deger verdigini nasil gösterir?
Sözlerden ziyade, hareketlerini merak ediyorum. Gün icerisinde yaptigi kücük seyler gibi.
Ben mi fazla beklenti icerisindeyim diye merak ediyorum. Dokunmayi, öpmeyi sarilmayi cok seviyorum. Yapiyorum da, ama esim ilk adimi atmiyor bu konuda. Bende sevgisiz hissediyorum o zaman.
Sonra bakiyorum ve sevgi belirtilerini baska seylerde ariyorum.
Yemekte kendi tabagina daha güzel bisey geldiyse, gelir onu bana verir, besler cocuk gibi. Sabah ondan önce ise gidiyorum, saatim caldiginda öpüp hadi askim kalk der. Birlikte yemek yapariz her gün, bazende bak sana yarin su bu yemegi yapayim cok seveceksin der. Sokakta yürüken mutlaka elimi tutmak ister.
Bana kalsa isten geldigimiz gibi sarilalim, öpüselim koltukta, ama o cok rahat. Benden önce geliyor isten, kapiyi acip hosgeldin ve öpücük. Bitti. Sonra tv keyfi yapiyor. Insan hic özlemezmi gün icerisinde esini?
Ve neden böyledir, biz kadinlar kendimizi geri cekince, anca o zaman üzerimize düsmeleri?
Ahaha güldürdün beni sana benim eşimi anlatayım alnından öpersin seninkini :))
Benimki işten gelince üç parende atıp göğsünden "seni seviyorum" yazılı pankart çıkartıp önümde diz çöküyor.
Şaka bir yana her insanın yapısı, sevgisini gösterme biçimi farklıdır. Eşiniz gayet iyi bu konuda. Beklentiniz çok fazla.
Ayrıca işten gelince koltukta oturup, sarılıp, mıç mıç yapılmaz. Bütün günün tozu, pisliği teri üzerinizde. Gider kıyafetlerinizi çıkartır duşunuzu alır temiz temiz giyinir gelirsiniz.
Her akşam kapıyı ben açarım anahtarı olsa bile zile basar hoşgeldin derim öperim bazen o da öper bazen öpmezdinliyorum :)
Çocuğundan başka kimseyi bu kadar sevmecok fazla iyi niyetliyim, bu yüzden kiymetini de biliyorum. o nekadarda beni kirdiysa da..
adamin keyfi yerinde tabi, ben ona sürekli özledigimi söylüyorum, siki siki sarilip kokusunu icime cekiyorum. hatta o der hep "ya terliyim igrenmiyomusun" bende hayir mis gibi kokuyosun diyip icime cekiyorum, ki bana gercekten mis gibi geliyor ten kokusu.
tabiki mest oluyor. ama keske o da bana aynisini yapsa, üzerime ziplasa
seks konusuda beni düsündürüyor, hep ilk adim atan benim hadi seviselim diye. ben hep istiyorum, ona kalsa hafta da iki kez yetiyor. he seks güzelmi, güzel. cok istekli geciyor ikimiz icin. ama ben hadi yapalim demesem aklina gelmiyecekmis gibi. .
bakimli genc bi bayanim, bazen özelikle üzerimi degistiriken yavas giyiniyorum ki beni ic samasirla görsün diye, belki tahrik ederim diye, ama sirf popoma saplatip geciyor yanimdan ya da bazen görmüyor bile.
Her akşam kapıyı ben açarım anahtarı olsa bile zile basar hoşgeldin derim öperim bazen o da öper bazen öpmez
Üstünü değiştirir salona geçer ben yemeği ayarlayana kadar tablette takılır
Mutlaka yemeği benden önce bitirir hatta ben daha yemeğe başlamamış olurum çocuğu besliyor olurum o çay demlesene der ya da kahve ister
Sonra tv izler ve yatar. Haftada iki yatmadan önce bir yanaşır o kadar
Ne muhabbet ne bir şey
Yemek hazırlamakmış karşılamakmış peh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?