Esiniz size sevgisini nasil gösterir?

cocuk olunca coğu gıdıcek..keyfını cıkar..suyunu cıkarma...
yazan: tecrube

Canim bence esinde sorun yok sen fazla sey bekliyorsun adamdan :))
Tabagindakileri sana vermesi beni cok duygulandirdi kiymetini bil esinin.
Esim sabahlari benden yarim saat once uyanir kahvaltiyi hazirlar cayi demler
Gün icinde gözlerimi öpmeye calisir surekli
Ders calisirken bir elimi tutar öyke motive oluyormus
Ben de sürekli onu sevmek öpmek isterim durduk yere sarılırım
Biz yeni evliyiz ama insallah hep böyle sürer

Bence bu kadarı yeterli. Daha ne olacakki. Evlilik sevgililik gibi olmuyor . Kendi şahsıma konuşayım bizde bu kadarı da yok.
İşten gelir opusuruz sonra bazen yemek yeriz bazen tv izleriz bazen yatar uyuruz öyle yani . Boşver takılma

12 YILLIK EVLİ BİR BAYAN OLARAK ÇOK ŞANSLI OLDUĞUNUZU SÖYLEMEK İSTERİM
ÇEVREMDE BİLE BU TARZ BİR EŞ DUYMADIM BUNU BİLİN VE KENDİNİZE SIKINTIYA SOKMAYIN
MAŞALLAH EŞİNİZE

EŞİM İLK ZAMANLAR DAHA BELLİ EDERDİ YILLAR GEÇTİKÇE RAHATA ALDI KENDİNİ PEK GÖSTERMEZ SEVGİSİNİ MALESEF AMA BU BENİ SEVMEDİĞİ ANLAMINA GELMEZ SEVER BİLİYORUM AMA GÖSTERMEZ PEK

Ayy ben bunaldim. Bir kadin olarak bile yeri gelince öpmek bile istemiyorum. Kimsede beni seviyormu sevmiyor mu demez evde.
Sevilir sadece bunun ispati ya da gösterimi olmaz.
Esim beni seviyor e neler yapmadigini hic kafama takmiyorum.
Siz de öyle olun. Yani bu bir dert olmamali.
Bazen bir yere girince icimden geciririm ya icerden bana birsey alsa mesela hastayimdir ve ilgi bekliyorumdur. Hayatta aklina gelmez.
Sonra derim o erkek, ben herseyi düsünebilirim. Hormonlarla cevriliyim, o ise killa cevrili.
Rahat olun ya, seviyor mu seviyor. Bakisindan anliyorsan neler yapmadiginin bir önemi yok.

Surekli mic mic sevgi gösterileri ya da sarilmalar opmeler vs.bunlarin hicbiri olmadan da insan hayatini paylastigi adamin kendisini sevip sevmedigini gayet de tabii anlayabilir.yemek yapmayi birak yerken bile tek bir bakisindan,ses tonundan,gunluk hayattaki dokunmasindan ya da.
Herseyi gec gogsune basini yasla ve dinle..sevilmeyi hissetmek icin diger sevgi gosterilerine gerek yok,o duyacagin sey hayattaki en gorkemli konser...
'' aneeem ne konustum beee..

Bulmuşsun seven adamı
Hiç aklını bulandırma
Yok anam yok bu kadar olsaaa yeter

Öncesiyle kıyaslama bence eşin gayet normal.

Bizde sevgililik,nişanlılık döneminde araba kullanırken bile elimi tutardı.
Her gün kapıya çiçek ya da hediye bırakırdı.
O gamsız adam(eşim biraz umursamazdır) kaybetme korkusuyla defalarca ağladı da.

Sonra evlendik.
Her gün aynı şu şekilde bir sohbet oluyor ben eve önce geliyorum. O gelince hoşgeldin günün nasıldı derim,o bana der yemeğimizi yer.Haberleri izlerken yorumlarda bulunur sohbet ederiz.

Sonra o bilgisayarda film izler bende dizi.Ya da kitap okurum.
Günlük sohbetimiz 1 saat.

Dışarıda mutlaka elimi tutar.

Bazen gel aşkım sen der kendisi film izlerken dizlerine yatmamı ister.

Önceden resmen güreşirdik ama çocuk olduğu için bir şey olur korkusuyla dokunmuyor oynamıyoruz artık.

Arada bir yanaklarımı ısırır beni sinir etmek hoşuna gider çünkü.

Gece aynı saatte yatağa girer uyuruz en fazla hafta da bir gün o daha geç yatacaksa oturur.Öyle ayrı yatmış oluruz.

Beraber uzandığımızda genelde oğlum nasılmış bakalım der oynar bana sataşır. Sarılır 2-3 dakika sohbet eder sonunda da sırtımızı döner yatarız.

Eskiyle kıyaslayınca bende ölmüşüz biz diyorum ama bence normal bu kadarı.
Benim eşim konuşmayı pek sevmez,duymamazlıktan gelme özellikleri var,ne kadar beklentin az olursa o kadar mutlu olursun öyle söyliyeyim.

[QUOTE=" Hormonlarla cevriliyim, o ise killa cevrili.
[/QUOTE]

)

cok tesekkür ederim degerli yorumunuz icin, cok begendim.

Höykürerek güldüm. net.

Her akşam kapıyı ben açarım anahtarı olsa bile zile basar hoşgeldin derim öperim bazen o da öper bazen öpmez
Üstünü değiştirir salona geçer ben yemeği ayarlayana kadar tablette takılır
Mutlaka yemeği benden önce bitirir hatta ben daha yemeğe başlamamış olurum çocuğu besliyor olurum o çay demlesene der ya da kahve ister
Sonra tv izler ve yatar. Haftada iki yatmadan önce bir yanaşır o kadar
Ne muhabbet ne bir şey
Yemek hazırlamakmış karşılamakmış peh

Çocuğundan başka kimseyi bu kadar sevme

adam daha ne yapsın bende ancak bu kadar belli edebilirim sevgimi bence daha içten ve karakter meselesi kimisi sözleriyle kimisi davranışlarıyla belli eder benim eşimde devamlı şakalaşsın uğraşsın benimle gün içinde de öyle ama ben öyle değilim o da bana odun diyor :) ama yeterli bence kendimden biliyorum

peki bu huyunu degistirmeye calistinizmi hic? yoksa sizi rahatsiz etmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…