Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşiniz size yalan söyleyip bazı şeyleri saklar mı?ailesi veya başka şeylerle ilgili
Kattiyen.
Ne o, nede ben bir kere bile birbirimize yalan konusmuslugumuz olmamistir.
Veya gizli birsey yapmamisizdir.
Oda öyle, bende öyle, yalan olan yerde yokuz.
Arkadaslarimizi bile öyle seceriz. Yalan dolanla isimiz olmaz. Neyse ne.
keske konuyu açsaydınız neden bu soruya yöneldiniz benım eşim benden pek birşey saklamaz yanlısda yapsa anlayısla yaklastıgım için genelde anlatır pekde yalan söyleyemez cunku dogru söylerse onu öldürmeyecgımı bilir hep zamanından beri anlayısla yaklastım sende insansın hata yapabılırsın ama önemlı olan her zaman yaptıklarını dogruca biliyor olmam dedim bu acıklamalarla onu kendıme cektim ve sımdı birşey yapsa arkadaslarıyla haberim olur nerde gezdi yanında kim vardı hangı saatte nereye gitti eve gelınce ben sormadan söler hatuncugum su vakıt surda bu vakıt burdaydım der sunlarla oturduk yada gezdık sunu yaptık der bende öyleyim cunku. kredi türü birşey cekılcekse benden fikir alır cunku bende calısıyorum beraber ortagızdır evdekı herseye izinsiz pek birşey olmaz yapmayız ne ben nede o. böyle