Eşiniz sizi ailesine karşı korur mu ?

Korur elbette...soyle, yani ben yokken eger bi konu açilirsa biliyorum ki koruyor beni
sevgili kaynanam kiskançlik krizlerine girmeyi sever de...
ama benim oldugum bi zamanda bana laf gelirse, o anda tepki vermem ama illa ki zamanini seçer,o içimdekini soylerim.
bi kere esim doldurusa geldi, artik ne yaptilarsa hiç unutmam..esimde unutmayacak, ama annesinin soylediklerini degil, benim tepkimi asla unutmayacak eminim.

hiçççççç bir zaman korumadı en günahsız anımda bile ( zatende günahım yoktuki sanırım en büyük suçum hep susup sabretmek oldu( korumak eşinin desteğini görmek nasıl bir duygu kızlar......bana çok ütopik geliyor( zaten böyle yapmamış olsaydı şuan ayrı olurmuyduk(

haklıda haksızda olsam eşim beni korur .zaten korumasınada pek gerek kalmıyor ben gerekeni yapıyorum asla kendimi ezdirmem.-tatlicadiarzu-

o beni korurumu bilmem pekte sanmıyorum açıkcası daha öle bir durum olmadı ama ben kendimi korurum zaten esgeç gerisini..

valla benimde kayınvalidem ve görümcem hem kendi ailemi hem de eşimle olan mutluluğmuzu maddi ve manevi kaldıramazlar..

.benim kayınvalidemin annesi( 90 yaşında) o bile karışmaya laf sokmaya çalışınca
eşime şöyle bir bakarım. gözlerimden o an anlar susuyorum senin için dediğimi...

ve eşim gereken lafı verip ortamdan uzaklaşmamızı sağlar.

çünkü çok laf yediğim halde asla onlara karşılık vermedim.. sustum. tabiki eşimde bunu gördü.. ve beni çok savunur onlara karşı..

elbette korur zaten o da benı koruyup kollamazsa ne dıye evlıyım kı demı amaaa

ailesinin yanında bana ne kadar değer verdiğini özellikle gösterir, belki de o yüzden eşimin ailesiyle hiç sorun yaşamadım, çocuklarına kıyamıyorlar ve bana bir şey derlerse onun üzüleceğini çok iyi biliyorlar.

haklıysam tabikide korur.ama eşimin annesi ve babasını çok seviyorum haklıda haksızda olsam hep benim tarafımdalar eşim de etkileniyor daha şefkatli oluyor

sonuna kadar katılıorummm

savunmaz hiç birzaman hatta kardeşlerini ve onların çocuklarını bile benden üstün tutar her zaman ben altta kalırım yapacak bir şey yok ya bırakacaksın olmuyor ya da yola devam edeceksin
Allah benim gibi olanlara yardım etsin çok zor yaşayan ancak bilir bir de onlar ailemden der ben ailesinden değilmişim yabancıyım ya

9 yıldır koruyor zannediyordum ama onlara ayri gaz bana ayri gaz veriyormus oyle bi sistem kurmus artik is basa dustu kimseden hayir yok

ben kadınlığımla ve sevgimi göstermesini çok iyi bilerek eşimi benle ailesi arasında tercih yapamayacak duruma getirdim.
tercih tabiki de bennn
hayat bizim hayatımız, ailesine ne oluyormuş, tamam saygımız var ama , o kadar.
benim ailemi de karıştırtmam hayatımıza.
ama çoğu kadın baştan kabullenmiş yenilgiyi, sabırla bir hayat çile çekerek geçirilir sanıyorlar, haksız mıyım kızlarr ?

Allah razi olsun laf soyletmez esim bana.. cok seviyorummm ya canimm bebissiimm :))

Ne koruması susar bekler biraz sonra onların yanında şov yapar küser

Benim esimde korumaz. Ben en kucukleriyim bisey diyemiyorum der vesusar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…