• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz sizi gün için de kaç defa arıyor??

Hayır ben arada diyorum yani insan eşini aramaz mı hiç
merak etmiyor musun beni diye ama
Aramaya gerek yok zaten akrabalarının yanında çalışıyorsun aklım sende kalmıyor diyor:53::53:

bende senin kurduğun ilk cümleleri kurdum çok ama, o da bana sen neden aramıyorsun diyor off çok gıcık:47:

cnm benim eşimde hiç aramazdı. bende aramayı bıraktım. hiç ama hiç aramadım. elim telefona giderdi kaç kere geri bırakırdım . sonra baktım o beni aramaya başladı. şimdi her sabah tekmil verir gibi aynı saatte arar. birde iş çıkışında akşam arar :21:

sanada tavsiye ederim:34:
bende aramıyorum zaten eskisi kadar bişey soracak olsam arıyorum
ama kendimi zor tutuyorum:1:

ne biliyim bazen okadar gereksiz arıyorki ben zaten akşama kadar telefonlarlayım.bıkıyorum eve gidince ses dahi kaldıramıyorum beynim uyuşuyo.hatta dün çok güldüm akşam çıkıcaktım aradı marketteyim bişey istiyormusun diye bazı şeyler %50 indirime girmiş ,bende sayıyorum şunu al bunu al diye en önemliside tablet deterjanım bitti dedim.neyse akşam eve gittim poşette sadece peçete gördüm hani aldıkların dedim? :::::::::))))))e senle konuşana kadar bitirdi millet kalmadı dedi,bütün makineyi boşaltıp elimde yıkadım ama içimden nasıl kızıyorum hahhhaahhah

:1::1::1:
işinizde konuşma üzerine olunca sessizliği özlüyorsunuz, haklısınız da.
ama bu tablet deterja işi de fena olmuş:1:

bende senin kurduğun ilk cümleleri kurdum çok ama, o da bana sen neden aramıyorsun diyor off çok gıcık:47:
Benimkiside aynısını diyor
yada aklıma gelmedi falan diyor
ben bunun için tartışmıyorum onunla
önemsememeye çalışıyorum
ne yapayım ki bide bunun için mi didişelim
onun içinden gelmesi lazım benim zorlamamla olacak bişey değil bu

önemli bir şey yoksa aramaz.Niye aramamasına bu kadar tepki veriyorsunuz ki? Bana gayet normal geldi,sabah akşam sürekli konuşmaya ne gerek var?

eşim benım onu aramamdan yakınır bazen minimum 3-4 kez görüşürüz
çıkış saati çok telefonlaşırız
ne yiyelim nere gidelim ekmeği sen al ben alıyım filan :17:

önemli bir şey yoksa aramaz.Niye aramamasına bu kadar tepki veriyorsunuz ki? Bana gayet normal geldi,sabah akşam sürekli konuşmaya ne gerek var?

ona belli etmeden kendimi yiyorum doğru ama:52::52:
artık ben de sakin olcam bu konuda bayanlarımızın tecrübelerinden
faydalanıyorum:34:

Benim eşimde sürekli arıyodu artk 4-5 kere ario ve diyoki eskisi gbi aramıyorum dimi:))
Bazen bise oluo başlıo telde anlatmaya diyorm cancazm yüzyüze de konuşcagmz bseylr kalsn :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ona belli etmeden kendimi yiyorum doğru ama:52::52:
artık ben de sakin olcam bu konuda bayanlarımızın tecrübelerinden
faydalanıyorum:34:

cnm ilk zamanlar günde 3 sonra iki sonra bir:) ama aynen dediğin gibi kendimi yiyordum neyse ben onu hiç aramıyorum bir baktım adam aramaya başladı sonra dedim kendime bu işin çözümü buymuş tabi aramadığındada hiç niye aramadın demedim işin püf noktası bu:)ama emin ol zamanla hiç takmıyacaksın.............

aramiz iyiyse 2 kere
iyi degilse ya 1 ya hic

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Günde bir bazen ıkı ama sık sık whatsaptan yazısıyoruz ve her konusmamızın sonunda eger kavga etmemıssek mutlaka bırbırırmızı cok sevdığımızı soylyruz cok soylememelı mıyız acaba 3 yıldır bırlıkteyız 7 aydır evlıyız bastan berı hep boyleydı soylemezsek soylememeye alısırız o daha kotu galıba Ama ben onu çoook seviyorummm (aranıza yeni katıldım bu arada) :3:

Dört ya da beş. Aslında gün içinde ne yaptığına göre değişiyor. Bir yere çıkacaksa, gidecekse mutlaka arayıp söylüyor. Döndüğünde de aynı şekilde. Bazen birşey lazım olduğunda ya da birşey soracağında arıyor. Ama bunların dışında sadece konuşmak için dört beş defa arıyor.

ortalma 5
herhalde 100-150 mesajda yazısırız programdan

aynı iş yerinde çaışıyoruz ama farklı bölümlerde
3-4 kez arar veya yazışırız zaten :)

Arama miktarı onun ne kadar sevdiğini göstermez kii biz akşam iş çıkışı bir program yapıcaksak ya da gün içinde bişeyi (mesajda yazılmıcak kadar uzun bişeyi) paylaşmak için bazen sırf sesimizi duymak için ararız (en tatlısı da bu :1: ). Bence birbirinizi özlemeye vakit verin amaaaaaaa illa iletişim halinde olayım istiyorsanız da sevimli bir görüntü paylaşın mesela ya da yaramaz bi espri ;) bu sizin iletişiminizi sağlar :1::1:

günde 3 4 kez konuşuruz müstehcen yada aşk cümleleri kuracaksak watsup kullanıyoruz. ama ben gün içerisinde genelde çok konuşmak istemiyrum akşama konuşucak paylaşıcak bişeyler kalsın dimi :1:

Back
X