• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz sizi gün için de kaç defa arıyor??

İşi çok yoksa, günde 7-8 defa konuşuyoruz..
Yoğunsa birkaç kere.. Mesajlaşıyoruz, yine yoğunluğa göre değişiyor o da.. :69:

benimki her geçen gün azalıyor :47:
bu yüzden onu parçalamak istiyorum:27:
ama üzerine düşüyormuş gibi, niye böyle
niye şöyle sorgulamıyorum:25:

benımkide öyle iş yoğunluğuna göre 1 yada 2 kez arar ben ararım öğle arasında falan aramak istemiyorum ama tutamıyorum kendimi işte ama gün içinde mesajlaşıyoruz

şu son bir saatte 20 kere olmuştur heralde :26: akşama annesi gelcekmiş kaç oldu saymadım :19:

benim ki de acil bişey olursa arar eve ne alınacaksa dükkan alt katta özledikçe gelir eeve bi yüzünü göreyim der gider :16: kocişim

Ay sekerim nobet oluo olay oluo birde arabada uc kisiler o nedenle bir iki kez arar..
amaaaa watsaptan surekli mesajlasirik gnde 30 tane falan ee durmsdan arasada sıklirsn seninki kac kes arioda dert etmissin :6:

benim eşim gerekmedikçe aramıyor ( birşey lazım mı yada önemli bi şey söylemsi haricinde) bende aramıyorum. ama eşimin beni sevdiğini biliyorum. sonuçta aynı evi paylaşıyoruz akşamları başbaşayız akşama konuşucak bişeyler bırakılmalı bence sohbetimizi akşam yapıyoruz biz gündüz kocalar iş güç derdinde hem bizde ev işleri. bence bi sorun yok. ama nişanlı yada flört olsaydınız haklı olurdunuz.

günde en az bir kere arar bazen ben ararım
o arasın diye birşey yok
işteyken yoğun olduğunda mesaj falan atamaz
aramıyor beni sevmiyor mu diye düşünmek çok saçma geldi bana...

Benım eşim telefonla konuşmayı pek sevmez oyuzden günde bır kere arar,o aramada da hem halımı hatrımı sorar hemde bısey lazım mı onu sorar..bende tam aksine,gercı ıkıncı aramamda ne oldu bısey mı oldu dıye sorunca aradığıma bin pişman oluyorum.:26:

şimdi çok arayınca çok seviyor,az arayınca az seviyor,aramayınca sevmiyor mu oluyor:26:

eskiden tel yokken insanlar demek ki birbirini hiç sevmiyormuş:31:

Hic aramaz sabah evden cikar ne arar ne sorar aksam gelir hic konusmaz tv izler tel oynar yatar bazen diyorum bir gun olsem evin icinde ancak aksam gelir gorur herhal :(

ne ben ararim ne esim arar zaten esim sekiz alti calisiyor cok acil olmadikca eve gec kalmadikca aramam. zaten arayip ne konuscanki aksam yeterince cene yapiyoruz. esimle birbirimizi cok seviyoruz illede aramak gerekmez diye dusunuyorum aramiyor diye sevmiyor mu oluyor bana gore alakasiz gonullerimiz bir olsun dimi...

ne ben ararim ne esim arar zaten esim sekiz alti calisiyor cok acil olmadikca eve gec kalmadikca aramam. zaten arayip ne konuscanki aksam yeterince cene yapiyoruz. esimle birbirimizi cok seviyoruz illede aramak gerekmez diye dusunuyorum aramiyor diye sevmiyor mu oluyor bana gore alakasiz gonullerimiz bir olsun dimi...

kesinlikle haklısınız aramaması bi ölçü değilmiş meğer:26:

Hic aramaz sabah evden cikar ne arar ne sorar aksam gelir hic konusmaz tv izler tel oynar yatar bazen diyorum bir gun olsem evin icinde ancak aksam gelir gorur herhal :(

:14: hayır öyle deme, bak burda o şekilde olan birçok eş var
bende bu cvlarla kendimi motive ettim inanki

Back
X