Daha sen telefonla ararsan ikindi çayına da gelir.2.5 yıllık evliyiz gelirken ekmek al ya da bişey lazımmı diye araşırız öğlen eve yemeğe geliyo zaten 5te işten çıkıyo daha ne ariyim kafamı dinliyorum
Kız gelir zaten 2dkka evle iş arası öğlen zorla gönderiyorum git diye muhabbet şamata evde iş yapamıyorumDaha sen telefonla ararsan ikindi çayına da gelir.
Valla gözüm seyridiEşim 2 haftadır iş yerinde şef pozisyonuna geçti..akşam bile arayanlar oluyor..bu gece tartıştım en sonunda ben eski seni istiyorum diye..ya ben ya iş dedim..evet çok yoğun çalışıyor artık..benim tavırlarım yanlış mı sizce @aselimmm97 ?
Yoksa eşine sevgin mi azaldıMesaj atar ama aramaz.
Ben de aramam. Aklıma bile gelmez. Mesajına cevap bile veremiyorum.
Heh o zaman sizi tercih etsin. Ekmek yerine de faturaları kemirirsiniz artık. Yaş kaç pardon? Nedir bu prenses sendromu. Adam belli ki yoğun. Yeni şef olmuş. Yeni bir düzen kurmaya, kurduğu düzene insanları adapte etmeye çalışıyor, sözüm ona hayatı müşterek paylaştığı eşi de kapris yapıyor adamın yeterince sorunu yokmuş gibi. Çocukluk etmişsiniz. Anladığım kadarıyla eşiniz terfi almış. Tartışmak yerine terfi aldığı için ona destekçi olmanız lazımdı.Eşim 2 haftadır iş yerinde şef pozisyonuna geçti..akşam bile arayanlar oluyor..bu gece tartıştım en sonunda ben eski seni istiyorum diye..ya ben ya iş dedim..evet çok yoğun çalışıyor artık..benim tavırlarım yanlış mı sizce @aselimmm97 ?
En baştan beridir hiç aramadığım için eşim mukayese edemedi demek kiYoksa eşine sevgin mi azaldıBoleyn Kizi
neyse ki erkekler bazi kadınlar gibi paranoyak derecesine getirmiyor sevgi meselesini.
Al benden de o kadar.Sizi aramaması sizi düşünmediği anlamına gelmez ki. Farklı sebepleriniz varsa bu kanıya varmanız için bilemiyorum tabii.
Eşim de bana beni bütün gün hiç aramıyorsun herkesin eşi arıyor sabahları günaydın demiyorsun diyor dalga geçmek için. Ben uyuyor oluyorum o işe giderken çünkü.
Bu onu düşünmediğim anlamına gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?