Ya ben ya iş nedir?Eşim 2 haftadır iş yerinde şef pozisyonuna geçti..akşam bile arayanlar oluyor..bu gece tartıştım en sonunda ben eski seni istiyorum diye..ya ben ya iş dedim..evet çok yoğun çalışıyor artık..benim tavırlarım yanlış mı sizce @aselimmm97 ?
Eşim 2 haftadır iş yerinde şef pozisyonuna geçti..akşam bile arayanlar oluyor..bu gece tartıştım en sonunda ben eski seni istiyorum diye..ya ben ya iş dedim..evet çok yoğun çalışıyor artık..benim tavırlarım yanlış mı sizce @aselimmm97 ?
Katılıyorum ya ben ya iş demek çok saçma olmuş. Böyle bir şeyi sormamanız lazım ikisi aynı şeyler olabilir mi? Kaldı ki eşinizin işsiz biri olması sizi daha mı mutlu eder sizce evliliğinizde? Şef pozisyonunda oldu diyorsunuz ne kadar güzel işte buna mutlu olmanız gerekiyor çocuk değilsiniz, öyle değil mi?Ya ben ya iş nedir?
İkisi birbirine denk şeyler değil her şeyden önce.
Tavrınız elbette yanlış.
Sanırım çok gençsiniz ve aktif bir çalışma geçmişiniz yok.
Akşama kadar hiç konuşmayanlar varmış, bana göre ilginç...insan en azından merak eder bi sesini duymak ister
Bişey olsa zaten duyar. Ben duyarım. Kara haber tez duyulurmuş. Olacak olan onun aradığı saate mi denk gelecek, bikaç saniye sonrasindada olabilirAkşama kadar hiç konuşmayanlar varmış, bana göre ilginç...insan en azından merak eder bi sesini duymak ister
Bişey olsa zaten duyar. Ben duyarım. Kara haber tez duyulurmuş. Olacak olan onun aradığı saate mi denk gelecek, bikaç saniye sonrasindada olabilir
True LoveBenimkide gecen gün yeni telefon aldı onun için aradıbide hasta olmus askım ben soguk almışım bana çorba yaparmısın diye aradı bu kadar
13 seneyi deviricez, manita aşk dönemi harici nerdeyse hiç aramadıMerhaba bayan arkadaşlarım..eşiniz sizi gün içinde kaç kez arar? Bu konuşma nasıldır? Ne kadar sürer? Kaç yıllık evlisiniz? Biz eşimle 4 senelik evliyiz..ilk yıllar beni çok düşünür arardı..ama bu azaldı..Bu sizce sevgisinin eskisi gibi olmadığını mı gösterir?
Akşama kadar hiç konuşmayanlar varmış, bana göre ilginç...insan en azından merak eder bi sesini duymak ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?