eşiniz sizi il dışına anne babanızın yanına ne sıklıkla yollar..

imkanlar doğrultusunda canımız ne zamn gtmek isterse o zaman gdebiliriz ama kaldıki her ay gtmeye kalkıp 1 haftada kalınırsa o eşte artık sinir katsayılarını çoğaltabilir
her erkeğin böyle bir duruma izin verebiliceğini düşümüyorum ben

Yahu kızcağız her ay demiyo ki? Senede bir gidicem dediği an gönül koyuyomuş eşi. Mesafe de önemli değil bence sen o yolu göze aldıktan sonra...

arkdaşlar eşiniz sizi ailenizin yanına ne sıklıkla yolar. anne babanız il dışında olanlara soruyorum. eşiniz sorun edermi aile yanına gitmeyi yada gidip ne kadar kalacağınıza yada gideceiğiniz zamana eşinizin bakışı ne olmuştur sizlerin..
mesela her yıl istanbuldan doğuya ne sıklıkla gidilmesi daha doğrudur...

Eşim beni yollamaz, yollayamaz! ben ne zaman anneme gitmek istersem, maddi durumum uygunsa, annemi özlediysem giderim, canımın istediği kadar da kalırım... Buna karşıma hakkını eşime de vermem. Yok illaki karışacağım diyorsa aynı görüşme şartlarını ailesi içinde gözden geçirmesi gerektiğini hatırlatırım.

Gönül ister ki şu başlıklar "şehir dışındaki ailenizi ne kadar sıklıkla ziyaret edersiniz" şeklinde açılabilse. Umarım bir gün o da olur. 21 saat olsun olmasın bir bayram bu aileyle geçiyorsa diğer bayram da diğer aileye gitmek gerekir. İnsanlar torunlarını özler yazın bir süre gitmek gerekir. İzin almak zorunda olmanız üzücü. Allah vicdanlı eşler nasip etsin herkese.

ailemle aramızda 1-1,5 saatlik mesafe olmasına rağmen hafta da iki üç defa görüyorum çoğu zaman. şimdi sağlık problemleri nedeniyle ailemin yanında kalıyorum. ben dememden eşim söylüyor sağolsun gidelim diye onlara ne kadar bağlı olduğumu biliyor. arada şehir mesafesi olsa her ay olmasa da bayramda seyranda yıllık izinlerde gitmek tuhaf karşılanmaz sanırım. karşılanmamalıda diye düşünüyorum.

Eşim beni yollamaz, yollayamaz! ben ne zaman anneme gitmek istersem, maddi durumum uygunsa, annemi özlediysem giderim, canımın istediği kadar da kalırım... Buna karşıma hakkını eşime de vermem. Yok illaki karışacağım diyorsa aynı görüşme şartlarını ailesi içinde gözden geçirmesi gerektiğini hatırlatırım.

Peki durumlar tersine dönse, onun ailesi şehir dışında olsa, ben ailemi özledim gidip bir ay kalıcam dese ne dersiniz? İzin verme/alma olayına ben de karşiıyım ama ben istediğini yaparım bana kimse karışamaz da değil olay.

Peki durumlar tersine dönse, onun ailesi şehir dışında olsa, ben ailemi özledim gidip bir ay kalıcam dese ne dersiniz? İzin verme/alma olayına ben de karşiıyım ama ben istediğini yaparım bana kimse karışamaz da değil olay.

zırt pırt gitmenin bi manası yok yaa ne bileyim dediğim gibi 9 gün bayram tatili oluyo mesela, ben gidebilirim ama eşimi bayramda neden yalnız bırakayım ama bu durum karşılıklı olmalı tabi

zırt pırt gitmenin bi manası yok yaa ne bileyim dediğim gibi 9 gün bayram tatili oluyo mesela, ben gidebilirim ama eşimi bayramda neden yalnız bırakayım ama bu durum karşılıklı olmalı tabi

Katılıyorum ama işte baya hassas dengeler var burda. Bayram tatilinde 9 gün ailemde kalıcam sen istersen gelme dese bir erkek ne deriz? Kadınlar ve erkekler aile özlemede eşit midir değil midir? Erkek daha dirayetli mi olmalıdır?
Başlık beni de rahatsız etti ama ben cidden kimse bana karışamaz tutumunu anlayamıyorum. BUrda erkeklere verip veriştiriyoruz. Artık yeni bir ailesinin olduğunu farketmiyor diyoruz, annesinin evinden çıkmıyor diyoruz ama bir arkadaş haftada 3-4 kez ailemi görürüm diyor. Aynısını erkek dese bu ne ya deriz. Oooof çok zor.

aileme 1.5 saatlik mesafedeyim ama ayda 1 veya 2 ayda 1 görebiliyorum eşimin işi ve maddi durumdan dolayı. yeni evliyim ama eşim hiç tek göndermedi her seferinde götürdü 1 gün kaldık ertesi gün beraber geri döndük. Şimdi biraz evde bunaldığım için istersen annenin yanına götürüyüm biraz kal diyo ben kabul etmiyorum ama beni mi deniyo yoksa gerçek mi söylüyo orasını bilmiyorum tabi. Genelde anneme ısrar eder babam vefat ettiği için tek başına napacan gel yaza kadar kal burda bak kızın da sıkılıyo diye

Fark etmez, annesidir ne zaman isterse gider görür. Uygunsam ben de eşlik ederim, değilsem hasretini gidersin ana bu başka bir şeye benzemez. Tekrar söylüyorum ailemle iletişimime kimse karışamaz, yorum yapamaz.

Fark etmez, annesidir ne zaman isterse gider görür. Uygunsam ben de eşlik ederim, değilsem hasretini gidersin ana bu başka bir şeye benzemez. Tekrar söylüyorum ailemle iletişimime kimse karışamaz, yorum yapamaz.

Ben her şeyin ölçülü olması gerektiğini düşünüyorum. Kadın olsun erkek olsun annesine çok sık gidiyorsa karışılır yorum da yapılır. Karışılmaz dersem eğer burda eleştirdiğim aman ne anneci olmuş dediğim bir sürü erkek karşısında iki yüzlü olmuş olurum. Pozitif ayrımcılık yapmış olurum. Eşitlikten yana bir insan olarak durum tam tersine dönse ne yorum yapacaksam kadınlara da aynı yorumu yapıyorum. Misal kadın yazın 3 ay annemlerde kalıcam derse, kimse karışamaz diyemeyiz. Hastalık yada buna benzer bir durum yoksa 3 ay abartı bir rakam bence. Ya da her ay giderim bir hafta kalırım da öyle. İşte bu durumda ne kadar sıklıkla gitmek normaldir, kime göre neye göre soruları giriyor ki işin içine karar vermek çok zor.

Son düzenleme:
Aile faciasına davetiye çıkartmayın lütfen ..

Farkındaysanız eşine gideceğini önceden haber verdikten sonra harekete geçsin dedim bir anda ben gidiyorum eyvallah desin demedim.

Alt tarafı senede bir kere aile görmek aile faciasına neden olacaksa, o zaman her hakkını savunduğunda bir faciaya hazır olsun arkadaşımız. Ki aileyi senede bir kere ziyaret etmek gibi en basit haktan söz ediyoruz.

Ayrıca sizin kızınız eşi izin vermedi diye sizi ziyaret edemese, senede bir gün bile aman facia çıkmasın diye pısıp otursa üzülmez miydiniz? Ben kendimi arkadaşın annesi yerine koyup düşündüğümde çok üzüldüm.

Katılıyorum ama işte baya hassas dengeler var burda. Bayram tatilinde 9 gün ailemde kalıcam sen istersen gelme dese bir erkek ne deriz? Kadınlar ve erkekler aile özlemede eşit midir değil midir? Erkek daha dirayetli mi olmalıdır?
Başlık beni de rahatsız etti ama ben cidden kimse bana karışamaz tutumunu anlayamıyorum. BUrda erkeklere verip veriştiriyoruz. Artık yeni bir ailesinin olduğunu farketmiyor diyoruz, annesinin evinden çıkmıyor diyoruz ama bir arkadaş haftada 3-4 kez ailemi görürüm diyor. Aynısını erkek dese bu ne ya deriz. Oooof çok zor.

kadının da erkeğin de ana kuzusu olanı iyi değildir, annedir babadır kıymetlilerimiz tabiki, bende ailemden ayrılmamıştım evlenene kadar üniversite için bile başka bi ile yollamadı beni babam, sadece benim gitmem değil ailemin gelipte 3ay 5 ay kalmasını istemem annem 20 kasımda yanıma gelmişti 15 gün kalayım diyodu dedim anne 10 gün yeter sen geliceksin diye rapor alıcam işe gitmicem en fazla 10 gün alabilirim, yani ben ailemede bunu diyebilirim aynı şekilde eşiminde demesini beklerim, şimdi annem şubatta geliyim diyo e zaten ben şubat sonunda Ankaraya gidicem Allah kısmet ederse, ne gerek var yani

2-2.5 saatlik bir mesafede annemler eşim beni daha hiç yalnız yollamadı yollamaz da
ayda 1 defa birlikte gideriz 1 gece kalır geliriz o kadar

Son düzenleme:
evlı deılım ama erkek arkadasım benm aıleme 2 yse senın aılene 1 . benm aıleme 2 bayram gıdılıosa snn aılene 1 demişti gecenlerde. zoruma gıtmedı acıkcası
ablamı enıstem her ıstedıgınde getırıo yada yolluo ...

Esin yollamasi ne demektir yahu?
Ailenin yanina gitmek icin bile esden icazet mi alinmasi gerek?

Konu sahibi arkadasim önceki konularıni biliyorum
Cok esgudumlu yaşıyorsun. ..

Esini ihmal etmemek sartiyla gidilir de
esden izin almak falan ilginç.
Baslik bile evliliginiz hakkinda cok bilgi sahibi yapıyor. ..

benim babam uzak 3-4 saat suruyor
istedigimde giderim çocuklarin okulu izin verdigi surece tabi
ama annem yok, uvey anne yle zaman geçirecegime evimde oturrum :(
e$imede gidiyimmi demem, gitmek istiyorum derim ..

bende bu konuyu çok merak ediyordum :50:
ben evli degilim ama sevgilimin şehrinde yasayacagız evlendikten sonra, ailem çok uzakta olacak, ve geçenlerde konusu açıldı,
bana ne dese iyi, yılda bir kere gidersin, o zamanda beraber gideriz ben sensiz yapamam! çok ama çok bozuldum
bende kendi kendime diyordumki, yılda 2 kere giderim tek başıma ailemle rahat vakit geçiririm ama beyefendi bensiz kalamazmış, bakalım evlenince ne olacak

genel olarak erkekler gönülsüz bu konuda nedense...

bende bu konuyu çok merak ediyordum :50:
ben evli degilim ama sevgilimin şehrinde yasayacagız evlendikten sonra, ailem çok uzakta olacak, ve geçenlerde konusu açıldı,
bana ne dese iyi, yılda bir kere gidersin, o zamanda beraber gideriz ben sensiz yapamam! çok ama çok bozuldum
bende kendi kendime diyordumki, yılda 2 kere giderim tek başıma ailemle rahat vakit geçiririm ama beyefendi bensiz kalamazmış, bakalım evlenince ne olacak

genel olarak erkekler gönülsüz bu konuda nedense...

benmkıde benzer bı laf etti.evlenırsek saymamgelırım ben kafasına gore knussu n dursun

Back
X