eşiniz sizi nekadar düşünüyor

derin düşünme konusunda genelleme yapmamalıyız..çünkü benim eşim beni düşünür tabi bende onu ama her konuda..bence buda sevgi ve saygıyla alakalı....

bence erkekler de düşünür sever korur ama belli ediş tarzları bizimki gibi olmayabilir dogaldır yada belli edemeyebilir
genelleme yapılmamalı bence erkek kadın hepimiz insanız ve sevdiğimizi düşünürüz
benim eşim benim moralim bozuk oldugunda genelde bebeğm hasta oldugu zaman mıralim bozuluyor benden daha fazla üzülüyor
gözlerinde görebiliyorum dillendirmesine gerek yok

biz iki ayrı kişi değiliz. biriz biz. beni her zaman düşünür. kendi işi varsa erteler benimkine öncelik tanır. bu herşeyde böyle. çok seviyorum mehmet seni

benim eşim duygularını hep içinde yaşadığı için (kime faydası varsa bir kendi biliyor) ben pek hissetmem. ben ikimizin yerinede fazlasıyla düşündüğüm için o bu zahmete girmiyor. gerçi hakkınıda yememek lazım bazen düşündüğünü hissediyorum. ama benim için bu bazen az geliyor daha çok düşünsün.yanlış telafuz ettim düşünüyorsada bir zahmet daha çok hissettirsinnnnnn istiyorrummm. çok mu şey istiyorymmmmm

Ne yemem gerektiğini bile düşünüyor.Zorla, balık gibi faydalı olup yemediğim yiyecekleri yedirtiyor.Yazın bile Kordon'da üşürüm diye arabasında ceket bulunduruyor.Bunlar beni düşündüğünü gösteriyorsa ''evet,beni çok düşünüyor.''

vallahi benim kocacım da beni çok düşünür canım benim benim üzülmeme hiç kıyamaz ben ağlayım o da ağlar bir dediğimi iki etmez canım aşkım allah herkese benim eşim gibi bi eş nasip etsin

Bir erkeğin yaradılış gereği, kadınlar kadar ince düşünceli ve anlayışlı olmasını beklemek hayalcilik olur.
Ama bir erkek olarak eşimin bana karşı davranışlarından ve anlayışından son derece memnunum.

eşim beni benden çok düşünür,ben de onu ondan daha fazla düşünür üstüne düşerim.o benim nefesim her şeyim çünkü

benim eşim ilk önce annesini düşünür .annesinden fırsat kalırsa bi ara ben aklına gelirimmmmm.........senağlamasenağlamasenağlama
benm eşim sadece annesini olsa iyi bbasını ablasını eniştelerini yeğenlerini yani bütün akrabalarını benden önce düşünür ve benden önce onlara değer verir ben dıs kapının mandalıyım öle camasır falan asıyom işte napim hizmetçiyim ya ben ondan

Cok güzel yorumlar var, bazilarina cok güldüm. Yapmayin kizlar bazi erkekler düsünmüyor gibi gözüksede yinede sizi düsünüyorlardir eminim.
Vallahi hayatimda biri beni düsünüyorsa oda esimdir, sagolsun. Zira Elazigliyim ve 6 kiz 1 erkek olunce nedense annem babam, abimi pasalar gibi büyütüp, eeeee bizde ne yazikki(?) kiz dogmusuz ya, pek ilgilenen olmadi.
Onun icin annem ve babamdan görmedigim ilgi, sevgi, sefkat, saygi ve merhameti Allah`tan kocamda buldum. O benim herseyim, canim, nefesim ve hayatim veya Sezen Aksu`nun bir sarkisinda dedigi gibi kolum bacagim...

bence de erkeklerle ilgili genelleme yapmayalım erkeklerin bayanlar kadar duygularını göstermesini bekleyemeyiz biz daha duygusalız ve herşeyi sözle ifade etmeyi ve edilmesini isteriz ama erkekler öyle değiller her an seviyorum diyemezler ama davranışlarından hayatı paylaşırken sizi önemsemesindne yine de anlarsınız değer verdiğini. Benim eşim hem sevdiğini sürekli söyler hemde ilgilenir sanki bebekmişim gibi vitaminimi içmeden işe gitmez, ne seviyorsam alır yiywtim diye gözümün içine bakar biraz yüzüm asılsa yada öyle sansa ne oldu diye ısrarla sorar neşelendirmek için herşeyi yapar en önemlisi bana saygı gösterir ailesine ezdirmez ayrı bir aile olmayı başardık değer verdiğini her şekilde belli eder herkeste parmakla gösterir bizi nazar değmesin.. Oysa ben çok güzel biri değilim ve onun bana gösterdiği ilgiyi gösteremediğimi düşünüyorum çünkü eşimin ki inanılmaz ne yapsam onun kadar olamam...

Allah razı olsun bazen beni benden çok düşünür saolsun. Ama ben kadının görevi erkeği düşünmektir gibi bişeye inanmıyorum. Tabi ki bende onu düşünüyorum her şekilde, ama görev olduğu için değil onu sevdiğim için.

Bazen (ozellıkle evlılıgımızın ılk aylarında)
esım eve geldıgınde sessızce tv. ızler,
konusmak ıstemezdı.
Benımle ılgılı bır sorunu oldugunu dusundugum ıcın uzulurdum.
Sonraları bu halıme dayanamadı,
maddı sorunlar nedenı ıle kafasının mesgul oldugunu
ve uzulmemem ıcın benımle paylasmak ıstemedıgını ıfade ettı.
Buda benı dusundugunun bır sekılde gostergesıdır dıye dusunuyorum.
Ayrıca ıs ve egıtım konusunda da benı her zaman tesvık eder.
Karıyer yapmamı esım benden daha cok arzular.
Buda benı dusundugunu gosterıyor sanırım.
Yemek yemedıgımı gorunce, cocukmusum gıbı zorla yedırmeye calısır.
Hava serınledıgınde yıne cocukmusum gıbı ustume kalın gıysıler gıymem ıcın ıkazda bulunur.
O boyle yaptıkca kendımı kucuk bır kız cocugu gıbı hıssederım.
Ve bazen 'sımarık' oldugumu soyledıgınde,
'evet cunku ben senın bebegınım' der, yanına sokulur, yuzuyle oynamaya baslarım.
Ben onun bebegıyım, oda benım bebegım.
Ve ben koca bebegımı cok sevıyorum

çok sorumluluk sahibi her ayrıntıyı düşünür çok duygusal babamın vefatında sonra ölü yüzünü görmemi engelledi bunalıma girmemem için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…