• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz sizi sevdiğini söylüyor mu ?

bende eşimde her zaman söyleriz
çünkü çok sewiyoruz birbirimizi ve aşkımızın meyvesini

saolsunn benim eşimde sürekli söyler hatta benden çok söyler....en çoktaa seni sevdiğimi sakın unutma derr:)))

Benim eşimde bana hep söyler :utangac:
Eğer söylemediyse sen beni artık sevmiyorsun diye naz yaparım yine söylettiririm.:utangac:
Ama günde 50 kere söyleyeceğine 1 kere hissettirerek söylesin o bana 1 ay yeter.

Bu konuda arsızım ben... İllaki duyacağım. Haraketlerle filan anlatması yetmez.
Söyleyecek...
Sık sık söyler aşkım ve bende sık sık söylerim. Çok söylenince anlamı kalmıyor falan
sözlerinede gülüp geçiyorum. Çok duyuyorum, çok söylüyorum ve gayet anlamlı geliyor.

evet canım haklısın,
ben gülüyorum ama geçemiyorum yazıyorum hep kenara
gıcık adam:oklava:

eşim normalde hiç söylemez.. söylemeyide sevmez.. dün uzun bir aradan sonra söyledi üstelik hiç kimseye hiç bir söze inanmayan ben onun gerçekten beni sevdiğine inandım.

ne yalan soylıyım sıksık soylemez fakat herzaman belli eder zaten benim için yaptıkları yeter bana

zar zor söyler..Çok üzgünüm çoook
nedeni de şımarmayayım diyeymiş....tatlicadiarzu
halbuki söylese ne şımaracagımmm çocuk muyum bennn kafamçokkarıştı

çok sık söylemez ama çok aşık olduğunu bilirim,bakışları ve hareketleri zaten sevdiğini belli eder bu adam bana ve ben ona 21 yıldır aşığızŞeniz

biz her telefonu kapatışımızda bişe diyormusun hayatım deriz;karşıdaki mutlaka seni çok seviyorum der.bende seni çok seviyorum der kapatırız.onun haricinde evden çıkarken;arabadan inerken ve her mesajın sonunda gene tekrarlanır bu söz..
ama aramız naneyse..hiiiiiiççç iiişşşşşşşşim olmaz kendileriylen..

benim esimde seni seviyorum der ama genelde köseye sikistiginda,beni kirdiysa kendini affettirmek icin genelikle .ben hadi hadi seni sinir denirim

gun icinde mutlaka soyler ama eger beni uzecek bisey yaptiysa abartarak soyler....
ama o ``seni seviyorum`` dedikce ``ben hic sevmiyorum ``diyorum cunku beni uzuyo..

çok nadir söylüyor..evlemeden diliden düşmezdi..evlilik böyle bişey işte:oklava:tüketmek istiyorsanız evleninsenağlama

Back
X