Eşiniz sizi sevdiğini söylüyor mu ?

benim kocişte çok sık söylemez. oda bir önemi kalmıyor sıradanlaşıyor diyenlerden. işine mi gelmiyor yoksa orasını bilemem. ama ben duymakkkkkkkk istiyorummmmmm canımmmmmm

ı ıh soylemez kendısı duymak ıstedıgındede benı sevıyormusun dıye sorar herşey karşılıklı sev benı seveyım senı mısalı sen dıye sorarım

eşim hareketleriyle belli etmeyi sever ama ben ona sevgine inan mıyorum dediğim için çıldırır.
ama bir bayan kolay kolayda sevgine inan mıyorum demez değil mi..

benim eşimde çok sık söyler
hem ifade eder hem gösterir
bu konuda ben galiba biraz zayıf kalıyorum
çünkü bazen soruyor kendisi aşkım beni seviyormusun diye
bende tabiki seviyorum hemde çook sanki bilmiyormusun diyince
daha sık duymak isityorum diyor aşkım benim

beni sevdigini söylemesinden ziyade ,davranışlarından bana karşı tutumlarından ,ilgisinden anlarım beni sevdigini.o kelimeyi pek kullanmayız biztatlicadiarzu

benim tocam da çok nadir söyler sağolsun :(( ama ben her gün duymak istiyorum.anlatamıyorum adama yahu!! :oklava:

eşimle altı senemizi doldurcaz ve her konuşmamızda aşkumm seni seviyorum çok seviyorum seni yani her dk derr bu kişilikle alakalı benim babam hiç sölemez anneme ama sevdiğini biliyoruz olmadık anda bişey yapar....

bizde 2 yıllık evliyiz. özellikle üzgün olduğum zamanlar bana sarılır ve o büyülü kelimeyi söyler SENİ SEVİYORUM :asigim: zaten bunu sürekli dile getirir ama üzgünken söylemiside bi başka oliiii :icecream:

Bazen duymak iyi geliyor galiba bende zaten sürekli tekrar etmesini istemem huylanırım o zaman bir kabahatimi varda bu kadar söylüyor diye :)) ama arada da durup dururken demesini isterim yanii ama yok cımbızla laf alıyorum ağzından :)) gerçi yapısı gereği süslü kelimeleri pek sevmez yaa genede ne bileyim işte bunu diyorum ama kendimde öyle aman aman sevgi kelimesini pek kullanan biri değilim aslında :))
sanki benimkini anlattın çok nadir söyler oda kesin kavga etmişizdir ve sen beni sevmiyorsun demişimdir :1no2:

benim eşim söylemez hemde asla söylemez.ben soruncada dalga geçer gibi bakar.çok iğrenç bir durum.çıkarken nişanlıyken de benim söylemem için bişeymi diceksin derdi bende saf saf seni seviyorum derdim

Ne kadar zor bazı erkekler için seni seviyorum demek bazıları içinde nedense çok kolay ortası yok mu bunların ? :)

:D Canım,biz henüz 2 senelik evliyiz (yaklaşık:D) ve bugüne kadar her an her sn.sabah akşam Seni Seviyorum cümlesini söylüyoruz birbirmize çünkü hakikaten YÜREKTEN seviyoruz.ben sıkılmadım söylemekten ve duymaktan ve anladığım kadarıyla eşim de öyle..hhıı ilersini ALLah BİLİR..İnsan sevdiği birşeyi zikretmekten usanır mı hiç..Aksine söyledikçe canlanır hayat bulur bence..Erkeklerin deharbi seveni bu tü şeyleri luzumsuz bulmaz nce..Çünküü kalbine söz geçiremez ki...:) Hıı bi de daha 2 sene diyoruz ama ben başta nasılsa öyle devam edeceğine inanıyorum..ciddenn..daha ilk haftarda birbirlerini yiyenleri biliyorum:D aman ALLAH korusun..O yüzden evlilik ve evleneceğin kişiyi seçme olayı şakaya gelmeZ.sevgilerle..

tam 25 yıllık evlıyım eşim her gun senı sevıyorum der hemde fazlasıyla...
o demezse ben demem ..hatta senı sevıyorum canım der bende arkasından BENDE CANIM derım oda buna çok kızar nıyemı bende senı sevıyorum canım dıyecekmışım :utangac:sengözlerimebaksanab

benim esimde söyler hemde cok SIK hatta her gece yatarken iyi geceler der pesindende seni seviyorum hayatim der

çok şükür eşimde bana seni seviyorum der
öle söyleyemeyenlerden değildir
ama çok sıkda sölenmemesi gerekir bence
arada bi zölemesi daha çok hoşuma gider benim
sölemediği zamanlarda da belli eder zaten

Back
X