- 16 Eylül 2020
- 562
- 1.085
- 43
- Konu Sahibi Zor zannat
-
Asla peşini bırakma üstüne git ama çaktırmadan yap. Yalanın olması cok sakat. Yani o kadın kim ki onun için sana yalan söylüyor? Asla normalleştirilemez bi durum.
Servis varken senin arabana ne munasebet biniyor hayırdır? Servis olmasa iş yeri dağın başı vs olsa belki anlaşılabilir ama burda baska bi iş var geç olmadan el atmalısın.
Devamlı beraber gidip gelmelerini istemem ben de sonuçta eşim iş yerinin servisi değil. Yolunun üzeri olsa hadi neyse diyebilirim belki.Arkadaşlar merhaba ben 12 yıllık evliyim 2 cocugum var geçen yıl eşimin instagram mesajlarına bakarken iş yerindeki bir kadının senin araba kardeşim diyerek bir SMS yolladiğini gördüm eşime bu kadın bizim arabamiza mi bindi diye sordum eşim ne münasebet ne işi var bizim arabada diyerek konuyu yalanladı iş yerinden birini aradım ve bir aydan fazla bir süredir birlikte işe gidip geldiklerini öğrendim kadının evi eşimin yol üstü değil üstelik şirketin servisi var sonra eşime yalan söyleme gitmişsiniz dedim oda bana evet bir akşam araç yoktu bıraktım dedi yine yalan söyledi bir akşam diyerek sonra iş yerinde birini yarim saat bekliyordu bende bıraktım sana söylemek aklıma gelmedi hem ben herşeyi sana söylemek zorundamıyyım diyerek kendini savunmaya başladi bir aydan fazla Baska bir kadınla baş başa işe gidip geliyorsun ama bana söylemek aklına gelmez mi ya söylese de zaten böyle birşeye müsaade etmezdim siz ne düşünüyorsunuz
Yolunun üzerinde değilken güzergah değiştirip bırakmasını istemem kadın olsun erkek olsun. Özel şöför mü eşimNormalde ise gidip gelmeleri sorun değil ama sizin hayatınız icin normal olmayabilir bu. Eşiniz sizin iş arkadaşınızla, bir erkekle yakınlık kurmanıza, kankacım demenize ne tepki verir? Koca koca insanlar, kankacım nedir ayrıca?
Siz rahatsız oluyorsanız doğru düzgün konuşur, birşey yoksa bile size gıcık şekilde davranmaya devam etmez.
Kadini arayip tepki veririm diye söylemek istememişDevamlı beraber gidip gelmelerini istemem ben de sonuçta eşim iş yerinin servisi değil. Yolunun üzeri olsa hadi neyse diyebilirim belki.
Sizin durumunuzda ise beraber gittikleri halde eşiniz yalan konuşmuş ki bu çok şüpheli bir durum. Neden yalan konuşuyor ki bu noktada haklısınız
İnandırıcı değil. Sizin muhatabımız eşiniz. Siizn kızacağınızı bile bile bir aydır devam etmesi hiç normal değilKadini arayip tepki veririm diye söylemek istememiş
Kampa kimle gittiğinden emin misiniz peki?Asla sıkmıyorum konudan bir ay kadar önce erkek arkadaşlarıyla kampa gideceğini söyledi olur dedim alişverişini bile ben Yaptim yalan söylediğini anladim zaten ama videodan anlamiş olamazsın saçmalama kuruyorsun kafanda kız bana video atti diue arabama mi binmiş oluyor falan dedi kanitlamam lazimdi bir anlamda
Çok şükür iptal olmuştu gitmemişlerdi birde gitseydi acaba mi diye tam kafayi yerdimKampa kimle gittiğinden emin misiniz peki?
Belki de o kadınla gidecekti.Vlla ben cok işgillendim şimdi.Bir de el hareketi cekecek seviyede samimiyet bir ayda nasıl gelişmiş? Eşiniz bi bok yiyor takipte kalın.Çok şükür iptal olmuştu gitmemişlerdi birde gitseydi acaba mi diye tam kafayi yerdim
3 yıldır falan aynı iş yerindelermiş isterse 10 yıl olsun bu ne samimiyet diyorum bende kamp tanidiğim kişilerdi aslında hiç birşey aklıma gelmemişti o kadar güveniyordumBelki de o kadınla gidecekti.Vlla ben cok işgillendim şimdi.Bir de el hareketi cekecek seviyede samimiyet bir ayda nasıl gelişmiş? Eşiniz bi bok yiyor takipte kalın.
Yorumunuz için teşekkür ederim birşey sormak istiyorum eşinize yavrum kuzum süperman dese nah hareketi falan yapsa bu kadar samimi rahat bir insan olsa bile sorun yok diyebilirmiydinizzaten bindiği aşikar onda sorun yok ama bana göre değil arkadaşını aramak. Ben eşimin yüzüne bakarken yalan söylediğini anlarım zaten sonrasın da ona göre üstüne giderim. ayrıca bence eşinizi çok sıkıyorsunuz gibi, saklamasının nedeni bu bence haklı bir sebep değil ama ilişki bu şekilde yürümez bence ne kadar sıkarsan o kadar yalan olur bir ilişkide
ben sorun yok demedim zaten sanırım yanlış algılamak istediniz mesajımı ayrıca konuda bu mesajlar yazmıyorYorumunuz için teşekkür ederim birşey sormak istiyorum eşinize yavrum kuzum süperman dese nah hareketi falan yapsa bu kadar samimi rahat bir insan olsa bile sorun yok diyebilirmiydiniz
Yol üzeri değilse gereksiz tâbi,o kısmı atlamısım.Yolunun üzerinde değilken güzergah değiştirip bırakmasını istemem kadın olsun erkek olsun. Özel şöför mü eşim
Siz bunları mesajlardan mi görüyorsunuz?Yorumunuz için teşekkür ederim birşey sormak istiyorum eşinize yavrum kuzum süperman dese nah hareketi falan yapsa bu kadar samimi rahat bir insan olsa bile sorun yok diyebilirmiydiniz
Anladim canım peki kadin hiçbirşey den habersiz samimi davranışlara devam ediyor eşim de ona rahatsiz olduğumu fark etmesin diye kkankacim falan böyle konuşuyor bu noktada ne yapardın yada ne yapmalıymben sorun yok demedim zaten sanırım yanlış algılamak istediniz mesajımı ayrıca konuda bu mesajlar yazmıyor
ben bu durumda işyerinden birini aramanız yanlış dedim bu mesajları görünce eşimden hesabını sorarım başkalarına bunu hissettirip kendimi küçük düşürmem dedim . Kendini bilen biri kendisinin ve eşinin samimi olmadığını bildiği biriyle bu şekilde konuşmaz zaten
ben eşinize kızın yaklaşımının yanlış olduğunu size rahatsızlık verdiğini kardeşim dese de anlayacak birinin bunu çoktan anlayacağını demek ki kibarlıkla anlayamayacağını bu yüzden sohbeti kesip aynı işyerinde olduklarından sadece merhaba ve iş için konuşması gerektiğini belirtin empati yapmasını isteyin aynı şey size yapıldığında ne hissederAnladim canım peki kadin hiçbirşey den habersiz samimi davranışlara devam ediyor eşim de ona rahatsiz olduğumu fark etmesin diye kkankacim falan böyle konuşuyor bu noktada ne yapardın yada ne yapmalıym
Evet yavrum kuzum falan yaziyor arada karşim falan parmak hareketi yaptiklarini eşim söyledi ben ne münasebet bizim arabamiza biniyor diyince önce sen ne demeye çalişiyosun gönül ilişkisi var demek istiyorsun o benim bu hareketi yaptiğim basit biri demiştiSiz bunları mesajlardan mi görüyorsunuz?
Seviyesiz diyaloglar bunlar fazlasıyla.
Siz sorun ediyorsunuz ama eşiniz sizi zerre kadar takmıyor,.yine cicimli canımlı konuşuyormuş. Katlanılır birşey değil bu.
Yaa eminim öyledir.Evet yavrum kuzum falan yaziyor arada karşim falan parmak hareketi yaptiklarini eşim söyledi ben ne münasebet bizim arabamiza biniyor diyince önce sen ne demeye çalişiyosun gönül ilişkisi var demek istiyorsun o benim bu hareketi yaptiğim basit biri demişti
İşte bu zihniyetteki tipler kendi eşleri aynısını yapsa sadakatsizlikle itham edecek erkekler. Ama kendileri yapınca sorun yokArkadaşlar merhaba ben 12 yıllık evliyim 2 cocugum var geçen yıl eşimin instagram mesajlarına bakarken iş yerindeki bir kadının senin araba kardeşim diyerek bir SMS yolladiğini gördüm eşime bu kadın bizim arabamiza mi bindi diye sordum eşim ne münasebet ne işi var bizim arabada diyerek konuyu yalanladı iş yerinden birini aradım ve bir aydan fazla bir süredir birlikte işe gidip geldiklerini öğrendim kadının evi eşimin yol üstü değil üstelik şirketin servisi var sonra eşime yalan söyleme gitmişsiniz dedim oda bana evet bir akşam araç yoktu bıraktım dedi yine yalan söyledi bir akşam diyerek sonra iş yerinde birini yarim saat bekliyordu bende bıraktım sana söylemek aklıma gelmedi hem ben herşeyi sana söylemek zorundamıyyım diyerek kendini savunmaya başladi bir aydan fazla Baska bir kadınla baş başa işe gidip geliyorsun ama bana söylemek aklına gelmez mi ya söylese de zaten böyle birşeye müsaade etmezdim siz ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?