Eşiniz sizin haberiniz olmadan bayan iş arkadaşıyla birlikte işe gidip gelmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asla peşini bırakma üstüne git ama çaktırmadan yap. Yalanın olması cok sakat. Yani o kadın kim ki onun için sana yalan söylüyor? Asla normalleştirilemez bi durum.
Servis varken senin arabana ne munasebet biniyor hayırdır? Servis olmasa iş yeri dağın başı vs olsa belki anlaşılabilir ama burda baska bi iş var geç olmadan el atmalısın.

Normalde ise gidip gelmeleri sorun değil ama sizin hayatınız icin normal olmayabilir bu. Eşiniz sizin iş arkadaşınızla, bir erkekle yakınlık kurmanıza, kankacım demenize ne tepki verir? Koca koca insanlar, kankacım nedir ayrıca?
Siz rahatsız oluyorsanız doğru düzgün konuşur, birşey yoksa bile size gıcık şekilde davranmaya devam etmez.

Devamlı beraber gidip gelmelerini istemem ben de sonuçta eşim iş yerinin servisi değil. Yolunun üzeri olsa hadi neyse diyebilirim belki.
Sizin durumunuzda ise beraber gittikleri halde eşiniz yalan konuşmuş ki bu çok şüpheli bir durum. Neden yalan konuşuyor ki bu noktada haklısınız

Yolunun üzerinde değilken güzergah değiştirip bırakmasını istemem kadın olsun erkek olsun. Özel şöför mü eşim

Kadini arayip tepki veririm diye söylemek istememiş

Kampa kimle gittiğinden emin misiniz peki?

Çok şükür iptal olmuştu gitmemişlerdi birde gitseydi acaba mi diye tam kafayi yerdim
Belki de o kadınla gidecekti.Vlla ben cok işgillendim şimdi.Bir de el hareketi cekecek seviyede samimiyet bir ayda nasıl gelişmiş? Eşiniz bi bok yiyor takipte kalın.

Belki de o kadınla gidecekti.Vlla ben cok işgillendim şimdi.Bir de el hareketi cekecek seviyede samimiyet bir ayda nasıl gelişmiş? Eşiniz bi bok yiyor takipte kalın.
3 yıldır falan aynı iş yerindelermiş isterse 10 yıl olsun bu ne samimiyet diyorum bende kamp tanidiğim kişilerdi aslında hiç birşey aklıma gelmemişti o kadar güveniyordum

Yorumunuz için teşekkür ederim birşey sormak istiyorum eşinize yavrum kuzum süperman dese nah hareketi falan yapsa bu kadar samimi rahat bir insan olsa bile sorun yok diyebilirmiydiniz

Yorumunuz için teşekkür ederim birşey sormak istiyorum eşinize yavrum kuzum süperman dese nah hareketi falan yapsa bu kadar samimi rahat bir insan olsa bile sorun yok diyebilirmiydiniz
ben sorun yok demedim zaten sanırım yanlış algılamak istediniz mesajımı ayrıca konuda bu mesajlar yazmıyor
ben bu durumda işyerinden birini aramanız yanlış dedim bu mesajları görünce eşimden hesabını sorarım başkalarına bunu hissettirip kendimi küçük düşürmem dedim . Kendini bilen biri kendisinin ve eşinin samimi olmadığını bildiği biriyle bu şekilde konuşmaz zaten

Siz bunları mesajlardan mi görüyorsunuz?
Seviyesiz diyaloglar bunlar fazlasıyla.
Siz sorun ediyorsunuz ama eşiniz sizi zerre kadar takmıyor,.yine cicimli canımlı konuşuyormuş. Katlanılır birşey değil bu.

Anladim canım peki kadin hiçbirşey den habersiz samimi davranışlara devam ediyor eşim de ona rahatsiz olduğumu fark etmesin diye kkankacim falan böyle konuşuyor bu noktada ne yapardın yada ne yapmalıym

Anladim canım peki kadin hiçbirşey den habersiz samimi davranışlara devam ediyor eşim de ona rahatsiz olduğumu fark etmesin diye kkankacim falan böyle konuşuyor bu noktada ne yapardın yada ne yapmalıym
ben eşinize kızın yaklaşımının yanlış olduğunu size rahatsızlık verdiğini kardeşim dese de anlayacak birinin bunu çoktan anlayacağını demek ki kibarlıkla anlayamayacağını bu yüzden sohbeti kesip aynı işyerinde olduklarından sadece merhaba ve iş için konuşması gerektiğini belirtin empati yapmasını isteyin aynı şey size yapıldığında ne hisseder

Siz bunları mesajlardan mi görüyorsunuz?
Seviyesiz diyaloglar bunlar fazlasıyla.
Siz sorun ediyorsunuz ama eşiniz sizi zerre kadar takmıyor,.yine cicimli canımlı konuşuyormuş. Katlanılır birşey değil bu.
Evet yavrum kuzum falan yaziyor arada karşim falan parmak hareketi yaptiklarini eşim söyledi ben ne münasebet bizim arabamiza biniyor diyince önce sen ne demeye çalişiyosun gönül ilişkisi var demek istiyorsun o benim bu hareketi yaptiğim basit biri demişti

Yaa eminim öyledir.
Basit biri deyip sizin gözünüzde olayı küçük göstermeye çalışıyor.
Basit biri ama evine ters olmasına rağmen, şoförlük yapmış.
Sizin rahatsız olmanıza rağmen o basit dediği kişiyle samimiyeti devam ediyor. Kime daha çok değer vermiş oluyor şu durumda?

Ayrıca ortada bir basitlik var evet ama başı çeken eşiniz.

İşte bu zihniyetteki tipler kendi eşleri aynısını yapsa sadakatsizlikle itham edecek erkekler. Ama kendileri yapınca sorun yok neden? Çünkü ben yapmam, ben kendime güveniyorum blablaaaa bir sürü saçmalık sıralarlar. Biri yazmıştı işte iş arkadaşımız normalde çok samimi, eşinin yanında selam bile vermedi. Ne biçim eşi var bundan bile kıskanıyor diye. Bu tür durumlarda hep karşılaştığım şey şu oluyor, erkek kişisi eşini kısıtlıyor, iş hayatına karışıyor, bak ben çok sınırlıyım sen de ol diyor ama kendisi özel hayatında başkalarına karşı oldukça rahat davranıyor kazayla eşiyle birlikteyken karşılaşınca yüzünüze dahi bakmıyor. Millet de sanıyor ki karısı kıskanç, hayatı zindan ediyor. Halbuki adamlarda sorun. Binlerce var öyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…