- 24 Ocak 2021
- 13.001
- 29.862
- 548
- Konu Sahibi Zor zannat
-
Benim için büyük kavga sebebi, doğruyu söylese bu kadar kızmam..Arkadaşlar merhaba ben 12 yıllık evliyim 2 cocugum var geçen yıl eşimin instagram mesajlarına bakarken iş yerindeki bir kadının senin araba kardeşim diyerek bir SMS yolladiğini gördüm eşime bu kadın bizim arabamiza mi bindi diye sordum eşim ne münasebet ne işi var bizim arabada diyerek konuyu yalanladı iş yerinden birini aradım ve bir aydan fazla bir süredir birlikte işe gidip geldiklerini öğrendim kadının evi eşimin yol üstü değil üstelik şirketin servisi var sonra eşime yalan söyleme gitmişsiniz dedim oda bana evet bir akşam araç yoktu bıraktım dedi yine yalan söyledi bir akşam diyerek sonra iş yerinde birini yarim saat bekliyordu bende bıraktım sana söylemek aklıma gelmedi hem ben herşeyi sana söylemek zorundamıyyım diyerek kendini savunmaya başladi bir aydan fazla Baska bir kadınla baş başa işe gidip geliyorsun ama bana söylemek aklına gelmez mi ya söylese de zaten böyle birşeye müsaade etmezdim siz ne düşünüyorsunuz
bence kesin önünüArkadaşlar merhaba ben 12 yıllık evliyim 2 cocugum var geçen yıl eşimin instagram mesajlarına bakarken iş yerindeki bir kadının senin araba kardeşim diyerek bir SMS yolladiğini gördüm eşime bu kadın bizim arabamiza mi bindi diye sordum eşim ne münasebet ne işi var bizim arabada diyerek konuyu yalanladı iş yerinden birini aradım ve bir aydan fazla bir süredir birlikte işe gidip geldiklerini öğrendim kadının evi eşimin yol üstü değil üstelik şirketin servisi var sonra eşime yalan söyleme gitmişsiniz dedim oda bana evet bir akşam araç yoktu bıraktım dedi yine yalan söyledi bir akşam diyerek sonra iş yerinde birini yarim saat bekliyordu bende bıraktım sana söylemek aklıma gelmedi hem ben herşeyi sana söylemek zorundamıyyım diyerek kendini savunmaya başladi bir aydan fazla Baska bir kadınla baş başa işe gidip geliyorsun ama bana söylemek aklına gelmez mi ya söylese de zaten böyle birşeye müsaade etmezdim siz ne düşünüyorsunuz
Eşim bir iş arkadaşı ile ise gidiyor. Kadın iş arkadaşı ile. Bu benim için sıkinti değil.Arkadaşlar merhaba ben 12 yıllık evliyim 2 cocugum var geçen yıl eşimin instagram mesajlarına bakarken iş yerindeki bir kadının senin araba kardeşim diyerek bir SMS yolladiğini gördüm eşime bu kadın bizim arabamiza mi bindi diye sordum eşim ne münasebet ne işi var bizim arabada diyerek konuyu yalanladı iş yerinden birini aradım ve bir aydan fazla bir süredir birlikte işe gidip geldiklerini öğrendim kadının evi eşimin yol üstü değil üstelik şirketin servisi var sonra eşime yalan söyleme gitmişsiniz dedim oda bana evet bir akşam araç yoktu bıraktım dedi yine yalan söyledi bir akşam diyerek sonra iş yerinde birini yarim saat bekliyordu bende bıraktım sana söylemek aklıma gelmedi hem ben herşeyi sana söylemek zorundamıyyım diyerek kendini savunmaya başladi bir aydan fazla Baska bir kadınla baş başa işe gidip geliyorsun ama bana söylemek aklına gelmez mi ya söylese de zaten böyle birşeye müsaade etmezdim siz ne düşünüyorsunuz
Geçen ay başıma geldi. Iş yeri ve ev arası 40 km. Bir arkadaşla araba birleştirmesi yapalım bir gun icin dedik. Bir hafta onunla arabasıyla bir hafta benim arabamla gidelim diye planladık. Bir hafta gittik geldik ertesi hafta eşi izin vermediği için planı iptal ettik . Çünkü ben bekarım diye eşi rahatsız oldu sanırım. Sonra arkadaş profil resmini sarmaş dolaş eşiyle fotoları yaptı, durumlara çocuğuyla falan resimler yükledi.
Söyle düşündüm ben, eşini çok seviyor ve kaybetmekten korkuyor. Eşi de saygıdeğer biriymiş ki sözünden çıkmamış.
Neyse özgüvensiz bir davranış her türlü sizinki. Eşinizinki de güvenilmez bi tavır. Karşıdaki kadın da garip açıkçası. Evli biriyle bu kadar samimi olmadan önce eşiyle empati kurması lazımdı. Ben hiç kıskanç biri değilim ilişkilerimde ama iş arkadaşımın eşini anlıyorum ve rahatsız olmadım açıkçası.
Umarım yorumumun faydası olmuştur. Birebir yaşadığım bir olay çünkü.
Eşim bir iş arkadaşı ile ise gidiyor. Kadın iş arkadaşı ile. Bu benim için sıkinti değil.
Ama yalan soylerse bu çok sıkıntı. Asla devam etmem. Çünkü aptal yerine koymasının bir karşılıgi olmali
Fakat siz iş yerine sorduğunuz a gore belli ki eşinize güvenmiyor sunuz.
Üstelik bu kadınla birbirlerine nah hareketi yapacak kadar samimiler
Hicmi kiskanmiyormusun is arkadasini yahu
Videoyu gördüğümde hissettiğim kadının arabaya bindiğiydi çünkü mantik olarak insan binmediği bir arabayı başka arabayla kıyaslamaz defalarca sordum en son 1 akşam sadece dedi ama inanmadım tarihler tutmuyordu bir akşam olsa cidden sorun yapmazdım söylemedi diye ama bir ay insanin karisina söylemesi hiç mi aklına gelmez
Çok üstüne gittiğiniz için sizinle kavga etmemek için yalan söylemiş. Erkekler böyledir genelde. Siz makul olursanız yalan bulaştırmamış olursunuz evinize. Yanlış anlamayın sizi suçlamıyorum sadece yalan yüzünden elbette eşiniz düzgünce size ben arkadaşımı evine bırakıyorum senin yanlış anlamanı gerektirecek bir durum yok diye açıklama yapmalıydı. İletişiminiz hatalı karşılıklı olarak.
Yalan söyleyip, inkar etmesi bu yaptığı şeylerin yeni olmadığını gösteriyor. İlk değildi, son da olmayacak...! Artık yalan ve inkara alışmış biri o !Arkadaşlar merhaba ben 12 yıllık evliyim 2 cocugum var geçen yıl eşimin instagram mesajlarına bakarken iş yerindeki bir kadının senin araba kardeşim diyerek bir SMS yolladiğini gördüm eşime bu kadın bizim arabamiza mi bindi diye sordum eşim ne münasebet ne işi var bizim arabada diyerek konuyu yalanladı iş yerinden birini aradım ve bir aydan fazla bir süredir birlikte işe gidip geldiklerini öğrendim kadının evi eşimin yol üstü değil üstelik şirketin servisi var sonra eşime yalan söyleme gitmişsiniz dedim oda bana evet bir akşam araç yoktu bıraktım dedi yine yalan söyledi bir akşam diyerek sonra iş yerinde birini yarim saat bekliyordu bende bıraktım sana söylemek aklıma gelmedi hem ben herşeyi sana söylemek zorundamıyyım diyerek kendini savunmaya başladi bir aydan fazla Baska bir kadınla baş başa işe gidip geliyorsun ama bana söylemek aklına gelmez mi ya söylese de zaten böyle birşeye müsaade etmezdim siz ne düşünüyorsunuz
Yalan söyleyip, inkar etmesi bu yaptığı şeylerin yeni olmadığını gösteriyor. İlk değildi, son da olmayacak...! Artık yalan ve inkara alışmış biri o !
Tecrübe ile sabit. Gözünüz üzerinde olsun yine de.Biraz empati yapınca el hareketi falan yspmicam arabama almicam falan diyor özür diledi ama bilemicem Umarim sözünde durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?