Eşiniz sizin haberiniz olmadan bayan iş arkadaşıyla birlikte işe gidip gelmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim için büyük kavga sebebi, doğruyu söylese bu kadar kızmam..

bence kesin önünü

Eşim bir iş arkadaşı ile ise gidiyor. Kadın iş arkadaşı ile. Bu benim için sıkinti değil.
Ama yalan soylerse bu çok sıkıntı. Asla devam etmem. Çünkü aptal yerine koymasının bir karşılıgi olmali
Fakat siz iş yerine sorduğunuz a gore belli ki eşinize güvenmiyor sunuz.

Defalarca sorduğum halde ne münasebet ne işi var benim arabamda dedi sonra sadece 1 akşam biraktiğini söyledi ama 1 aydan fazla gidip gelmişler ve bu süreçte bana söylemedi söylese kabul etmezdim istemeyeceğimi düşündü diyelim bunu bile bile yapmasi bile sıkıntı üstte belirttim birbirlerine nah falan yapacak kadar samimiler konunun özgüvenle alakasi yok bana göre bu kadar samimi olmalar doğru değil şu olayi ben yapsam eminim kapının önündeydim ama ben iyileştirmeye çaliştikça anlatmaya çaliştikça üste çıkıyor

Videoyu gördüğümde hissettiğim kadının arabaya bindiğiydi çünkü mantik olarak insan binmediği bir arabayı başka arabayla kıyaslamaz defalarca sordum en son 1 akşam sadece dedi ama inanmadım tarihler tutmuyordu bir akşam olsa cidden sorun yapmazdım söylemedi diye ama bir ay insanin karisina söylemesi hiç mi aklına gelmez

Hicmi kiskanmiyormusun is arkadasini yahu

Aynı arabayla gidip gitmemesinin ne önemi var canım. Bu kadınla aynı iş yerinde çalışıyor. Aklından fesat düşünce geçen insan arabaya binmeden de işin görür. Benim eşim de sabahları yakın kadın arkadaşıyla gidiyor. Üstelik öğle yemeklerini paylaşıyorlar. Songüle de götürücem fazla koy ben dün ondan yedim vs muhabbeti. Benim de yakın oturan arkadaşım var servise binmek istemediğimde arıyorum arabasıyla gidiyoruz. Hiç lafı olmamalı böyle şeylerin ya.

Çok üstüne gittiğiniz için sizinle kavga etmemek için yalan söylemiş. Erkekler böyledir genelde. Siz makul olursanız yalan bulaştırmamış olursunuz evinize. Yanlış anlamayın sizi suçlamıyorum sadece yalan yüzünden elbette eşiniz düzgünce size ben arkadaşımı evine bırakıyorum senin yanlış anlamanı gerektirecek bir durum yok diye açıklama yapmalıydı. İletişiminiz hatalı karşılıklı olarak.

Aksine hiç üstüne gitmedim sakın bir şekilde sordum ama yalan söylediğini anlayınca nedenini sorguladım bu kadar samimisin ama benim bu kadından haberim yok eşiyim ben bu durumdan haberdar olmak benim hakkım bu kadar samimi olmalari rahatsiz edici boyutta özgüvenle alakasi yok kıskançlık hiç değil nah çekecekler yavrum kuzum diyip laubali olacaklar yetmezmiş gibi birlikte işe gidip gelecekler ama ben herşey den habersiz evde kocamı beklicem böyle bir dünya yok birşeyler patlak verdiğinde de yalanla üstü kapanacak hayır yani mesafe sart bu duruma

Eşim istediği herkesi istediği her yere götürebilir. Bana söyleyip söylememesi acayip dert edineceğim bi durum değil. Amaaaa yalan söyleyip hacca dahi gitmiş olsa arıza çıkarırım. Direk aldatıyor diye de yaftalarım. Yalan olmaz.

Yalan söyleyip, inkar etmesi bu yaptığı şeylerin yeni olmadığını gösteriyor. İlk değildi, son da olmayacak...! Artık yalan ve inkara alışmış biri o !

Biraz empati yapınca el hareketi falan yspmicam arabama almicam falan diyor özür diledi ama bilemicem Umarim sözünde durur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…