- 20 Kasım 2019
- 4.131
- 5.441
- 158
- Konu Sahibi Zor zannat
-
Yani ortada somut bişey var düpedüz yalan var siz tutmuş konu sahibindr kusur arıyorsunuz. Bide yetmiyor çok sıktığı için eşinin yalan söylediğini savunuyorsunuzzaten bindiği aşikar onda sorun yok ama bana göre değil arkadaşını aramak. Ben eşimin yüzüne bakarken yalan söylediğini anlarım zaten sonrasın da ona göre üstüne giderim. ayrıca bence eşinizi çok sıkıyorsunuz gibi, saklamasının nedeni bu bence haklı bir sebep değil ama ilişki bu şekilde yürümez bence ne kadar sıkarsan o kadar yalan olur bir ilişkide
Yapmiyor ya inadima yapar gibi kanka kankacim diye kınusuyor buna bile tepki verdim kadın soguk davrandiğini sanmasın diyeben eşinize kızın yaklaşımının yanlış olduğunu size rahatsızlık verdiğini kardeşim dese de anlayacak birinin bunu çoktan anlayacağını demek ki kibarlıkla anlayamayacağını bu yüzden sohbeti kesip aynı işyerinde olduklarından sadece merhaba ve iş için konuşması gerektiğini belirtin empati yapmasını isteyin aynı şey size yapıldığında ne hisseder
ben eşinin haklı olduğunu aman canım kocam demesini söylemedim zaten eşi hatalıYani ortada somut bişey var düpedüz yalan var siz tutmuş konu sahibindr kusur arıyorsunuz. Bide yetmiyor çok sıktığı için eşinin yalan söylediğini savunuyorsunuz. Bu aldatılan kadınlara bakımlı olsaydın, kocanı elinde tutsaydın vs gibi kafa yapılarındansınız sanırım hayret ediyorum bu tarz kadınlara.
Ne münasebet ya kendine değer veren bir kadın aldatanında yalan söyleninde karşı tarafın eksiklikleri ve karaktersizliği olduğunu bilir. Erkekleri öyle bir yüceltmişki bazı kadınlar hatalarını bile üstlenip kendini suçlayacak yer arıyor sürekli yazık.
Tamam olabilir hadi bi hata yapti 1 ay beraber geldi gitti sizden gizledi diyelim ve sizde bunu farkettiniz. En azindan tatli bir dille ozur dileyip birdaha yapmayacagini soylese goz ardi edilebilir. Ama yalan ustune yalan soyleyip ort bas yapmasi olmaz. Kabul edilemez diye dusunuyorum.Arkadaşlar merhaba ben 12 yıllık evliyim 2 cocugum var geçen yıl eşimin instagram mesajlarına bakarken iş yerindeki bir kadının senin araba kardeşim diyerek bir SMS yolladiğini gördüm eşime bu kadın bizim arabamiza mi bindi diye sordum eşim ne münasebet ne işi var bizim arabada diyerek konuyu yalanladı iş yerinden birini aradım ve bir aydan fazla bir süredir birlikte işe gidip geldiklerini öğrendim kadının evi eşimin yol üstü değil üstelik şirketin servisi var sonra eşime yalan söyleme gitmişsiniz dedim oda bana evet bir akşam araç yoktu bıraktım dedi yine yalan söyledi bir akşam diyerek sonra iş yerinde birini yarim saat bekliyordu bende bıraktım sana söylemek aklıma gelmedi hem ben herşeyi sana söylemek zorundamıyyım diyerek kendini savunmaya başladi bir aydan fazla Baska bir kadınla baş başa işe gidip geliyorsun ama bana söylemek aklına gelmez mi ya söylese de zaten böyle birşeye müsaade etmezdim siz ne düşünüyorsunuz
kadın soğuk davrandığını sanarsa sansın ne olacakmışYapmiyor ya inadima yapar gibi kanka kankacim diye kınusuyor buna bile tepki verdim kadın soguk davrandiğini sanmasın diye
ben eşinin haklı olduğunu aman canım kocam demesini söylemedim zaten eşi hatalı
ama neden yalan söyledi diye düşünürken birde bu da düşünülmeli hemen aldatılma vs değil
burada kafa yapımı anlatmaya çalışmayacağım size teşekkür ederim yorumunuz için ana
Baskıcı olsam evet bu açıdan düşünülebilir ama değilim söylese ben müsaade etmezdim servisle gitsin bize ne derdim ama eşim bana ilk önce sana söylemek aklıma gelmedi dedi bir ay bir kadini evinden al evine birak ama karina söylemek aklına gelmesin istemeyeceğimi tepki vereceğimi bildiği halde yapmasi daha yanlış yben eşinin haklı olduğunu aman canım kocam demesini söylemedim zaten eşi hatalı
ama neden yalan söyledi diye düşünürken birde bu da düşünülmeli hemen aldatılma vs değil
burada kafa yapımı anlatmaya çalışmayacağım size teşekkür ederim yorumunuz için
zaten eşiniz hatalı en başta zaten söylemeli normali bu konu bu değil ben sadece daha geniş baktım bu benim görüşüm ve bakış açık sizi kırmak yada hata aramak değil yanlış anlışdıysa kusura bakmayınBaskıcı olsam evet bu açıdan düşünülebilir ama değilim söylese ben müsaade etmezdim servisle gitsin bize ne derdim ama eşim bana ilk önce sana söylemek aklıma gelmedi dedi bir ay bir kadini evinden al evine birak ama karina söylemek aklına gelmesin istemeyeceğimi tepki vereceğimi bildiği halde yapmasi daha yanlış y
Kocan bi haltlar karıştırıyor. Aldattı diyemem ama bunun zemnini hazırlarken yakalanmışEvet yavrum kuzum falan yaziyor arada karşim falan parmak hareketi yaptiklarini eşim söyledi ben ne münasebet bizim arabamiza biniyor diyince önce sen ne demeye çalişiyosun gönül ilişkisi var demek istiyorsun o benim bu hareketi yaptiğim basit biri demişti
Çok tehlikeli sularda yüzüyor eşiniz. Dikkatli olun bu iş bu raddede kalmayabilirArkadaşlar merhaba ben 12 yıllık evliyim 2 cocugum var geçen yıl eşimin instagram mesajlarına bakarken iş yerindeki bir kadının senin araba kardeşim diyerek bir SMS yolladiğini gördüm eşime bu kadın bizim arabamiza mi bindi diye sordum eşim ne münasebet ne işi var bizim arabada diyerek konuyu yalanladı iş yerinden birini aradım ve bir aydan fazla bir süredir birlikte işe gidip geldiklerini öğrendim kadının evi eşimin yol üstü değil üstelik şirketin servisi var sonra eşime yalan söyleme gitmişsiniz dedim oda bana evet bir akşam araç yoktu bıraktım dedi yine yalan söyledi bir akşam diyerek sonra iş yerinde birini yarim saat bekliyordu bende bıraktım sana söylemek aklıma gelmedi hem ben herşeyi sana söylemek zorundamıyyım diyerek kendini savunmaya başladi bir aydan fazla Baska bir kadınla baş başa işe gidip geliyorsun ama bana söylemek aklına gelmez mi ya söylese de zaten böyle birşeye müsaade etmezdim siz ne düşünüyorsunuz
Çok haklısınız normal bir iş arkadaşı hakkında böyle konuşmaz kimseKocan bi haltlar karıştırıyor. Aldattı diyemem ama bunun zemnini hazırlarken yakalanmış
İşte bu zihniyetteki tipler kendi eşleri aynısını yapsa sadakatsizlikle itham edecek erkekler. Ama kendileri yapınca sorun yokneden? Çünkü ben yapmam, ben kendime güveniyorum blablaaaa bir sürü saçmalık sıralarlar. Biri yazmıştı işte iş arkadaşımız normalde çok samimi, eşinin yanında selam bile vermedi. Ne biçim eşi var bundan bile kıskanıyor diye. Bu tür durumlarda hep karşılaştığım şey şu oluyor, erkek kişisi eşini kısıtlıyor, iş hayatına karışıyor, bak ben çok sınırlıyım sen de ol diyor ama kendisi özel hayatında başkalarına karşı oldukça rahat davranıyor kazayla eşiyle birlikteyken karşılaşınca yüzünüze dahi bakmıyor. Millet de sanıyor ki karısı kıskanç, hayatı zindan ediyor. Halbuki adamlarda sorun. Binlerce var öyle.
İşkadın soğuk davrandığını sanarsa sansın ne olacakmış
eşiniz için değeri ne ki bu kadının öyle sancak böyle sancak diye düşünüyor
Yaptıklarının aynısını yapsam sence de yspiştırılacak etiket malum kelime olmaz mıSen de bul bi erkek kanka. Yaşamadan anlamaz kocan. Yaşat ona.
Olmaz. Aynen onun gibi salağa yatarsın. Kocandan ders al biraz, her şeyi biz mi söyleyelim? Ay bi de sana o...derse seni kankana söylerim deYaptıklarının aynısını yapsam sence de yspiştırılacak etiket malum kelime olmaz mı
Olmaz. Aynen onun gibi salağa yatarsın. Kocandan ders al biraz, her şeyi biz mi söyleyelim? Ay bi de sana o...derse seni kankana söylerim de
Valla kadına haddini bildirmemek için zor tutuyorum kendimi şeytan ara diyor da işteOlmaz. Aynen onun gibi salağa yatarsın. Kocandan ders al biraz, her şeyi biz mi söyleyelim? Ay bi de sana o...derse seni kankana söylerim de
Kadından sana ne ayol? Senin düşman içerde. Onu savarsın başkası gelir. Hepsini kocandan uzaklaştıramayacaksın. Akıllı ol.Valla kadına haddini bildirmemek için zor tutuyorum kendimi şeytan ara diyor da işte
Arabaya binip bir ay birlikte işe gidip gelmişler servis oldugı halde insan hiç tanımadiği bir kadının kocasının arabasına binerken hiç mi düşünmez bh kadın ya duyup rahatsız olursa diye yada instagram dan video atarken watsapdan yavrum kuzum yazarken kadın görse rahatsız olur demez mjKadından sana ne ayol? Senin düşman içerde. Onu savarsın başkası gelir. Hepsini kocandan uzaklaştıramayacaksın. Akıllı ol.
Elin kadını seni düşünmek ile mükellef değil. Seni kocan düşünecek.Arabaya binip bir ay birlikte işe gidip gelmişler servis oldugı halde insan hiç tanımadiği bir kadının kocasının arabasına binerken hiç mi düşünmez bh kadın ya duyup rahatsız olursa diye yada instagram dan video atarken watsapdan yavrum kuzum yazarken kadın görse rahatsız olur demez mj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?