Eşiniz sizin haberiniz olmadan bayan iş arkadaşıyla birlikte işe gidip gelmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani ortada somut bişey var düpedüz yalan var siz tutmuş konu sahibindr kusur arıyorsunuz. Bide yetmiyor çok sıktığı için eşinin yalan söylediğini savunuyorsunuz . Bu aldatılan kadınlara bakımlı olsaydın, kocanı elinde tutsaydın vs gibi kafa yapılarındansınız sanırım hayret ediyorum bu tarz kadınlara.

Ne münasebet ya kendine değer veren bir kadın aldatanında yalan söyleninde karşı tarafın eksiklikleri ve karaktersizliği olduğunu bilir. Erkekleri öyle bir yüceltmişki bazı kadınlar hatalarını bile üstlenip kendini suçlayacak yer arıyor sürekli yazık .

Yapmiyor ya inadima yapar gibi kanka kankacim diye kınusuyor buna bile tepki verdim kadın soguk davrandiğini sanmasın diye

ben eşinin haklı olduğunu aman canım kocam demesini söylemedim zaten eşi hatalı
ama neden yalan söyledi diye düşünürken birde bu da düşünülmeli hemen aldatılma vs değil
burada kafa yapımı anlatmaya çalışmayacağım size teşekkür ederim yorumunuz için

Tamam olabilir hadi bi hata yapti 1 ay beraber geldi gitti sizden gizledi diyelim ve sizde bunu farkettiniz. En azindan tatli bir dille ozur dileyip birdaha yapmayacagini soylese goz ardi edilebilir. Ama yalan ustune yalan soyleyip ort bas yapmasi olmaz. Kabul edilemez diye dusunuyorum.

Yapmiyor ya inadima yapar gibi kanka kankacim diye kınusuyor buna bile tepki verdim kadın soguk davrandiğini sanmasın diye
kadın soğuk davrandığını sanarsa sansın ne olacakmış
eşiniz için değeri ne ki bu kadının öyle sancak böyle sancak diye düşünüyor

Baskıcı olsam evet bu açıdan düşünülebilir ama değilim söylese ben müsaade etmezdim servisle gitsin bize ne derdim ama eşim bana ilk önce sana söylemek aklıma gelmedi dedi bir ay bir kadini evinden al evine birak ama karina söylemek aklına gelmesin istemeyeceğimi tepki vereceğimi bildiği halde yapmasi daha yanlış y

zaten eşiniz hatalı en başta zaten söylemeli normali bu konu bu değil ben sadece daha geniş baktım bu benim görüşüm ve bakış açık sizi kırmak yada hata aramak değil yanlış anlışdıysa kusura bakmayın

Eşinle senin arandaki güvene bağlı bu durum..ama araya yalan giriyorsa sıkıntı var demektir

Kocan bi haltlar karıştırıyor. Aldattı diyemem ama bunun zemnini hazırlarken yakalanmış

Çok tehlikeli sularda yüzüyor eşiniz. Dikkatli olun bu iş bu raddede kalmayabilir

Sen de bul bi erkek kanka. Yaşamadan anlamaz kocan. Yaşat ona.
Yaptıklarının aynısını yapsam sence de yspiştırılacak etiket malum kelime olmaz mı

Yaptıklarının aynısını yapsam sence de yspiştırılacak etiket malum kelime olmaz mı
Olmaz. Aynen onun gibi salağa yatarsın. Kocandan ders al biraz, her şeyi biz mi söyleyelim? Ay bi de sana o...derse seni kankana söylerim de

Olmaz. Aynen onun gibi salağa yatarsın. Kocandan ders al biraz, her şeyi biz mi söyleyelim? Ay bi de sana o...derse seni kankana söylerim de

Valla kadına haddini bildirmemek için zor tutuyorum kendimi şeytan ara diyor da işte

Valla kadına haddini bildirmemek için zor tutuyorum kendimi şeytan ara diyor da işte
Kadından sana ne ayol? Senin düşman içerde. Onu savarsın başkası gelir. Hepsini kocandan uzaklaştıramayacaksın. Akıllı ol.

Kadından sana ne ayol? Senin düşman içerde. Onu savarsın başkası gelir. Hepsini kocandan uzaklaştıramayacaksın. Akıllı ol.
Arabaya binip bir ay birlikte işe gidip gelmişler servis oldugı halde insan hiç tanımadiği bir kadının kocasının arabasına binerken hiç mi düşünmez bh kadın ya duyup rahatsız olursa diye yada instagram dan video atarken watsapdan yavrum kuzum yazarken kadın görse rahatsız olur demez mj

Gerekiyorsa iş arkadaşıyla beraber işe gidip gelebilir ama servis varken, yolunun üstünde bile olmayan biriyle birlikte gidip geliyorsa işkillenirim. Anlattıklarınıza göre aralarında seviyeli bir ilişki yok, fazlasıyla laçkalar. Eşinizin söylediklerine ikna olmuş gibi yapıp sessizce gözlemleyin derim.

Elin kadını seni düşünmek ile mükellef değil. Seni kocan düşünecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…