Eşiniz sizin haberiniz olmadan bayan iş arkadaşıyla birlikte işe gidip gelmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hicmi kiskanmiyormusun is arkadasini yahu

Söyle kadın başka biriyle gidiyormuş o kişiyi yarim saat beklemesin diye bırakmiş kadın eşime ya yine bu malı yarim saat beklicem demiş eşimde istersen ben birakayim demiş olay öyle gelişmiş tabi sadece eve bırakmsmiş işe giderken de almiş

Elin kadını seni düşünmek ile mükellef değil. Seni kocan düşünecek.
Çok doğru onca seye ramen hala kankaciği ama ne yazık ki oglum var down sendromu birde kızım kıyamıyorum ikisine de ona karşi da bitmedi aslında hiç birşey çok kızgınım kendini toplasın diye yırttım kendimi hala kankacim falan diyince kendimi kaybedecek noktaya geliyorum

Bana inandırıcı gelmedi. Yine de siz bilirsiniz.

Kotu niyet olmasa bastan yalan söyleme gereği duymazdı nettttt

Anlıyorum. Ama sakın kadını arayarak komik duruma düşme. Kendini münasebetsiz bir herif yüzünden paralama. Kendi haline bırak ne halt yerse yesin sen kendini guclendir, hiç kadına gidip saçını başını yolup da kocanın o pantolon durmayan kuru gtünü kaldırma.

Kotu niyet olmasa bastan yalan söyleme gereği duymazdı nettttt
22 yaşinda falandim ilk evlendiğimiz zamanlar aynı iş yerindeki başka bir kadina yavrum diyor diye tepki vermiştim yine aramamdan çekindiği için yalan söylemiş yahu yavrum dedi diye tepki veren kadin birlikte işe gidip gelmenizi nah yapmanizi nasil kadirsin ya bilmiyorum ne var kafayı yicem artik

Yavrum mu yaw bu adam zamparanın önde gideni.

Yok daha neler ya herşeyden once her şeyi sana söylemek zorundamiyim filan ne demek ya evli olduğunu idrak edememiş bu adam . İlişkinizi tepkilerinizi bilemem ama en azından karşınıza alıp ciddi bi konuşma yapın korkutun

Geçen ay başıma geldi. Iş yeri ve ev arası 40 km. Bir arkadaşla araba birleştirmesi yapalım bir gun icin dedik. Bir hafta onunla arabasıyla bir hafta benim arabamla gidelim diye planladık. Bir hafta gittik geldik ertesi hafta eşi izin vermediği için planı iptal ettik . Çünkü ben bekarım diye eşi rahatsız oldu sanırım. Sonra arkadaş profil resmini sarmaş dolaş eşiyle fotoları yaptı, durumlara çocuğuyla falan resimler yükledi.

Söyle düşündüm ben, eşini çok seviyor ve kaybetmekten korkuyor. Eşi de saygıdeğer biriymiş ki sözünden çıkmamış.

Neyse özgüvensiz bir davranış her türlü sizinki. Eşinizinki de güvenilmez bi tavır. Karşıdaki kadın da garip açıkçası. Evli biriyle bu kadar samimi olmadan önce eşiyle empati kurması lazımdı. Ben hiç kıskanç biri değilim ilişkilerimde ama iş arkadaşımın eşini anlıyorum ve rahatsız olmadım açıkçası.

Umarım yorumumun faydası olmuştur. Birebir yaşadığım bir olay çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…