- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Zor zannat
-
Hicmi kiskanmiyormusun is arkadasini yahuBenim eşim de 1 ay kadar bayan iş arkadaşıyla kendi aracıyla gidip geldi. Ben hiç kötü bir şey düşünmedim çünkü haberim vardı. Ve eşime güvenim tam. Ama haber vermeden yapsaydı bunu evet tepki gösterirdim. O yüzden mesaj içinde size hak verdiğim tek konu eşinizin yalan söylemesi..
Söyle kadın başka biriyle gidiyormuş o kişiyi yarim saat beklemesin diye bırakmiş kadın eşime ya yine bu malı yarim saat beklicem demiş eşimde istersen ben birakayim demiş olay öyle gelişmiş tabi sadece eve bırakmsmiş işe giderken de almişGerekiyorsa iş arkadaşıyla beraber işe gidip gelebilir ama servis varken, yolunun üstünde bile olmayan biriyle birlikte gidip geliyorsa işkillenirim. Anlattıklarınıza göre aralarında seviyeli bir ilişki yok, fazlasıyla laçkalar. Eşinizin söylediklerine ikna olmuş gibi yapıp sessizce gözlemleyin derim.
Çok doğru onca seye ramen hala kankaciği ama ne yazık ki oglum var down sendromu birde kızım kıyamıyorum ikisine de ona karşi da bitmedi aslında hiç birşey çok kızgınım kendini toplasın diye yırttım kendimi hala kankacim falan diyince kendimi kaybedecek noktaya geliyorumElin kadını seni düşünmek ile mükellef değil. Seni kocan düşünecek.
Bana inandırıcı gelmedi. Yine de siz bilirsiniz.Söyle kadın başka biriyle gidiyormuş o kişiyi yarim saat beklemesin diye bırakmiş kadın eşime ya yine bu malı yarim saat beklicem demiş eşimde istersen ben birakayim demiş olay öyle gelişmiş tabi sadece eve bırakmsmiş işe giderken de almiş
Bende inanmadım ama eşelemekde istemiyorum çok korkuyorum hissettiğim şey çok korkunçBana inandırıcı gelmedi. Yine de siz bilirsiniz.
Kotu niyet olmasa bastan yalan söyleme gereği duymazdı netttttArkadaşlar merhaba ben 12 yıllık evliyim 2 cocugum var geçen yıl eşimin instagram mesajlarına bakarken iş yerindeki bir kadının senin araba kardeşim diyerek bir SMS yolladiğini gördüm eşime bu kadın bizim arabamiza mi bindi diye sordum eşim ne münasebet ne işi var bizim arabada diyerek konuyu yalanladı iş yerinden birini aradım ve bir aydan fazla bir süredir birlikte işe gidip geldiklerini öğrendim kadının evi eşimin yol üstü değil üstelik şirketin servisi var sonra eşime yalan söyleme gitmişsiniz dedim oda bana evet bir akşam araç yoktu bıraktım dedi yine yalan söyledi bir akşam diyerek sonra iş yerinde birini yarim saat bekliyordu bende bıraktım sana söylemek aklıma gelmedi hem ben herşeyi sana söylemek zorundamıyyım diyerek kendini savunmaya başladi bir aydan fazla Baska bir kadınla baş başa işe gidip geliyorsun ama bana söylemek aklına gelmez mi ya söylese de zaten böyle birşeye müsaade etmezdim siz ne düşünüyorsunuz
Anlıyorum. Ama sakın kadını arayarak komik duruma düşme. Kendini münasebetsiz bir herif yüzünden paralama. Kendi haline bırak ne halt yerse yesin sen kendini guclendir, hiç kadına gidip saçını başını yolup da kocanın o pantolon durmayan kuru gtünü kaldırma.Çok doğru onca seye ramen hala kankaciği ama ne yazık ki oglum var down sendromu birde kızım kıyamıyorum ikisine de ona karşi da bitmedi aslında hiç birşey çok kızgınım kendini toplasın diye yırttım kendimi hala kankacim falan diyince kendimi kaybedecek noktaya geliyorum
22 yaşinda falandim ilk evlendiğimiz zamanlar aynı iş yerindeki başka bir kadina yavrum diyor diye tepki vermiştim yine aramamdan çekindiği için yalan söylemiş yahu yavrum dedi diye tepki veren kadin birlikte işe gidip gelmenizi nah yapmanizi nasil kadirsin ya bilmiyorum ne var kafayı yicem artikKotu niyet olmasa bastan yalan söyleme gereği duymazdı nettttt
Yavrum mu22 yaşinda falandim ilk evlendiğimiz zamanlar aynı iş yerindeki başka bir kadina yavrum diyor diye tepki vermiştim yine aramamdan çekindiği için yalan söylemiş yahu yavrum dedi diye tepki veren kadin birlikte işe gidip gelmenizi nah yapmanizi nasil kadirsin ya bilmiyorum ne var kafayı yicem artik
O da erkeğin o....Yaptıklarının aynısını yapsam sence de yspiştırılacak etiket malum kelime olmaz mı
Yok kadın eşime yavrum diyordu kadını aradım bende rahatsiz oluyorum dedim falanYavrum muyaw bu adam zamparanın önde gideni.
Yok daha neler ya herşeyden once her şeyi sana söylemek zorundamiyim filan ne demek ya evli olduğunu idrak edememiş bu adam . İlişkinizi tepkilerinizi bilemem ama en azından karşınıza alıp ciddi bi konuşma yapın korkutun22 yaşinda falandim ilk evlendiğimiz zamanlar aynı iş yerindeki başka bir kadina yavrum diyor diye tepki vermiştim yine aramamdan çekindiği için yalan söylemiş yahu yavrum dedi diye tepki veren kadin birlikte işe gidip gelmenizi nah yapmanizi nasil kadirsin ya bilmiyorum ne var kafayı yicem artik
Ya hu "yavrum" diyen eşiniz, kadını niçin arıyorsunuz ki?Yok kadın eşime yavrum diyordu kadını aradım bende rahatsiz oluyorum dedim falan
Yok ya yazamadım ben orada sanirim kadin yawrum diyorduYa hu "yavrum" diyen eşiniz, kadını niçin arıyorsunuz ki?
Eşiniz ve ilişkileri cok garip. Tek ayak üstünde 40 yalan atıyor gibi geldi bana. Ayrıca çapkın da bence.Eger ayrılmayı düşünmüyorsanız irdelemeyin iyice yüz göz olmayın.Yok ya yazamadım ben orada sanirim kadin yawrum diyordu
Hayır kıskanmıyorum. Mesafesini koruyacağına eminim ve şimdiye kadar güvenimi sarsacak herhangi bir davranışı olmadı eşimin.Hicmi kiskanmiyormusun is arkadasini yahu
Esine guvenirsinde karsi tarafa guveniyormusunHayır kıskanmıyorum. Mesafesini koruyacağına eminim ve şimdiye kadar güvenimi sarsacak herhangi bir davranışı olmadı eşimin.
Karşı taraf ne yaparsa yapsın eşimin içinde olmadıktan sonra bir şey olmaz. Kaldı ki kendi kaybeder. Adamı bu konular da boğmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.Esine guvenirsinde karsi tarafa guveniyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?