Eşiniz sizin tabağınızdan,çatalınızdan yer mi?

hazirann

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
102
0
0
İstanbul
Arkadaşlar benim sorum eşiniz sizin yediğiniz çataldan,tabağınızdan yer mi?Yoksa iğrenir mi?Ve iğreniyorsa sizin tavrınız ne olur?

Eşim benim tabağımdan, ben de onunkinden yeriz tabi ki...
Bunda iğrenecek bişey olduğunu da düşünmüyorum şahsen..
Öpüşürken iğrenmiyo da tabağımdan yerken mi iğrenecek... :icecream:

Yer evet ama bunu aliskanlik halinede getirmeyiz..

bana öpüsmekle,ayni catal kasigi kullanmak

ayni seymis gibi gelmiyor..

eşim benim tabağımdan yer çatal kaşığımı bardağımı kullanır ama ben kullanmam gerçekten bazen bana der öpüşürken iğrenmiyosunda neden yemiyosun die ama iğrenmek diil ya bende bilmiyorum ndenini ama içim almıyo napiimmmm

böyle bir durumla karşılaştım mı hiç hatırlamıyorum. sanırım gerek duymadık aynı tabaktan yiyip içmeye. olsaydı da sanırım yer içerdi, bende iğrenmem sorun olmaz....

farzı misal iğrenseydi de yapacak bir şeyim olmazdı, bir şey demez saygı duyar geçerdim. olabilir...

Yer evet ama bunu aliskanlik halinede getirmeyiz..

bana öpüsmekle,ayni catal kasigi kullanmak

ayni seymis gibi gelmiyor..

iyide şimdi detaya gireceğim üzgünüm, salya, tükürük, dil, diş vs. herşey birbirine girerken iğrenilmiyorda, çatal kaşıkta iğreniliyor. bana da bu manasız geldi... tabi yapana saygı duymak lazım ama ikisi de bence aynı şey........

Konu eger detaya inmekse bisiler yazdigimda kesinlikle hos olmaz

herkrezin kendi fikridir en dogrusu saygi duymak..

bence aynı şey değil,çatal kaşıktan yemek hafif kalıyor

kullanırız birbirimizin tabağını çatalını
ama ben sevgilimden başkasının tabağını çatalını bardağını hayatta kullanamam içim almaz, ama sevgilime karşı olmuyor öyle bişey. hatta çok sevdiğimiz bir dondurmacı var onun dondurmasını yerken kendi tabağımı bitirip onunkine saldırırım :roflol:
gerçi bardakta biraz sıkıntı çekiyorum, o kullanır hepsini de ben aynı bardağı kullanmamayı tercih ederim, hep ayrı bardak veririm kendisine
ama iğrenilse de bunda darılınacak gücenilecek bişey görmüyorum, o zaman bana annemin babamın da gönül koyması gerekirdi...

Bu soruyu sormamın nedeni etrafımda bu tarz olaylarla karsılastığım için...Vede bu sebeple herkesin yanında sorun yasandığını bile gördüğüm için..

Sözlümm yer hatta ağzımda ki sakızı bile alırr Çok sağlıksız ama iğrenmez..bense bardağından bile içemem :çok üzgünüm:

bizde de iğrenme olmaz...ha öpüşmüşün ha aynı tabağı çanağı kullanmışsın hiç bir farkı yok hatta öpüşmek daha beter bişi bence..tiksinene saygı duyarım ama bence saçma...

O da yer , ben de yerim. Çok doğal bir şey bu. Ama midesi kaldırmayanları da anlayışla karşılıyorum. :icecream:

Arkadaşlar benim sorum eşiniz sizin yediğiniz çataldan,tabağınızdan yer mi?Yoksa iğrenir mi?Ve iğreniyorsa sizin tavrınız ne olur?

Eşim benim tabağımda kalan yemeği bile yer bardağımdaki suyu bile içer ama,ben aynısını yapamam kusura bakmasın,midem kaldırmıyor çünkü....layhayhoy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…