Eşiniz sizin tabağınızdan,çatalınızdan yer mi?

tabiki kullanir benim catalimi kasigimi, kalan yemegimi yer.. bunda ne var ki.. igrenseydi alinirdim galiba, ben hic igrenmem askimin hicbirseyinden

yaz tatili için kayınvalidelerdeydik. e tabii haliyle uzak duruyoruz. bizimki geçen gün kaşığını saklamış aynı kaşıktan yemek için. özlemini öyle gidermeye çalışıyormuş adam. ama tabii kaynanam buna fırsat veredi hemen gidip yeni kaşık getirdi.... :)

Gerekirse ayni catali,kasigida kullaniriz ayni bardaktanda iceriz ayni sigarayi bile cekeriz :dance:naniknanik:roflol:

Kizlar ben çook tuhafim yaaa!!!!!
Esim tabagimdan da yer, kasigimdanda, bardagimdanda içer ama ben çatalindan yerim , kasigindan yemem :uhm:fisfisfis Arti ilginç olan tarfi çocuklarimin yedikleri içtikleri seylerin aslaa agzima koymam!!!! :dilcikar: Ne special kizim yaaa
:icecream:

herşeyi yaparken iğrenmeyecekte tabağımdan çatalımdan iğrenecek hali yok
sanırım eş değilde başkasından mı bahsediyoruz o benim eşim neden iğrensin

bütün yemekleri birbirine karıştıran,dişleri o an pis olan eşimin çatalını,bardağını kullanmam..
her yemekten sonra diş fırçaladığı için sorun olmuyor öpüşmek..
ama ben kullanmıyorum..sağolsun o da bu konuda benim gibi..

hehehehe helal bacım taşı gediğine oturtmuşsun sonuna kadar haklısın :lepi:

İğrenmek değil de;prensip meselesi..:dilcikar:
Artı çok şükür hepimizi ayrı ayrı kaşığı çatalı bilimum ihtiyaçları var ne gerek yani...sositososito
Hııı illa ki yememiz gerekiyorsa değerler ona göre biçilcesek de (!) yeriz..Bizim için bir sorun teşkil etmez ama bu elzem değil;normalde olmaz.:1no2:İkimizde titiziz ve dikkat ederiz;temizlik adabı açısındanşakkıdı;lakin dedim gibi;iğrenmek söz konusu olmaz katiyen..Şeniz

o benimkiyle yer ama ben yiyemem öpüşmek başka çatalını kaşığını kullanmak başka öpüşmekle çatal kaşık kullanmayı karıştırmayın lütfen
yiyen yer yeyemyen yemez
burda sadece bi başlık açılmış görüşler sorulmuş
herkes cevabını yazıyo
kalkıpta öpüşürken öpüşüyosunda çatalını bilmemnesini kullanırken tiksiniyosun demek çok mantıksız geldi bana şahsen

canlarim opusmek ne kadar dogalsa catal kasik bardak kullanmakda o kadar dogal bulasici bir hastalik yoksa varsa zaten opusmekde yasak olurrr

o benimkinden yer ama ben yiyemiyorum bişey oldugundan deil nebliyim alıskanlık yaawww

bende yerim eşimde yer aynı çatal kaşıkla nolacakki tiksinmekse öpüşmekte aynı hesaapp.bu görüşü ayrı diyeleri şaşıyorum

Elbette hem aynı tabaktan yiyip hem de aynı bardaktan içebiliriz... Eşim değil mi hiç sakınmam midem de bulanmaz... Hatta aynı diş fırçasını bile kullanırız olmadığı zaman...

yani insan deli gibi sevdigi hayatını birleştirdigi insandan tiksinirmi hiç bende evlenince yerim yani sorun yaratmam :) hehee

Ben evli değilim henüz aşkımla. Başkasının bardağından bile içemem ama onunla hiç ayrımız gayrımız yok. :asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…