Eşiniz sizin tabağınızdan,çatalınızdan yer mi?

O biz birbirimizin sakizini bile çiğneriz ne o benden iğrenir ne de ben ondan öyle şey olurmu o benim bitanecik kocam cogunlukla kendi tabagimi birakir onunkinden yerim o da benim ki daha mi tatli oluyo der vall ben cok seviyorum kocacimi çiğneyip verse bile yutarim ne olacakkii......hihoyyythihoyyythihoyyyt

iğrenmek şöyle dursun benim çok hoşuma giden bişey bu :1rolleyes:
bunu başlatan da ben olmuştum sevdiğim insana karşı :utangac: çatalımla yemekten alıp ikram ederek cokacimcoook sonra da devam edip gitti bu durum :jeyyar:
istemese tiksinseydi çok kırılırdım açıkçası :1closedeyes::çok üzgünüm:
gerçi ailemle de aynı bardağı kaşığı tabağı paylaşırım..gamyoncuiremsu

ama bunu öpüşmeyle kıyaslamak ilk bakışta birebir örtüşüyor gibi görünse de düşününce öyle değil gibi sanki CADIARZU bazı insanlar yiyeceği hususunda çok titiz davranmaktan yana olabilir :kahve:
kaydirigubbakcemile

hay allah emi ne aklıma geldi kzlar bu soruda benim kayınvaldem kayın babamın ne çatalı ne kaşıgı ne bardagı ne tabagı ile ne yer ne içer bende o tavrını gördükçe hep içimden geçirmişimdir acaba bunca sene hiçmi öpüşmediler ha kayınvaldem titizde degil sadece kayın babamdan yemiyor diger türlü herkezin tabagını kullanır

bende kullanırım eşimin bardağını tabağını sorun olmaz aramızda ama başkalarınınkinden asla ne su içerim ne bişey yiyebilirim kocamdan asla tiksinmem onun ayağının altını öperim ben be zaten tertemizdir benim kuzummm :)

sevgilimin çatalından da tabagından da yerim valla
niye tiksineyim ki onu çok seviyorum
inş bir ömür boyu beraber oluruz hep yerim

bende eşimde öyle denk düşerse düşünmeden kullanırız birbirimizin çatalını kaşığını ama tersi olsaydıda saygı duyar sorun etmezdim.bizim kızişkomuz yemez içmez kimsenin tabağından.kime benzemişki acabahihoyyyt

ben kocamın çatalını bıçağını kullanırım o da benimkini kullanır sormasına bile gerek yoktur hatta biz çikolata yerken birbirimizin ağzından bile yeriz hehehe:utangac:

bizde de problem yok. paylaşann? diye sorsrız birbirimize. aynı çatal, bıçak, çıtır, pıtlak herşeyi yeriz valla beraberce. öpüşürken bişey olmuyor da çatalı kaşığı paylaşırken ne olcekmiş ki?

bizde kullanırız birbirimizin kaşığını çatalını iğrenme söz konusu olmaz:asigim: ama kullanmayanada saygı dumak lazım her insanın bakış açısı farklı kimse kimsenin fikrini kabul etmek zorunda değil bunun için saygı duymak gerekir a.s ben kullanırım arkadaş kullanmayanıda yargılamam saygı duyarım a.s.

3 gün önce eşim benim sakızımı aldı çiğnedi
biliyorum çoğunuz ıyyyyyyyyy diyeceksiniz ama
benim hoşuma gitti

bende bagzı arkadaşlarıma katılıyorum eşimle yemeginide bardagınıda yani kısaca paylaşır yer içirez her ikimizde tiskinseydim öpüşme söz konusu bile olamazdı bayanlar biz eşlerimizle bir hayatı paylaşıyoruz çatalı kaşıgı neden paylaşmayalım :1hug:

aynen katılıyorum arkadaşım ağzına sağlık

ayy biz nişanlıyken bile aynı tabaktan yerdik eşim bize geldiği zaman ben ikimize bi tabak koyrdım onunda hoşuna giderdi evlendikten sonra çatal kaşık bardak hatta meyvelerimizi bile bazen ortak kullanırız bazen tabağımda kalan yemeği bile yer bu güne dek sorun olmadı eğer olsaydı zoruma giderdi ama saygı da duyardım insanlık hali ayrıca eşimi seviyorum böyle şeyler de sorun olmaz.olmamalı!bence.

ençokta ona servis yaparken bardağında ne varsa önce bi yudum ben alırım. hatta restorana bile gittiğimizde onun yemeğindede arada alırım. zaten ben almazsam o bana kendi eliyle verir
bi arkadaş ayağını bile öperim diye yazmız. evet bende öperim.
özellikle o daha fazla benim ayağımı öper. küçük ayaklım diye öper sever. benim de hoşuma gidiyor tabi.
bizim herşeyimiz ortak.
biz kuş gibiyiz birbirimizin ağzından da yer.
birbirimizin ağzınada besleriz.
:nazar:

kesinlikle yerizzz aslada tiksinmem
kaldıki peygamberimizinde (sav)de hadisi vardır bu konuda tam olarak nasıldı hatırlayamıyorum ama aşağı yukarı şöle bişeydi
birbirinize yemeklerinizden yediriniz bu eşlerin muhabbetini arttırı gibi
hem sonra benim servisimi kullanamayan bi insan Allah esirgesin yataklar düşsemm bi takımm ihtiyaçlerıma nasıl karşılık verecek
eşimin böle bişeyden iğrendiğini hissetsem çoookkkk üzülürdümmm samimiyetsiz gelirdi bana.......

bizde yeriz hatta eşimin çok hoşuna gider bu durum iğrenmeyiz birbirimizden :) ama sizin yazdıklarınızı yani iğrenenleri okuyunca kendimden iğrendim birden çünkü benim için karşımdaki insan kim olursa olsun eğer dişleri temiz ve beyazsa benim için hiç sorun olmaz kullanırım çatalını kaşığını bende çokmu miğdesizim ne :kahve:

ne ben ne de eşim ikimizde iğrenmeyiz hatta bazen mesela elmayı yada çikolatayı bi ısırır bi ben yani yada sır o yediri bi kendi yer çatalından aynı çatalla sonra bana verir o benim yarım eşim sonuncta bilmiyorum ben böle düşünüyorm

esin bu yaa baska bisi deilki, es demek diger yarin demek ha o ha sen, tiksinmek ne demek, ayni yataga giremezki insan tiksinse

Back
X