Eşiniz sizin tabağınızdan,çatalınızdan yer mi?

o benim herşeyim...
hiç ama hiç bişeyinden iğrenmem...
onu kendim gibi gördüğümden olsa gerek...
çatala kaşığa gelinceye kadar ne iğrencek şeyler bulunur ararsan...
marifet aramamakta.................:
1hug:

iyide şimdi detaya gireceğim üzgünüm, salya, tükürük, dil, diş vs. herşey birbirine girerken iğrenilmiyorda, çatal kaşıkta iğreniliyor. bana da bu manasız geldi... tabi yapana saygı duymak lazım ama ikisi de bence aynı şey........

laelaelaelaelaeO anki adrenalinde o saydığın detayların hesaplanabileceğini sanmıyorum. kaydirigubbakcemile3Normalde oturup düşünürsen ondanda midesi kalkabilir insanın ama dedim ya o an onun hesabını yapmıyorsun. Yemek yerken tabii daha sakinsin gözü takılabiliyor demekki insanın.

Bende eşimin tabağını, bardağını vs. kullanırım tabikii oda aynı şekilde. Bende çoğu zaman yemeğimi bitiremem o yer veya colam hep yarım kalır o içer. Ama biliyorumki ağzı, dişi temiz, bir hastalığı yok benimde öyle iğrenmek için bir sebep yok zaten birtek şeyden iğrensen evlilik kabus olur bırak tabağından, çatalından yemeyi.

öyle birseymız yoktur , daha dugunumuz olmadı ama sureklı der tek tabak tek çatal olsun masada 2.olmasın.. beni kendinden ayırma der :asigim:

bizde yeriz birbirimizden valla evlenmedik hala sevgiliyiz ama bilmem tiksinmem o da tiksinmez hatta benim bilmiyorum bazıları tiksinebilir dediğimden ama o benim sakızımı bile çiğnedi hehehehehe :):)

böyle bişey sözkonusu bile değildir ilişkimizde niye iğrenelimki biz birbirimizin herşeyiyiz..........

eşimin tabağından da,çatalından da yemek yer,su içerim...
o da aynısını yapar...
hasta olmadığımız sürece elbette,mesela şu anda grip olduğum için ben çok dikkat ediyorum,eşimin hasta olmasını istemediğim için her şeyimi ayrı tutuyorum...

biz de böyle bi sorun olmadı yeri geldi aynı tabağı da bardağı da kullandık yada çatal kaşık neyse.kendi çatalı ile benim ağzıma yada ben kendi kaşığımla onun ağzına içimden geldiği için sevgi ile bi yemek verince geri çevrilmesi olabilirmi..bu tabi ki insanı üzer eğer öpüşürken iğrenilmiyo sa bence de.yemekte de iğrenme olmaz aslında.ama gene de midesi kaldırmayana saygı gösterirdim bi daha da yapmaz dım.boşuna da üzülmezdim..ama mantıklı da gelmezdi.bu tarz mantıksız bişeyle örnek vererek misalde gösterebilirdim ona.sakın sorma mesela ne diye yeminle şu an aklıma gelimiyo ama düşün mutlaka çıkar bişey.ama gene aynı düşünce deyse hiç uzatma..kendini üzüyosan bunun için boş bişey ya canına değmez emin ol.allah daha büyük üzüntüler vermesin esas.keşeke sorunlar hep böyle olsa::)

sevgiyle kal iyi geceler...

ben onun çatalından yerim oda benim çatalımdan yada kaşığımdan bazen bardağımda kola kalır hüppp diye içer iğrenmeyiz yani :))))

eşimden başka kimsenin bardağından su içemem çatalını kullanamam kendi ailemininkinide kullanamıyorum susuz kalmayı tercih ediyorum

tabiiki birbirimizin çatalını bardağını kullanırız.hiç huylanmayız yaniiŞeniz

ne ben tiksinirim ne de o.
ikimizde birbirimizin çatalını bardağını kaşığını kullanırız. benim daha çok hoşuma gidiyo. hem öpüşürken tiksinmioruzda ağzının değdiğinden mi tiksincez

ne ben tiksinirim ne de o.
ikimizde birbirimizin çatalını bardağını kaşığını kullanırız. benim daha çok hoşuma gidiyo. hem öpüşürken tiksinmioruzda ağzının değdiğinden mi tiksincez

çok aradım ama gözüm bulamadı alkışlama ikonucokacimcoook

tabiki yer sonrada beni yer ne var bunda catala sadece agzim degiyo ama o benim baska yerlerimide yiyor kocam degilmi yediririm ne var bunda kizlar

valla benımkıde yer bende onun catalından veya tabagından yerım bunda kendıme gore ıgrenıcek bısey bulamıyorum tabıkı herkesın sahsı fıkrı ama ben esımle gerekse herzaman aynı yemekten veya aynı catal kasıktan yemek yerımmm

bende eşimin kasıgını catalının bardagını kullanırım ...ama baska hiç kimsenin degil eşimde öyle... eee biz birbirimiz için yaratılmısız bir hayatı paylasıyoruz kasık catal paylasmak ta laf mı ...dimi ama:))

eşimde bende birbirimizin çatalı-kaşığı-bardağını hatta sakızını bile çiğneriz tiksinmek gibi bişey hiç hissetmedim düşünmedim ama herkez tiksinmeyecek diye bişey yok.

Back
X