Esiniz sizinle oturup dizi izler mi ?

Birlikte izlediğimiz dizilerde var :1closedeyes:
Eğer eşimin beğenmedi bir dizi izliyorsam şayet o da pc de takılır. gamyoncuiremsu

özellikle yaprak dökümünü izler evde olduğu zamanlarda.nöbette veya görevdeyken bana sorar şu naptı buna noldu die -tatlicadiarzu- avrupa yakası da öyle.sonuç olarak izler yani.eli mahkum hele bi izlemesin :CüvCüv: bende oturup maç izliom onla :lepi:

Ne guzell. Benim esimde izliyor benimle.

Ama gecenlerde arkadasima misafirlige gittimizde..kadincaz izledigi diziyi acti kocasi oofff bu ne yaa diyip odadan cikti..bende noldu dedim arkadasima..herzaman boyle bu dedi..sastim kaldim..Bu sebeble boyle bir soru sordum.

Birlikte izlediğimiz dizilerde var :1closedeyes:
Eğer eşimin beğenmedi bir dizi izliyorsam şayet o da pc de takılır. gamyoncuiremsu

aynen canım benimkide sevmediği dizi varsa pc ye takılır ama aradada çaktırmadanda takip eder yandan yandan bakarak.kaydirigubbakcemile5

biz beraber izleriz ortak karar veririz genelde hem fikirizdir ya da benim sevdigim bi diziye sonradan onuda baglarım kaydirigubbakcemile

maç varsa da gene beraber izleriz kaydirigubbakcemile5

akşamları tek beraber oldugumuz saatler bu saatler ne de olsa :içelim: :jeyyar:
bazende bişiy bulamazsak tv.de ya ps2'de maç atarız. ya da ben pc o ps2 öyle takılırız.mirmirmirmir ha bi de lsot dvdleri var tükettik gerçi de şimdide piramit belgeseleri arıyorum şutarafagitti

Elveda rumeliyi birlikte izleriz

bunun tam tersini yaşıyorum yazıkki sevgilim tv izlemeye bayılıyo ben isyan etmeye başlıyorum mecburen kumandayı ele geçirip kapatıyorum:jeyyar:​

çok dizi izlemem ben.
kurtlar vadisi ve avrupa yakası var.
onları da beraber izliyoruz.

Ne o benimkine karışır ne ben onunkine.. Beraber izlediğimiz zamanlarda olur. Sevmediği dizileri seyrediyorsam da bir şey demez başka iş yapar...

aman izlemez nerde gördüğü zamanda bu kimdi yok bunun kocası bumu aaman of ona cevap vermeden diziyi seyredeme bile hıh

benim eşimde izlerr mesela bugün aşk-ı memnuyu izledikkkaydirigubbakcemile3eşimde yabancı sinema izlediği zaman bende izlerimm:içelim:

şimdılerde gece nobetlerı oldugundan tv benım..
gece nobetlerı olmasada beraber vakıt gecırsek hafıften bırbırımızı kızdırsak bırbırımıze hı yapsak:)
aaaf af

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…