Esiniz sizinle oturup dizi izler mi ?

onun tercihi genelde yabancı sinema ve tabiki kurtlar vadisi...evde olduğu vakitte yaprak dökümü hariç hiçbişey izletmiyo elinden gelse onuda izletmicekte cıngar çıkarıyorum zorla alıyorum kumandayı elinden ...

sadece kurtlar vadisini birlikte izleriz
biz genelde dvd film izlemeyi tercih ediyoruz

bak bu konuda iddia ediyorum nerdeyse en iyi yaptığımız şey bu....işimi hemen toparlayıp yanına oturur seyrederim...kaynanamlar gelince pek mümkün olmuyo malesef bi tarafım yer görmüyo çünkü sayesinde...yemekten sonra önüne çay neyin koy bakım yap sesi çıkmaz canımın içimin birlikte tv dvd seyrederiz.

izler ben ne izlesem onu izler :asigim:
sadece persembelerı sorun yasıyoruz o kurtlar vadisi bense butun gece kanal d dekı dızılerı ızlemek ısıtıyorum:dilcikar:
en sonunda solugu salonda alıyo kendılerı:smiley-cool:

eşim benden ayrılmaz zaten ben ne yaparsam oda yapar biz hep beraber dvd izliyoduk ama çocuk oldugu için ona zaman kalmıyo bölünüyo ama tüm dizileri izler benle şimdi aşk yakara sardı bazen diziyi bırakıp yanıma bile gelmediği oluyo dizi bitsin bekliyozbenim tatlım o yaaa ben ne yaparsam yapıyo napsın yoksa dayagı yiyoklava::sm_cool:

Dogruyu söylemek gerekirse, ne o dizi izler ne ben ...

Benim evde zaten bir yigin islerim oluyor, yada kizimla cok mesgul olurum, yada cogu zaman oyun aktiviteleri yapariz, sadece tv de olan radyoyu acariz ve ücümüz birlikte kizma birader, veyahut satranc vs. oynariz ...

Böylelikle birbirmizle paylasimimiz artiyor ve daha güzel oluyor bence kaydirigubbakcemile5

hatirla sevgiliyi izlerdim bi.. oda bitti zaten, onu severdi izlerdi benle

simdi elveda rumeli ve avrupa yakasi var baktigimiz.. izlemek istemediginde pc ye takilir, ve aradabirde elestirir oyunculari, bana sorar kim kimin nesi diye =)

Izler vallahi
zaten bizim pek izledigimiz bir dizi yokki, yaprak dokumu var illa ki...onada alisti )
her aksam program olabilir bizim evde çarsambadan hariç
ama izlemek istemesede, ugrasacak seyler bulur, benide rahatsiz etmez
ay bu huyunu çok seviyorum iste yaa
aferin onaaa

kurtlar vadisi hariç hiçbir diziyi birlikte izlemeyiz
ben izlerim oda akşam pc başında olur,
ee bütün gün ben başındayım birazda ona müsade edeyim:roflol:

Izleriz eger mac yoksa, ama mac olsa ben zaten maci izlerim onunla....pazartesi, arka sokaklar ; sali, ipsiz recep emice ; carsamba (bazen), yaprak dökümü ; persembe, Ask-i memnu....geri kalan günlerde diger program türleri....

evet ama yanlızca onun takıp ettıklerını..
kurtlar vadısı ve adanalı gıbı..şakkıdı

İzleriz tabikikaydirigubbakcemile5
Hemde onun sevdiği dizi olsa bile beni kırmamak için,benim sevdiğim diziyi seyreder garibim benim yaaa:jeyyar:

eşim evdeyse zaten ondan ayrı bişey izlemem,o da benden ayrı izlemez.
maç izliyorsa ,izlemsem bile yanında otururum,başka iş yaparım.
dizi izlersek de beraber avrupa yakasını izleriz,güleriz...

onun sevdigi dizilere beraber bakarıss okadar eger hosuna gıtmedıyse pc basında takılır ,ben bakarım dizime annemlerın yanında ancak okadar ,kendı evımızde olsak banada izlettırmez ,benle ilgilen der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…