Esiniz sizinle oturup dizi izler mi ?

genelde bu konuda sorun yaşamayız aynı dizileri severek izleriz.özellikle cnbc- e nin dizilerini.hele bir ay önceye kadar lost un dört sezon bölümlerini netten izledik.şu an merakla beşinci sezonu bekliyoruz.herkese tavsiye ederim.TNT de şu an her pazar ve pazartesi yayınlanıyor.ancak daha ikinci sezon onuda izliyoruz.ve tabikide AVRUPA YAKASI dünki bölümünde yerlere yattık.GÜLSEYE VE BÜTÜN OYUNCULARA yürekten teşekkür

aman söğlenir söğlenir bıktım artık rezalet maç izliycem der tabi ben ğalip ğelirim aslında anladım ki artık benden daha fazla takip ediyor geçen doktorları izliyodum ela gelicekmiş duydu bana diyor ki bak ela şimdi suna asık olucak yani izliyo elayı falan gayet iyi tanıyor

nişanlım maç delisi malesef..dizi seyrederiz ama pcden maçlarıda takip eder o yüzden bşy anlamam o diziden..romantik bi sevgilim yok yani

ortak karar alırız genelde.. mesela en tutkun olduğu dizi avrupa yakasıdır bnmde yaprak dökümü ama genede herşeye birlikte karar verdiğimiz gibi bunada beraber karar veriyoruz.. tv çok vaktimizi alsın istemioruz baktık olmuyo çıkıp dışarı geziyoruz

avrupa yakasi,kurtlar vadisi,lost,benim annem bir melek dizilerini beraber izliyoruz..ayri olarak o komedi dükkanini,prison break,heroesi izliyor..bende asi,ask-i memnu ve kucuk kadinlari ayri izliyorum..özetle bazen beraber bazen ayri takilyoruz :)

klava::mymeka:evet ama onun izlediği dizi varsa ve ben oturursam anca o zaman birlikte dizi izliyoruz.klava:
tabi ben onun izlediği malum dizileri çok izlemediğim için bu durumda pc ye takılan kişi benim:teytey:

ortak izlediğimiz diziler var onaları izleriz,gerçi artık birini izliyor benneyaptımki onun dışında hep pc başındadır.daha çok yeni filmleri ve herous'un bölümlerini izleriz

Evet arkadaslar. esiniz oturup sizinle dizi izlermi? yoksa offf bu yine mi bu dizi diyip baska seylerle mi oyalanir?

yok nerde eşim benimle dizi izleyecek...lülülülülülü
keşke birlikte izleyebilsek...hihoyyyt
öyle her diziyi de izlemem,birkaç tane var onları izlerim...
birazdan dizim başlayacak dediğimde,yinemi senin şu diziler diye söylenmeye başlar...sengözlerimebaksanab

Evet beraber izleriz .Kurtlar Vadisi--- Yaprak Dokumu Dudaktan kalbe

bu ara beraber yemekteyizi bile kacirmadan izliyoruzkaydirigubbakcemile3

ikimizde akşam çalışıyoruz yani fırsatımız olmuyor ancak netten takip ettiğimiz diziler var onda da zevklerimiz farklı. ben daha çok yabancı dizi izliyorum (hatta şimdi düşününce farkettim,Türk dizisi izlemiyorum)o da malum kurtlar vadisi fanı....

biz bitek dudaktan kalbe (aslında biraz baydı ama sonunu merak ediyoruz)...ve yaprak dökümünü izleriz
yemekteyiz i bazen izleriz
korku filmi izlemeye baylırız ben mısır patlatrım o kolaları koyaar bizim velette tabi bi taraftan dıççını yırtar :)
bide bizde diji çanak var genelde sinama kanllarını izleriz türk kanalları ile haber ve o iki dizi dışında pek ilgilenmiyoruz
maalesef lig tv de var ama pek sorun etmem o maç izlerken ben pc de nette olurum yada çoçukla ilgilenirim
bu konuda iy anlasırız eşimle :))

eşim birlikte dizi seyrederiz ama kurtlar vadisi olduğunda ayrı odalarda oluruz çünki bende annemı sseyretmek isterim.onun haricinde pek bi uyumsuzluk yoktur.benımle yaprak dökümünü de izler bende onunla maç.

ay bazı dizileri izliyo ama birtek aşk-ı memnu yu izletmiyo hayret.neymiş çok durgun bir diziymiş ruhu daralıyormuş beyfendinin

evet izler çünki h.içi benim dizilerim izlenir h.sonu onun dvd leri yada maçları
sorun olmaz çünki birbirimizden ayrı kalmak istemiyoruz onun varlığını odada hissetmem lazım zaten çekyatımızı açar öle izleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…