hanımlar suan kendı yazımı okuyorumda kocmannn gulumsedım. ınsan esıyle dargınken ne kadarda karamsar uç noktalrda oluyormus :))
anlasıldıgı gıbı esımle barıstık:))) nasılmı? esım annemın evıne gıderken sıtenın onunde kolumdan tuttu 3 saat konustuk. esımın cok nadır gozyaslarına şahit olmusumdur. Cok agrına gıtms. uzulmus bayağı. yınede ben cıddıyetımı korudum geçti artık dedım. bu sen gelmezsen bende senı kaçırırım dedı kucagına almazmıı. Allahtan ev yakındı
ama sunu ıtıtraf edıyorum kocama yenıden asık oldum sankı cok ozlemısım onu ve evimi. ınsan bosanma kelımesını kolay kolay agzına almamalı bence. bende eşimin bu yönünü cok sevıyorum asla agzına almamıstır bosanma kelımesını. ben Allah var almısımdır sakince konusunca bırbırımızı yanlıs anladıgımızı farkettık. cok mahzunlasmış garibim:)) Iyki küsmüşüz valla

ınsan bırbırının kıymetını daha ıyı anlıyor. araa-da bır kusmek lazım. Her gun benım yasatıgımın ustune cercevelı resmımı koyup uyumus. bir gün unutuvermiş resmi işe varınca farketmiş. hemen geri dönmüş eve resmi masya koymus geri işe gitmiş. ben görmeyeyim diye

bendede yedek anhatar vardı aten arada bır gıdıyordum eve :) bunu anlatınca cok uzuldum. birde ben eve gıtmıstım o yokken esyamı almak ıcın. televızyon ızlemıstım bırazda

kumandaları aynı yere koymustumkı anlamasın. bırden bana dedıkı televızyonda ızlemıssın ben yokken dedı guldu bende yoook oyle bırsey gelmdm hıc eve dedım. kumandların yerını degıstırmemıssın ama kanalı degıstırmıssın dedı

kıpkırmızı oldum tbi