Eşiniz tek başına kafeye gidiyor mu?

Hanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
Is yerine yakın bir kafe var is yerine gecmeden once hep oraya gidiyor boşsa oturuyor bir kahve iciyor oyle is yerine geciyor.
ACikcasi bana bu durum bastan beri bir garip geliyor bilmiyorum evet arkadaslariyla sacma sapan yerlere gitmesindense sadece boyle bir huyu var ama sanki tek basina bekarmis gibi kafeye gidip oturmasi bana garip geliyor.
Ben de arkadaslarimla gidiyorum ama biz bir ogle arasi gidiyoruz iliskimjz basladigindan beri oyle tek basima gidip bir yerde oturmuyorum.
Sizce ben mi abartiyorum yoksa bu durum normal mi?
Ee bekar? 😂
Ne demek bekar gibi 😂

Ayrıca evet evli dahi olsa gidebilir.
Siz mağaranızdasınız diye insanlar kendini neden kapatsın?

Hanımlar merhaba, ben mesaisi belli bir işte çalısıyorum erkek arkadasim esnaf daha geç saatte uyaniyor.
Is yerine yakın bir kafe var is yerine gecmeden once hep oraya gidiyor boşsa oturuyor bir kahve iciyor oyle is yerine geciyor.
ACikcasi bana bu durum bastan beri bir garip geliyor bilmiyorum evet arkadaslariyla sacma sapan yerlere gitmesindense sadece boyle bir huyu var ama sanki tek basina bekarmis gibi kafeye gidip oturmasi bana garip geliyor.
Ben de arkadaslarimla gidiyorum ama biz bir ogle arasi gidiyoruz iliskimjz basladigindan beri oyle tek basima gidip bir yerde oturmuyorum.
Haftasonları kızım bale kursundayken ben yürüyüş yapıyorum, eşim de kahvesini beğendiği bir kahveci var oraya gidip oturuyor. Hafta sonu rutinimiz bu genelde. Sizi rahatsız eden nedir?

Gariplik 1: esnafın daha geç saatte uyanıp calismasi ( esnaf dediğin tukkani erken acar)
Gariplik 2: erkek arkadaşım ya da bekarmis gibi ( ulen adam zaten bekar)
Gariplik 3: tek başına kahve ya da cay icmesi ( ne alaka ya illa birinin olmasımi gerekiyor)
Ay gerçekten bu kuşak başka bir kuşak
Sizin ile bence bir ömür geçmez kusura bakmayın garip hanımefendi

e sen de git kafeye ne var bunda?
benim sevgilimin özel günler/tatiller haric kafe restoranla işi olmaz, yemegini bile yaninda taşır. Ama gitse neden gittin demem.
ben de giderim kafeye bazen oyalanmak icin, bazen telefonumu sarja takmak icin, bazen o kafenin bir seyini sevdigim icin giderim yani. oturup haber bile vermem kafedeyim diye ne alaka:)
insanlari bu kadar didikleyip bu kadar basit zevkleri icin bile suclu hissettirmek hencd cok kötü bir sey. böyle evlilik insana ne kadar mutluluk getirebilir ki?

Sevgililik evlilik = siyam ikizi olmak değil. Ay çok saçma bi konu ya. Ey medeniyet ey hürriyet diye haykırasım geldi 😂😂😂😂😂

Bu durumun sana garip gelmesi bana aşırı garip geldi. Hepi topu oturup bir kahve içiyor. Sanki kumara gidiyor.

Mesela ben bir kahve için ille de yanımda birini istemem, içerim giderim.

Asıl böyle yerlere ille de biriyle gidilmeli fikri garip.

Arkadaşlar şöyle bir sey var ben eskiden daha sosyaldim kendisi daha asosyaldi benimle beraber boyle kafelere gitmeyi ogrendi. Iliski olunca bazi ozelliklerimizi karsilikli torpuledik
Simdi ben surekli kafeye gitsem o soylenir durur ama kendisi her gun gidiyor anlatabildim mi??
Ee sen de tek git. Laf ederse de " sen de tek gidiyorsun, ne var bunda? Kafenin kapısından geçince beni yemeyecekler ya" de.

Arkadaşlar şöyle bir sey var ben eskiden daha sosyaldim kendisi daha asosyaldi benimle beraber boyle kafelere gitmeyi ogrendi. Iliski olunca bazi ozelliklerimizi karsilikli torpuledik
Simdi ben surekli kafeye gitsem o soylenir durur ama kendisi her gun gidiyor anlatabildim mi??
Evli bekar fark etmeksizin insanlar tek başlarına kafeye gidebilir, ki çoğumuz gidiyoruz.
Erkek arkadaşınızın da kafeye gitmesinde bir sorun yok, sizin ilişkinizde problem olan kafeye gitmeyi sorun olarak görüp birbirinizi kısıtlıyor olmanız.

Siz her gün kafeye gitseniz erkek arkadaşınızın söylenmeye hakkı yok, ilişki için kendini törpüleme böyle bir şey değil bence.

Törpülenecek özellik sınıfına ne zamandan beri tek başına kahve içmek giriyor? Adamın yaptığında anormal bir şey yok, size söylenirse de verin cevabınızı.
Kısıtlanacağınızı düşündüğünüz konuların çözümü karşı tarafı da kısıtlamak değil; kendi haklarınıza sahip çıkabilmek.

Tek başına gidince ne oluyor? Neden sorun çıkartıyorsun? Güvenin yoksa bilemem.
Ben de tek başıma kafeye gidebiliyorum kafam dağılıyor.

Back
X